Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Arvonnan voittajat + tuotteita kaupan

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Arvonnan voittajat + tuotteita kaupan

Lavera-kylpyöljyarvonnassa voittivat seuraavat nimimerkit (ja perässä heidän rentoutumiskeinonsa):

Manna-Anna: Sauna, hyvä kirja, loistavaa ruokaa ja hyvää musiikkia + vapaailta kaikesta mahdollisesta = iloinen ja rentoutunut minä. Ei siihen lopulta paljon tarvita. :)

Adeletar: Otan lehden käteen,kissan kainaloon ja teetä kuppiin. Rojahdan sohvan pohjalle enkä poistu tuntiin vaikka mikä olisi. Parasta.

Kripe: Itse rentoudun eukalyptusöljyltä tuoksuvassa saunassa. Makaan lauteilla hiusnaamio päässä ja kuorinta-aineet naamassa ja kropassa. Toinen on makaamalla kotisohvalla viltin alla villasukat jalassa ja kahvi-/teekuppi kädessä ja Ben&Jerry's-jätski kourassa katsoen jotain romanttista elokuvaa. :)

Minttu: Näin kotiäitinä on parasta kun pääsee rentoutumaan saunaan ilman hälinää ja sen jälkeen tekemään kasvoihin kuorinnan,naamion yms ja nauttia vihreää teetä :D

Suihkis: Itse rentudun useimmin ihan television katselulla ja kirjojen/ lehtien lukemisella. Tämä pitää tapahtua peiton alla lämpösessä ja jotakin hyvää namiherkkua seuraksi :)

Nannu: Kun istuu saunassa mieluiten mökillä, kaikki muu unohtuu. Kun kuuntelee luonnon omia äänia ja nojaa kullan olkapäähän ei voi murehtia :D Jos mökille ei ole mahdollisuutta mennä kelpaa vaikka pitkä kävely ulkona ja sen jälkeen käpertyminen sohvalle kaakaon ja kaukosäätimen kera :))

Mirella: Monesti kyllä tuntuu ettei millään ole aikaa rentoutua. Jopa rentoutumisen yrittäminen tuntuu sekin välillä suorittamiselta. Kokeilin eilen ekaa kertaa piikkimattoa ja se tuntui ihanan rentouttavalta alkukankeuden (eli alku- kivun) jälkeen. Nyt kun mulla ei vielä ole itsellä omaa piikkimattoa rentoudun ihan vaan katselemalla telkkaria ja lukemalla blogeja.

*Pirpana86*: Erityisesti paras rentoutumiskeino on mennä kylpyammeeseen ilman mitään kiirettä. Ja tottakai ihanan tuoksuisella saippualla/kylpyvaahdolla :) Näin tuleekin usein tehtyäkin kun vapaa-aikaa on liikaakin :)

Onnea voittajille! Laittakaa minulle yhteystietonne sähköpostilla osoitteeseen karkkipaiva (at) hotmail.com.



Bonus-voittoina
arvoin vielä viidelle Laveran Maito & Hunaja -kylpysuolapussit. Bonusarvonnassa voitto osui seuraavien nimimerkkien kohdalle:

Tiia: Mä en hirveän usein muista rentoutua kunnolla, tuntuu että oon kunnon stressipallero päivästä toiseen! Mutta just joku pitkä kävelylenkki rentouttaa mua ja yksinkertaisesti herkuttelu! :D

r-ii: katsomalla tvtä :D

Rsa: Oma tapani rentoutua on käpertyä sohvannurkkaan lukemaan hyvää kirjaa ja kuuntelemaan lempimusiikkiani iPodista :) Yleensä varaan tälläisiin hetkiin myös suklaalevyn.. ;)

Tiikeriankka: Minä tarvitsen yhden päivän viikossa rentoutumiseen että pysyn järjissäni. :) Rakastan sitä, että voi olla koko päivän pyjamassa jos siltä tuntuu. Lämmitän pellillisen cheddar-jalapenoja ja katselen jonkin kivan hömppäleffan (tai esim. Gilmoren tyttöjä dvd:ltä), saatan ottaa pienet päikkärit ja sitten taas jatkan. Teen asiakaspalvelutyötä ja pidän siitä kovasti, mutta vapaapäivänä on ihana vaan möllöttää kotona puhumatta välttämättä kenellekään!

Nea / Fashioned In Finland: Rentoudun kylvyssä. Pitkään ammeesta haaveilin ja se onkin meillä kovassa käytössä :)

Laittakaa siis tekin osoitetta tulemaan sähköpostiin! Ja laittakaa mielellään myös nimimerkki viestiin että tiedän lähetänkö suolan vai öljyn.


Samalla ajattelin laittaa myyntiin pari tuotetta joille minulla itsellä ei ole käyttöä.

Issey Miyake A Scent EdT, 50ml. Avaamaton. Ovh kaupassa 69€. Hintapyyntö 30€ + postikulut 6,70€ (tai 2-luokassa 4,50€).


Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, erikoiskoko 200ml. Avaamaton. 125ml ovh kaupassa 55,60€. Hintapyyntö 30€ + postikulut 6,70€ (tai 2-luokassa 4,50€). MYYTY


Estee Lauder Nutritious Vita-Mineral Makeup -meikkivoide, sävy 0,5 (vaalein). Käytetty kerran (sain meikkivoiteen viime marraskuussa ja avasin sen vasta viime viikolla). Ovh kaupassa 36€. Hintapyyntö 20€ + postikulut 1,10€ (tai 2-luokassa 0,80€) MYYTY


Laittaisin mielellään kaikki 2-postina jotta voin postittaa arvontavoitot 2-luokassa (maksikirjeet ei oo nääs halpoja lähettää...)

Huikkaa kommenttiboksissa jos olet kiinnostunut ostamaan myytäviä tuotteita.

16 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sulle :)
Laitoin yhteystietoni sähköpostilla tulemaan.
*pirpana86*

16. maaliskuuta 2010 klo 22.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostaa toi meikkivoide mikäli sen sävy on mulle sopiva ja muutenkin voiteen tulisi sopia mun ihotyypille. Ilmottele jos se meni jo tai kerro ihmeessä lisää. :) -sh-

17. maaliskuuta 2010 klo 3.02  
Blogger JohannaS kirjoitti...

Heips :) Olen tosi vaaleaihoinen, onkos tuo meikkivoide miten tumma? Voisin olla kiinnostunut :)

17. maaliskuuta 2010 klo 4.09  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Onnittelut voittajille :)

17. maaliskuuta 2010 klo 5.36  
Blogger Sanni kirjoitti...

-sh- - no sinähän olet minua vaaleampi ja ehdottomasti viileämpi, joten en osaa varmaksi sanoa sopisiko tuo 0,5 sulle. Se mukautuu mun ihoon oikein hyvin. Nutritioushan on aika kevyen, luonnollisen peiton antava meikkivoide. Onko sulla mahdollisuutta käydä testaamassa tuo sävy iholle jossain?

JohannaS - mä olen vaalea mutta en mitenkään kalpeista kalpein, ja 0,5 siis sopii mun talvi-ihoon aika täydellisesti (syksyllä kun testailin niin sävy 1 meni myös kun oli rusketusta jäljellä). Vinkkaan samaa kuin -sh-:lle eli jos sulla on mahdollisuutta niin köy jossain liikkeessä testaamassa sävy iholle. Mä en nyt siis kai vielä kummallekaan varaa tuota...?

17. maaliskuuta 2010 klo 8.28  
Anonymous badbomben kirjoitti...

Onnea voittajille!;)

Inkivääri: Osaatko sanoa miksi raaskit luopua EL:än meikkivoiteesta? :) Mietin mahtaisiko se sopia omalle iholleni, sävy näyttää hyvältä.

17. maaliskuuta 2010 klo 11.27  
Blogger Sanni kirjoitti...

badbomben - mä en enää käytä nestemäisiä meikkivoiteita, siksi laitan tuon EL:n eteenpäin. Sain sen koulutuslahjana ja en viitsinyt kieltäytyäkään. :p

17. maaliskuuta 2010 klo 11.41  
Blogger Sanni kirjoitti...

Sivie - mä en myöskään ymmärrä html:n päälle yhtään mitään, joten valitettavasti en osaa neuvoa. Itsekin haluaisin alusta loppuun itse tehdyn, persoonallisen blogiulkoasun, mutta kun en osaa niin pitää turvautua ulkoiseen apuun. :) Blogin tausta on Pue Blogisi -sivustolta (linkki vasemmassa ylälaidassa) ja bannerin on tehnyt yksi blogin lukija.

17. maaliskuuta 2010 klo 16.23  
Blogger JohannaS kirjoitti...

Mie varaan ton, jos ei oo vielä mennyt :)

17. maaliskuuta 2010 klo 17.02  
Blogger Unknown kirjoitti...

Vieläköhän toi Cliniquen kasvovoide on kaupan? Itse oon tykänny tosta tosi paljon ja just sattuu entinen olla lopussa ja nettikaupastakin tuote on loppunut.

17. maaliskuuta 2010 klo 22.09  
Blogger Sanni kirjoitti...

JohannaS - laita mulle sähköpostia!

17. maaliskuuta 2010 klo 22.14  
Blogger Sanni kirjoitti...

Chrissta - varattu sulle! Laita sähköpostia! :)

17. maaliskuuta 2010 klo 22.17  
Blogger rsa kirjoitti...

Kiitokset kivasta arvonnasta, pistin yhteystietoni sähköpostiisi :)

-Rsa

17. maaliskuuta 2010 klo 22.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset arvonnasta ja etenkin palkinnosta! yhteystiedot on laitettu :)

- Suihkis

18. maaliskuuta 2010 klo 21.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos palkinnosta!

Toivottavasti yhteystiedot tuli perille :)
t.nannu

20. maaliskuuta 2010 klo 13.16  
Blogger Sanni kirjoitti...

Kaikkien yhteystiedot on tulleet perille, paitsi nimimerkki Tiian. Laitan voitot ja myydyt tuotteet tulemaan tiistaina, en valitettavasti ehdi postiin aiemmin.

20. maaliskuuta 2010 klo 15.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu