Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuka pelkää vihreää?

perjantai 26. helmikuuta 2010

Kuka pelkää vihreää?


En minä ainakaan, ja iloisena vastaanotin uuden vihreän ystävän kun .Nekku. lähetti minulle Make Up Storen Eclipsen. Kiitokset Ouluun! :)

Eclipsen piti tietysti heti päästä tutustumaan kavereihinsa, ja evakkomeikkipussista löysin sen seuraksi Cliniquen Sparkling Sagen ja Urban Decayn Graffitin. Alaluomelle valitsin Urban Decayn Fishnetin. Se tuo pirteää kontrastia vihreille.








Käytänpä tässä samalla hyväkseni tilaisuuden nostaa esiin Cliniquen Eyes To Go -paletin, jota myydään lentokenttien ja laivojen tax free -myymälöissä. Kannattaa tsekata tämä kaveri jos olette lähiaikoina matkustelemassa. Itse ostin paletin joskus 2-3 vuotta sitten, ja se oli välillä pois valikoimasta. Nyt huomasin sen jälleen palanneen laivan myymälään.


Paletissa on kahdeksan sävyä, jotka on otettu Cliniquen soloista, duoista ja yhdestä kvartetista. Sävyvalikoima on monipuolinen ja laadukas, ja koostumuksia löytyy kolmea erilaista. Sävyt ovat sen verran mietoja että sopivat tosi hyvin arkimeikkiin, ja paletti on vallan mainio matkoille mukaan otettavaksi. Siis eyes to go! :) Paletti on ihan mielettömän edullinen selektiiviseksi merkiksi, jos en ihan väärin muista niin hinta on jotain 25€:n luokkaa. Ja napit ovat reilun kokoisia, tämä ei ole mikään minipaletti.

Toffeebeigen sävyinen Lucky Penny, keväisen vihreä Sparkling Sage ja vaaleanpuna/punaruskea-duo Strawberry Fudge ovat voimakkaan helmiäisiä. Vaniljanvaalea Buttermilk ja harmaansininen Faded Denim ovat mattaista Velvet-koostumusta. Sugarplum-duosta otettu violetti sekä Polar Blue -kvartetista otettu vaaleansininen ovat satiinista Soft Shimmer -koostumusta. Sarjassamme paletteja, joita käytän ihan liian harvoin...

Tunnisteet: , , ,

16 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi, tulin muutama tunti sitten laivalta ja vilkuilin sivusilmällä just tuota palettia, mutten tajunnut edes uhrata sille sen enempää ajatuksia, kun se oli sijoitettu jotenkin niin epämääräseen paikkaan ja näytti jotenkin kaikinpuolin huonolaatuselta. Ja nyt sitten saan esnmäsenä lukea täältä, että tuo on katsastamisen arvoinen :D Harmittaa!

26. helmikuuta 2010 klo 23.56  
Blogger Nea kirjoitti...

i h a n a :D Yksi suosikeistani sinulta, ehdottomasti!

27. helmikuuta 2010 klo 0.07  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Mä en pelkää vihreä. Tosi ihana vihreä tuo MUS. Nätti meikki, violetti sopii alarajaan hyvin.

27. helmikuuta 2010 klo 7.57  
Blogger Hanna kirjoitti...

Ihana meikki, hienosti sopii yhteen violetti ja vihreä, enpä ole moista yhdistelmää tullut edes ajatelleeksi. :) Mulla on Cliniquelta vastaava minipaletti, mut siinä on osittain eri sävyt, vaaleanpunaista ja violettia. Tosi näppärä paletti.

27. helmikuuta 2010 klo 10.18  
Blogger .Nekku. kirjoitti...

Eipä kestä. Mukavaa nähdä, että Eclipse pääsi heti käyttöön. Ja vielä noin kivojen kavereiden kanssa. :)

27. helmikuuta 2010 klo 10.22  
Anonymous Siny kirjoitti...

Ihana meikki, toi yhdistelmä todella toimii! :)

27. helmikuuta 2010 klo 11.29  
Blogger milipili kirjoitti...

Uuu, hieno, pitää kokeilla!

27. helmikuuta 2010 klo 20.34  
Blogger Basu kirjoitti...

Aivan upea meikki! Violetin ja vihreän yhdistelmä on samaan aikaan sähäkkä ja harmoninen.

28. helmikuuta 2010 klo 10.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi oisko mahdollista saada ohjeita aurinkopuuterinkäyttöön?
t. Jasmin

28. helmikuuta 2010 klo 10.46  
Blogger Sanni kirjoitti...

Jasmin - mä en käytä aurinkopuuteria juuri koskaan, joten en osaa valitettavasti sen kummemmin antaa ohjeita sen käyttöön. Yleinen ohjehan kuuluu, että aurinkopuuteria voi levittää kasvoille niihin kohtiin mihin aurinko ensimmäisenä osuu, eli nenänvarteen, poskipäille, otsaan ja leukaan. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että useimpien suomalaisten kalpealla ihonvärillä tällainen ei näytä kovin luonnolliselta. Ei ainakaan minulla! :) Kesällä, kun iho on jo valmiiksi saanut hieman väriä, saatan korvata poskipunan kevyen hohtavalla aurinkopuuterilla. Mutta talvella never.

Jos käytän aurinkopuuteria talvikalpealle iholle, teen sen ainoastaan varjostustarkoituksessa poskiluun alle, yhdistettynä poskipunaan. Oranssihtavia aurinkopuutereita paremmin minun ihonsävylleni sopii varjostustuotteeksi kuitenkin paremmin harmahtava poskipuna, kuten monien fanittama NYX Taupe. Joten arskapuuterit jää kaiken kaikkiaan erittäin vähälle käytölle.

28. helmikuuta 2010 klo 11.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips! Minkä kokoisia luomivärinapit ovat Mmanly 120-paletissa? :)

28. helmikuuta 2010 klo 14.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Tosi kiva blogi lukea! Ja saa uusia, hyviä vinkkejä meikkaamiseen ja meikkien/kauneustuotteiden ostoon ym. Haluaisin nähdä sinun versiosi nude-meikistä, en ainakaan tunnin lueskelun jälkeen muista törmänneeni sellaiseen :-)

-Noora

28. helmikuuta 2010 klo 18.21  
Anonymous Smilla kirjoitti...

Todella kaunis meikki, vihreä ja violetti ovat huokuttelevat yhdessä. Meikki ei tosin sovi konservatiivisessä työympäristössä työskentelevälle, ehkä voisi hieman kevyemmin sävyin yrittää.

28. helmikuuta 2010 klo 23.45  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi 14.03 - Manly-paletin napit on pieniä, n. 20 sentin kolikon kokoisia.

Noora - kiva että tykkäät! :) Yhdenlainen nude-meikkihän näkyi juuri edellisessä postauksessa; pelkkää vaaleaa luomiväriä ja yläluomen rajaus. ;)

Smilla - ei tosiaan sovi konservatiiviselle työpaikalle... Onneksi mä en ole sellaisessa työssä! ^_^

1. maaliskuuta 2010 klo 0.30  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Mä käytän aurinkopuuteria myös talvella että näytän vähän elävämmältä :)
Laitan sitä varjostuksen tapaan poskipunan alle, kasvojen reunoille, häivyttämään kaksoisleukaa, leuan alle = kasvojen reunoille ja nenän varteen kummallekin puolelle :)
Lumenen Hunaja on niin vaalea sävy että sitä uskaltaa laittaa talvella, kesällä voi sitten käyttää vähän tummempaa.

1. maaliskuuta 2010 klo 14.34  
Blogger jassi.e kirjoitti...

Uih ihana toi "kuka pelkää vihreää" pinkki, vihreä silmämeikki.

6. maaliskuuta 2010 klo 20.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu