Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Arvonta; tuoksuvia kylpyhetkiä

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Arvonta; tuoksuvia kylpyhetkiä


Nyt kun kylmät säät vielä jatkuvat on ihana pulahtaa tuoksuvaan, höyryävään kylpyyn vaikkapa pitkän pakkaslenkin jälkeen. Lavera hemmottelee meitä jälleen lahjoittamalla arvontaan kahdeksan herkullista kylpyöljyä. Tuoksuina ovat Vanilja-Kookos, Maito & Hunaja, Appelsiini-Tyrni, sekä Lime-Rautayrtti. Arvatkaapa harmittaako kun en itse omista kylpyammetta?



Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttiboksiin miten tykkäät rentoutua. Kuinka usein me itse asiassa maltamme ottaa aikaa itsellemme ja hengähtää? Mä en edes muista milloin mulla olisi viimeksi ollut aikaa vajota sohvannurkkaan hyvän kirjan kanssa. Koko ajan tuntuu olevan hirveä kiire jonnekin ja muistilista asioista jotka piti tehdä jo eilen kasvaa kasvamistaan.

Mulle sauna on hirveän tärkeä rentoutumiskeino, ja tällä hetkellä odotankin melkein eniten sitä että saadaan kirja- ja cd-pinot tyhjennettyä saunasta ja kiuas lämpiämään! Kai mä olen perinteinen suomalainen kun sauna on mulle niin tärkeä. Mieluiten saunon tietysti mökillä puulämmitteisessä saunassa mutta pienen kerrostaloasunnon sähkökiuaskin menettelee. Kunhan vaan saa lämpöä....

Amme olisi todella luksusta, ja jos meillä sellainen olisi niin valitsisin kylpyyn varmaan kookos-vaniljaöljyn....


Osallistumisaikaa arvontaan on viikko, 15.3. saakka.

Tunnisteet:

90 kommenttia:

Blogger Tiia kirjoitti...

Mä en hirveän usein muista rentoutua kunnolla, tuntuu että oon kunnon stressipallero päivästä toiseen! Mutta just joku pitkä kävelylenkki rentouttaa mua ja yksinkertaisesti herkuttelu! :D

7. maaliskuuta 2010 klo 14.08  
Blogger Elina kirjoitti...

Minä rentoudun katsomalla televisiota tai lukemalla kirjaa/lehteä. Lisäksi pitkät yöunet on tärkeät, ärsytyskynnys nousee väsyneenä helposti. Ja myös minä tykkään saunoa (ja levitellä iholle hunajaa ja kahvinporoja)! :)

7. maaliskuuta 2010 klo 14.14  
Blogger Elina kirjoitti...

Minä rentoudun katselemalla televisiota tai lukemalla kirjaa/lehteä. Myös riittävät yöunet on tärkeät, ärsytyskynnys madaltuu väsyneenä helposti... Ja myös minä tykkään saunoa (ja levitellä saunassa iholle hunajaa ja kahvinporoja)! :)

7. maaliskuuta 2010 klo 14.16  
Blogger Minna L. kirjoitti...

Tykkään rentoutua kuumassa kylvyssä rauhottavan musan soidessa, sitä fiilistä ei vaan voita mikään.

7. maaliskuuta 2010 klo 14.20  
Blogger riinam kirjoitti...

Mulle parasta on oman kullan kainalo! Jos mies on jossain reissussa tai muuten vain poissa, sauna ja poreamme tulevat hyvällä kakkossijalla, kolmosen taas jakavat hyvä kirja, herkuttelu ja mieluisa tv-sarja.

7. maaliskuuta 2010 klo 14.22  
Blogger MouMou kirjoitti...

Hmm, jooga- tai flow-tunnilla:)

7. maaliskuuta 2010 klo 14.24  
Blogger pannukakku kirjoitti...

rentoudun kullan kainalossa hyvän naposteltavan ja elokuvan kanssa saunan jälkeen! parasta!

7. maaliskuuta 2010 klo 14.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kun istuu saunassa mieluiten mökillä, kaikki muu unohtuu. Kun kuuntelee luonnon omia äänia ja nojaa kullan olkapäähän ei voi murehtia :D
Jos mökille ei ole mahdollisuutta mennä kelpaa vaikka pitkä kävely ulkona ja sen jälkeen käpertyminen sohvalle kaakaon ja kaukosäätimen kera :))

♥:Nannu

7. maaliskuuta 2010 klo 14.33  
Anonymous Miina kirjoitti...

Kunpa ehtisikin joskus kunnolla rentoutua! Sama vika täälläkin kuin siellä, kiirettä pitää ja koko ajan on huono omatunto tekemättömistä asioista. Aina olisi jotain "tärkeämpää" tekemistä...No kuitenkin, mulle rentoutumista on käydä mieheni/ystävieni kanssa ulkona syömässä, lukea naistenlehtiä sohvalla ja polttaa kynttilöitä tai viettää omaa hemmotteluaikaa pitkällä suihkulla, kasvonaamiolla ja kynsien lakkauksella. Saunomisesta tykkään myös paljon, harmi vaan, että tällä hetkellä sinne pääsee niin harvoin (ei ole omaa saunaa), mutta se on myös todellista rentoutumista.

7. maaliskuuta 2010 klo 14.33  
Anonymous Neiti Kameleontti kirjoitti...

Ykkösrentoutumiskeinoni on ehdottomasti saunominen. Löylyveteen pari tippaa eukalyptus-öljyä, kasvoille kosteuttava naamio ja makuuasentoon lauteille makaamaan, ah.
Toinen hyvä tapa on kauneusblogien lueskelu.
Rentoudun myös katsomalla hömppää telkkarista raskaan työ/koulupäivän jälkeen. Näihin hetkiin kuuluu myös pieni herkuttelu...

7. maaliskuuta 2010 klo 14.37  
Blogger anna kirjoitti...

minunkin rentoutumiseni taitaa tapahtua tylsästi telkkaria katsellen ;) parhaiten aivot saa nollattua sekä stressin poistumaan kuitenkin hyvien ystävien seurassa. silloin murheet unohtuvat kun saa keskittyä vaikkapa höpöttelyyn.

7. maaliskuuta 2010 klo 14.51  
Blogger Anna kirjoitti...

Sauna, hyvä kirja, loistavaa ruokaa ja hyvää musiikkia + vapaailta kaikesta mahdollisesta = iloinen ja rentoutunut minä. Ei siihen lopulta paljon tarvita. :)

7. maaliskuuta 2010 klo 14.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse rentudun useimmin ihan television katselulla ja kirjojen/ lehtien lukemisella. Tämä pitää tapahtua peiton alla lämpösessä ja jotakin hyvää namiherkkua seuraksi :)

- Suihkis

7. maaliskuuta 2010 klo 14.56  
Blogger Sanna kirjoitti...

Rentoudun hemmotellen kehoani hyvällä hoidolla. Teen hedelmistä herkullisen smoothien, laitan suosikkikasvonaamioni ja hiukset myssyn alle muhimaan hurmaavan tuoksuisen kookos-hiusmaskin kera. Käyn kuumassa suihkussa peseytymässä, lattialämmitys täysillä ja vesi saa melkein höyrytä. (Silloin kun on mahdollisuus käydä saunassa, sen teen.) Tämän jälkeen voitelen itseni päästä varpaisiin. Kaadan viinilasiin jääkylmää, makeasti kuplivaa siideriä. Valtaan sohvan ja lepään siinä rauhallisesti hengitellen, kuuntelen rauhoittavaa musiikkia ja keskityn olemiseen. Hätistän stressin, ympäröivän maailman ja odottavat velvollisuudet loppuillaksi kauas pois. Nukahdan levollisiin uniin.

7. maaliskuuta 2010 klo 14.56  
Anonymous Nopsukka kirjoitti...

Ihan paras tapa rentoutua on pistää youtubesta joku rentoutusvideo pyörimään. Tiedäthän, makaat sohvalla silmät kiinni ja rauhallinen ääni alkaa puhumaan jotain tämän suuntaista: Olet yksin rannalla. Hengität syvään ja rauhallisesti. Taustalla tietysti soi ihana rauhoittava musiikki tai tuulen humina. Suosittelen :)

7. maaliskuuta 2010 klo 14.59  
Anonymous Rsa kirjoitti...

Oma tapani rentoutua on käpertyä sohvannurkkaan lukemaan hyvää kirjaa ja kuuntelemaan lempimusiikkiani iPodista :) Yleensä varaan tälläisiin hetkiin myös suklaalevyn.. ;)

7. maaliskuuta 2010 klo 15.07  
Blogger Noora kirjoitti...

Rentoudun kuuntelemalla musiikkia tai syömällä herkkuja leffaa katselleen :) Myös vartalokuorinta, kasvonaamio tms. rentouttaa kummasti ja on kivaa luksusta arkeen!

7. maaliskuuta 2010 klo 15.19  
Blogger milipili kirjoitti...

Kylvyssä kosteuttava naamio naamassa ja rekku hiuksissa on kiva tapa ottaa iisisti.

Luen ja kuuntelen musaa samalla.

Kaikista parasta rentoutusta on kattoo jonkun kivan YouTube-meikkigurun videota, varsinkin niitten joilla on pehmeä, rauhallinen ääni. Olen herännyt monesti pään notkahtamiseen, joku kerta vielä tulen tippumaan tuolilta =)

7. maaliskuuta 2010 klo 15.22  
Blogger Noora kirjoitti...

Saunassa! teen kaikkia ihania hoitoja :) Onneksi tulevassa asunnossamme on oma sauna, ekaa kertaa ikinä!

Mutta myös uimahallissa käyminen eli uinti&sauna rentouttaa. Siellä vedessä kun menee, tuntuu, että kaikki muu unohtuu ja ajatukset vain virtaa :) Hih.

7. maaliskuuta 2010 klo 15.25  
Blogger redshift kirjoitti...

Mä rentoudun yksinäni lukemalla jotain hömppäblogeja, lehtiä, kirjoja tai katselemalla elokuvia tai dvd-bokseja, telkkaria kun en omista. Seksi ja hyvä ruoka ja juoma ja elokuva/peli tms. poikaystävän kanssa on kans kivoja.

7. maaliskuuta 2010 klo 15.31  
Blogger Myy / Nutturapää kirjoitti...

Sohva, peitto, salmiakkia ja hyvä lehti/kirja/tv-sarja. Tätä totta kai hyvältä tuoksuvana ja rasvattuna pitkän kuuman suihkun jälkeen. :)

7. maaliskuuta 2010 klo 15.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sauna, jalkahoito, vartalokuorinta ja kunnon rasvaus. Lökövaatteet päällä röhnöttämään sohvalle, paljon kynttilöitä, lasillien tai pari hyvää punkkua ja erilaisia juustoja, kaiken kruunaa hiljaisuus! Se on siinä!

Kesällä ehdottomasti rupsuttelut puutarhassa tai istuskelu laiturilla.

-JohannaS

7. maaliskuuta 2010 klo 15.53  
Blogger Mea kirjoitti...

Rentoutuminen tapahtuu itselläni ihan liian harvoin. Mikään ei oo sen ihanampaa, kun rentoutua täysin ja sen jälkeen jaksaa lähteä eteenpäin taas elämässä.
Mulla rentoutuminen on yleensä sitä, että teen itselleni kasvohoidon, tuijotan telkkaria tai kattelen leffaa, juon teetä ja syön mansikkajätskipuikkoja. Mulle kasvohoito on jotenkin niin älyttömän rentouttava kokemus! Teen sitä ihan liian harvoin, mutta joka kerta kun sen teen, musta tuntuu että mä oon ihan eri ihminen. Myös se itsetunto jotenkin nousee kauheen paljon ylemmäs, kun naama näkyy, eikä ne kaikki ihanat punaiset näpyt ja muut epäpuhtaudet.
Toinen tapa rentoutua on sitten kuunnella klassista musiikkia, sulkea silmät ja tyhjentää mieli. Tämä tosin ei toimi niin hyvin kuin toi edellinen.
Rentoutusta vois tietysti harrastaa ihan päivittäin, joka ilta tai aamu, pääsis käyntiin paremmin :)

7. maaliskuuta 2010 klo 15.57  
Anonymous Skirty kirjoitti...

Mä rentoudun Pilates-tunnilla, lukemalla kirjoja tai sitten tosiaan lojumalla kuumassa kylvyssä. - Niin kuumassa, että sinne just ja just pystyy hitaasti ja vähitellen laskeutumaan :-D Olisikin ihanaa saada jotain uusia kylpytuotteita, kunpa Onnetar nyt suosisi!

7. maaliskuuta 2010 klo 16.04  
Anonymous Muru kirjoitti...

Parata rentoutumiseen on rauhassa tehty joogasarja. Myös yksin lumikengillä hiljaisessa metsässä käveleminen eläinten jälkiä tutkien on täydellistä sielun lepoa, samoin kuin pitkien matkojen uiminen yksin ja sukellustreenit. Ja kumma kyllä, henkisesti rentoudun todella hyvin kiipeillessä. Mitä vaikeampi seinä sen lungimpi mieli - kaipa siinä on pakko keskittyä niin rutosti että mieli hiljenee :D Aika monta rentoutumiskeinoa jo ennestään rennolle ihmiselle.. :)

7. maaliskuuta 2010 klo 16.10  
Blogger Susanna kirjoitti...

Minun rentoutumiskeinoni on ehdottomasti päivä yksin kotona tai hyvän ystävän kanssa. Siinä sitten katsotaan hyvä elokuva, hierotaan toisten niskoja, käydään saunassa, hoidetaan iho kuntoon ja laitetaan kynnet kuntoon. + sitten tietty jotain ihanan rentouttavaa musiikkia ja tuoksua ja kynttilät tietty pimeässä :) Tämä kaikki yksin tai ystävän kanssa.


♥: Sussu

7. maaliskuuta 2010 klo 16.14  
Anonymous keijukainen kirjoitti...

Älä turhaan ota mua arvontaan mukaan, koska meilläkään ei ole kylpyammetta.

Mulle paras rentoutumistapa on yleensä astanga jooga, mutta näin lumisena talvena ykköstilalle kiilasi pitkä hiihtolenkki meren jäätä pitkin ympäri saaristoa. Voi kun pääsisikin vielä saunaan siihen päälle! Olin niin kateellinen eilen kun tapasin jäällä parikunnan, joka oli menossa suksilla mökille saunomaan.

Kaikkein parhaiten ikinä oon rentoutunut japanilaisessa onsenissa. Vesi oli niin kuumaa, ettei saunomisellakaan pääse samoihin fiiliksiin :D

7. maaliskuuta 2010 klo 16.34  
Blogger Nea kirjoitti...

Ihania! <3

Rentoudun kylvyssä. Pitkään ammeesta haaveilin ja se onkin meillä kovassa käytössä :)

7. maaliskuuta 2010 klo 16.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rentoudun perisuomalaiseen tapaan saunassa. Kotona on valitettavasti vain sähkökäyttöinen versio. Vielä parempaan olotilaan pääsee mökin puusaunassa ja sen jälkeen takkatulen loimussa lökötellessä ja herkkuja popsiessa :)

Belinda

7. maaliskuuta 2010 klo 16.41  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Mulle viikonloput on rentoutumista :) hyvää ruokaa, leffa, kirjan lukemista, kaverien kanssa olemista tai matkustamista perheen luokse :)

7. maaliskuuta 2010 klo 17.16  
Anonymous Mirka kirjoitti...

Tämä tyttö rentoutuu kans mieluiten saunassa. Remontin jälkeen tämän talon saunan katosta löytyy pienen pieniä led-valoja, joiden loisteessa on ihana lojua ja pehmitellä kipeitä lihaksia. Ja saunan jälkeen tottakai perusteellinen rasvaus rentouttaa myös.

Toinen keino on kirjat. On ihanaa uppoutua ihan täysin kirjojen maailmaan ja unohtaa kaikki omat murheet.

7. maaliskuuta 2010 klo 17.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rentoudun koirani kanssa. Harmillista, että itse asun kaupungissa kerrostalossa pienessä asunnossa, joten koirani asuu vanhempieni luona maalla. Aina kuitenkin, kun maalle menen, otan koiran mukaan ja lähdemme pitkälle lenkille, mieluiten metsään. Samalla nappaan myös saunan lämpiämään (en enää ikinä suostu asumaan asunnossa, jossa ei ole saunaa!!!), jonne on sitten ihana kömpiä lenkin jälkeen. Saunan jälkeen nukkumaan, ja pitkien yöunien jälkeen on taas kuin uusi ihminen.

Tätä tapahtuu suht harvoin, mutta on sitäkin ihanampaa. Kenties se ei rentouttaisikaan niin paljoa, jos olisi ihan arkipäiväistä :) Rentouttavaa, aurinkoista kevättä!

-T

7. maaliskuuta 2010 klo 17.20  
Blogger orchid kirjoitti...

No mulla paras rentoutumiskeino on käydä saunassa, tehä kaikki naamiot ja rasvailut sun muut.. sen jälkeen DVD:ltä lempparisarjoja ja jotain herkkuja :)

7. maaliskuuta 2010 klo 18.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Päivittäinen rentoutumiskeinoni sen jälkeen, kun olen ensin opiskellut päivän ja työskennellyt alkuillan on blogien lukeminen. Kiitos kaikille teille bloggaajille päivieni piristämisestä, olette taatusti vähintää yhtä ihania kuin miksi aina kehutte meitä lukijoita!

-mariap

7. maaliskuuta 2010 klo 18.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hassulta kuin tämä saattaakin kuulostaa, rentoudun parhaiten liikunnan parissa. :) Se myös helpottaa stressiä.
Kunnon hikiliikunnan jälkeen tietenkin piiiiiiiiiiiitkä suihku erilaisten hyväntuoksuisten "kemikaalien" parissa... NAM!

-V

7. maaliskuuta 2010 klo 18.35  
Anonymous Maiju kirjoitti...

Rentoudun saunassa ja en ajattele mitään, tai sitten käyn kävelemässä ihanassa auringonpaisteessa :)

7. maaliskuuta 2010 klo 18.49  
Blogger Kesäkukka kirjoitti...

Minä rentoudun selailemalla lehtiä tai ihania blogeja. Kylvyssäkin olisi ihana rentoutua, minä kun en ole sauna-ihmisiä :)

7. maaliskuuta 2010 klo 18.51  
Blogger Adeletar kirjoitti...

Otan lehden käteen,kissan kainaloon ja teetä kuppiin. Rojahdan sohvan pohjalle enkä poistu tuntiin vaikka mikä olisi. Parasta <3

7. maaliskuuta 2010 klo 19.19  
Blogger LauraR. kirjoitti...

Mulle rentoutuminen tarkoittaa paikoilleen jäämistä, hyvää musiikkia ja lueskelua. Tällein kylmänä talvena rentoutumis hetken kruunaa ehdottomasti kuppi kuumaa kaakaota ja pari vaahtokarkkia :)

7. maaliskuuta 2010 klo 19.27  
Anonymous Mmie kirjoitti...

Vaikka pystynkin rentoutumaan aikas helpoti, ehkä paras tapa on laittaa soittimeen joku hyvä levy, volyme kovalle ja luurit korvaan. Siinä ei muut ajatukset häiritse, kun vain musiikki pauhaa.

7. maaliskuuta 2010 klo 20.07  
Anonymous Marjo kirjoitti...

Rentoudun saunomalla, porealtaassa/kylvyssä, ottamalla pitkän kuuman suihkun eli etenkin lämpö ja vesi rentouttaa minua. Mikä onkaan ihanampaa kuin kesä, sauna ja järvi. Myös ns. naistenlehden luku rentouttaa.

7. maaliskuuta 2010 klo 20.16  
Blogger Hanna kirjoitti...

Rentoudun ulkona koiran kanssa metsässä kävellen, telkkaria zombina kotona töllöttäen, pumpissa hikoillen, hyvän kirjan tai hömppänaistenlehden parissa tai viinin ja hyvän ruuan seurassa. :) Fiiliksestä riippuu, mikä toimii parhaiten.

7. maaliskuuta 2010 klo 20.26  
Blogger Läpi lasien kirjoitti...

Mun "henkireikä" on leffassa käyminen. Mulla on kerran kuukaudessa arkivapaa ja lähes poikkeuksetta vietän silloin aamupäivän leffassa ihanan namipussin/poppareiden seurassa :)

Myös kylvyssä käynti on rentoutumista parhaimmillaan,ja ihanan helppo toteuttaa ihan kotkona. Joka yö(ellen sammahda sohvalle) hemmottelen itseäni ja jalkojani kosteuden säilyttävillä sukilla ja paksulla kerroksella hyvää jalkavoidetta. Myös hanskat on monesti yöllä kädessä käsinaamion kera.

Minulla on rakennekynnet ja se on myös joka kuukausi tapahtuva hemmotteluhetki kun saa taas ihanat uudet kynnet :)

Toki myös ulkoileminen rauhassa rentouttaa,ulkona syöminen,maanantaisin täydelliset naiset rauhassa katsottuna kun tytön on saanut unille.

Joka päivä pystyy jotenkin rentoutumaan,mikäli itse tahtoo. Se ei vaadi edes kovinkaan paljoa aikaa/vaivaa ;)

7. maaliskuuta 2010 klo 21.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse rentoudun eukalyptusöljyltä tuoksuvassa saunassa. Makaan lauteilla hiusnaamio päässä ja kuorinta-aineet naamassa ja kropassa. Toinen on makaamalla kotisohvalla viltin alla villasukat jalassa ja kahvi-/teekuppi kädessä ja Ben&Jerry's-jätski kourassa katsoen jotain romanttista elokuvaa. :)
-Kripe

7. maaliskuuta 2010 klo 22.02  
Blogger Apollonia kirjoitti...

En osaa olla pitkään paikallani, joten ehdoton rentoutumiskeino mulle on kylpy. Sieltä ei lähdetäkään ihan äkkiä hiipparoimaan jonnekin :D Ja tietysti Lushin tuotteiden löytymisen jälkeen on pluttaaminen piiiitkittynyt :)

7. maaliskuuta 2010 klo 22.04  
Anonymous anelma-@hotmail.com kirjoitti...

Mä rentoudun tekemällä kasvonaamion ja kuuntelemalla musiikkia. Tosin kaikista paras rentoutumiskeino on sauna. Erityisesti mökkisauna, josta voi pulahtaa järveen.

7. maaliskuuta 2010 klo 22.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirja ja lasi viiniä... Koirat käytetty iltalenkillä ja saan vaan olla... mieluiten yöpyjamassa ja villasukat jaloissa..Eikä puhelin soi...t:mari

7. maaliskuuta 2010 klo 23.09  
Blogger iitu kirjoitti...

Rentoudun perjantaisin rankkojen kouluviikkojeni jälkeen saunassa. Olennaisena osana kuuluu tehohoidon muhittaminen hiuksissa ja jokin kiva naamio kasvoille. Sitten vielä kylmä saunasiideri mukaan, ja ah autuutta! Saunan jälkeen on mukava käpertyä lakanoiden väliin jonkin hyvän ja viihteellisen kirjan kanssa ja nukkua pitkälle lauantaipäivään.

7. maaliskuuta 2010 klo 23.15  
Anonymous Siny kirjoitti...

No joo, siis kyllä itselläkin tulis rentouduttua saunassa ja kylvyssä, jos sellaiset mahdollisuudet olisi.
Mutta kyllä parhaiten rentoutuu viettäen leffailtaa puolison kanssa :) Siihen jotain naposteltavaa, syksy jos olis kynttilöitä ja sitten vaan nautittais siitä leffasta + samalla toistemme kanssa olosta :)

7. maaliskuuta 2010 klo 23.20  
Blogger Mimi kirjoitti...

Paras rentoutumiskeino on meditointi- tai joogahetki makuuhuoneen matolla auringon paistaessa ikkunasta!

7. maaliskuuta 2010 klo 23.42  
Blogger Maaria Batsheva kirjoitti...

Minulle paras rentoutus on kuntosalin sauna hyvän treenin jälkeen. Toisaalta työkin tuntuu usein rentouttavalta.

8. maaliskuuta 2010 klo 1.01  
Blogger annu kirjoitti...

Käyn lähes joka päivä saunassa, ja siellä mietiskelen asioita ja yritän rentoutua. En voisi elää ilman saunaa!

8. maaliskuuta 2010 klo 2.47  
Anonymous Salvia kirjoitti...

Minä rentoudun kylvyssä. Ensin pikainen suihku, kasvojen kuorinta ja hiusten pesu. Sitten naamio kasvoille, hiukset turbaaniin, kylpyhuoneesta valot pois ja kynttilä tilalle ja rentoutusmusiikki soimaan. Ammeessa hieman ruumiinlämpöä lämpimämpää vettä ja laventelikylpysuolaa. Vähän ajan kuluttua mies käy kysymässä, haluanko kuohuviiniä. Ihanaa!

8. maaliskuuta 2010 klo 8.35  
Blogger Sanja kirjoitti...

Rentoudun lukemalla jotain mikä ei liity millään tavalla opiskeluun. Scifiä tai naistenlehtiä. :) Ja settiin kuuluu aina myös villasukat ja vaniljatee. Ja tietty tällaisten blogien lukeminen menee myös rentoutuksen piikkiin!

8. maaliskuuta 2010 klo 9.43  
Blogger anskuu kirjoitti...

Käpertyneenä shaaliin ja katsoen televiota tai lukemalla hyvää kirjaa:)

8. maaliskuuta 2010 klo 9.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paras tapa rentoutua on ehdottomasti se että käpertyy sohvan nurkkaan vilttiin kääriytyneenä ja lukee hyvää kirjaa, tai katselee hyvää elokuvaa.
T:Ruu

8. maaliskuuta 2010 klo 10.31  
Anonymous Sissi kirjoitti...

Minä rentoudun bloggailemalla. Ja käymällä äipän ja isän luona vanhassa kotikaupungissa, vaikka olen jo iso tyttö. ;)

8. maaliskuuta 2010 klo 10.43  
Anonymous Minttu kirjoitti...

Näin kotiäitinä on parasta kun pääsee rentoutumaan saunaan ilman hälinää ja sen jälkeen tekemään kasvoihin kuorinnan,naamion yms ja nauttia vihreää teetä :D

8. maaliskuuta 2010 klo 11.40  
Blogger Daphnion kirjoitti...

Mä rentoudun rauhallisella kävelyllä luonnossa, musiikinkuuntelulla ja saunomisella. Yksinkertaisia ja tehokkaita keinoja :)

8. maaliskuuta 2010 klo 13.48  
Anonymous Minna kirjoitti...

Mulle paras rentoutumiskeino on pienet päiväunet. Liian pitkään ei passaa nukkua, koska sitten on ihan pöhnässä loppupäivän/illan, mut sellanen varttitunti tekee kyllä hyvää.

8. maaliskuuta 2010 klo 13.59  
Blogger Anni409 kirjoitti...

Sauna on paras rentouttaja, vielä kun sinne ottaa vatiin vettä ja tekee itsellensä samalla jalkahoidon niin ai ai :) Kyllä tekee hyvää.. Tietysti jos oikein villiksi ryhtyy, on kasvonaamiokin paikallaan :)

anni409

8. maaliskuuta 2010 klo 14.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rentoudun olemalla kotosalla oman kullan kanssa tekemättä oikeastaan mitään. Jutellaan, kuunnellaan musiikkia tai tehdään yhdessä jotain hyvää ruokaa.
-Pellava

8. maaliskuuta 2010 klo 14.20  
Anonymous Heidi kirjoitti...

Minä rentoudun ulkoilulla, liikunnalla, saunomisella tai parilla lasillisella viiniä hyvässä seurassa.

8. maaliskuuta 2010 klo 17.49  
Anonymous Maiju kirjoitti...

Rentoudun yksinkertaisesti kirjan ja luvallisen tai vähemmän luvallisen suklaalevyn, päiväkirjan tai karkkikipon kanssa. Kuten huomaat, makea on oleellinen asia! Rento fiilis kyllä myös tulee siskon meikkaamisesta (muuten, olen kokeillut lähes jokaista juttua omien tarvikkeiden mukaan siskollani:)) sekä saunassa istumisesta. Illalla kun pääsee nukkumaan, tai harjoitusten jälkeen myös usein on rento fiilis. :)

8. maaliskuuta 2010 klo 19.15  
Blogger Mira kirjoitti...

Monesti kyllä tuntuu ettei millään ole aikaa rentoutua. Jopa rentoutumisen yrittäminen tuntuu sekin välillä suorittamiselta. Kokeilin eilen ekaa kertaa piikkimattoa ja se tuntui ihanan rentouttavalta alkukankeuden (eli alku- kivun) jälkeen. Nyt kun mulla ei vielä ole itsellä omaa piikkimattoa rentoudun ihan vaan katselemalla telkkaria ja lukemalla blogeja.

8. maaliskuuta 2010 klo 19.31  
Anonymous Kodira kirjoitti...

Ensin pakko sanoa kuinka hienoa työtä teet kirjoittaessasi tätä ihanaa blogia!

Rentoudun parhaiten ollessani yksin tai ollessani henkilön seurassa jonka hyvin tunnen.
Kirjojen lukeminen, sarjan/elokuvan katsominen, kuntosali ja suihkussa käyminen (kasvonaamioiden sun muiden kera tietenkin) ovat ehdottomasti parhaita tapoja rentoutua. Suklaata ei tietenkään saa unohtaa :)

8. maaliskuuta 2010 klo 20.08  
Anonymous Tiksu kirjoitti...

Paras rentoutumiskeino on aivan ehdottomasti pitkä ja harras saunontasessio kynttilänvalossa ja sen jälkeen rauhassa telkkarin ääneen (Sinkkuelämää tai Frendit pyörimään) ja herkkuja kehiin! Ahh sitä fiilistä. Sen perään kunnon yöunet niin kyllä jaksaa. :)

Ja aivan järisyttävän upeita silmämeikkejä sulla täällä! En oo ennen nähnyt tommoisia..

8. maaliskuuta 2010 klo 20.53  
Blogger Karoliina kirjoitti...

Tämä ei ole mikään "hieno" rentoutumiskeino, mutta pidän suunnattomasti siististä kodista. Kun koti on siivottu, OSAAN (annan itselleni luvan) rentoutua... Makaan sohvalla, katson telkusta aivottomia tosi-tv-ohjelmia jne. Loputtomiin! Ihanaa :)

8. maaliskuuta 2010 klo 22.17  
Anonymous maritus kirjoitti...

Parasta rentoutumista on järvessä uiminen. Tosin tää pitää olla jossain mökillä eikä yleisellä rannalla kiljuvien lasten seassa. Mitä hiljaisempaa, sen parempaa. Ja sauna ja kylpy myös hyviä keinoja rentoutua.

8. maaliskuuta 2010 klo 23.26  
Anonymous Möksö kirjoitti...

Itselleni parasta rentoutumista on se kun tekee jotain "ei pakollista", jonka kuitenkin kokee kehittäväksi ja hyödylliseksi, esim lenkkeily, piirtäminen, leipominen... pelkkä sohvalla aivot narikassa huonon teeveetarjonnan äärellä löllöäminen johtaa yleensä vain turhautuneeseen ja entistä väsyneempään oloon.

(sähköposti gorgeousdelicious@gmail.com)

8. maaliskuuta 2010 klo 23.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nukkuminen on paras rentoutumiskeino! :)

-neeA

9. maaliskuuta 2010 klo 14.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Erityisesti paras rentoutumiskeino on mennä kylpyammeeseen ilman mitään kiirettä. Ja tottakai ihanan tuoksuisella saippualla/kylpyvaahdolla :) Näin tuleekin usein tehtyäkin kun vapaa-aikaa on liikaakin :)
*Pirpana86*

9. maaliskuuta 2010 klo 14.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yritän löytää rentoutumisfiiliksen hyvän dekkarin seurasta kera maukkaan naposteltavan tai sitten totaalisen päättömän komedialeffan parista sohvanpohjalta karkkipussin säestyksellä.

*Pinnipää*

9. maaliskuuta 2010 klo 20.09  
Blogger Tiikeriankka kirjoitti...

Minä tarvitsen yhden päivän viikossa rentoutumiseen että pysyn järjissäni. :) Rakastan sitä, että voi olla koko päivän pyjamassa jos siltä tuntuu. Lämmitän pellillisen cheddar-jalapenoja ja katselen jonkin kivan hömppäleffan (tai esim. Gilmoren tyttöjä dvd:ltä), saatan ottaa pienet päikkärit ja sitten taas jatkan. Teen asiakaspalvelutyötä ja pidän siitä kovasti, mutta vapaapäivänä on ihana vaan möllöttää kotona puhumatta välttämättä kenellekään! <3

9. maaliskuuta 2010 klo 23.13  
Blogger Riikka kirjoitti...

katsomalla tvtä :D sulla on ihana blogi ! :)

10. maaliskuuta 2010 klo 13.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulle sopivin rentoutumiskeino on iyengarjooga. Ei ole mitään ihanampaa kun käydä rentouttavalla joogatunnilla jonka jälkeen tulla kotiin, käydä suihkussa, keittää kupillinen vihreää teetä ja syödä kulhollinen raikasta hedelmäsalaattia lukien tai katsoen telvisiota.

10. maaliskuuta 2010 klo 16.24  
Blogger saara kirjoitti...

paras rentoutumiskeino on minulle rakkaan ihmisen vieressä makoilu lämpimän peiton alla:)! tulee ihana olo kun tietää että toinen välittää ja haluaa olla juuri sinun vierelläsi vaikka voisi olla missä vaan.

10. maaliskuuta 2010 klo 16.44  
Blogger Kristiina kirjoitti...

Paras rentoutumiskeinoni on sauna. Teen löylyissä jalkakylpyjä, levitän iholle saunahunajaa, laitan löylyveteen jotain ihanan tuoksuista saunatuoksua ja vaan makoilen lauteilla. Se on ihanaa. Kaiken kruunaa joku ihana ja rentouttava kasvonaamio ja vartalon kuorinta ja lopuksi joku makea vartalovoide :)

11. maaliskuuta 2010 klo 14.48  
Blogger Nooru kirjoitti...

Illalla telkkarin tuijottelu poikaystävän kainalossa ja sit jotain naposteltavaa. Ja ennen tota sauna ja herkulliset tuotteet niin kyllä kelpaa.

12. maaliskuuta 2010 klo 19.00  
Anonymous Celebrindal kirjoitti...

Hyvän leffan katselu, hyvässä seurassa tietenkin. Ja kenties herkkuja ja sivistyneesti alkoholia :)

dunedain__@hotmail.com

12. maaliskuuta 2010 klo 19.02  
Blogger Hanna-Kaisa kirjoitti...

Kyllä sauna rentouttaa, nimenomaan puusauna, ja saunonkin säännöllisesti joka toinen päivä. Myös cheerleading-treenit ovat tietyllä tapaa rentouttavia, vaikkei uskoisikaan. Mieli on ihanan tyhjä kun treeneistä pääsee kotiin, varsinkin rankan lihaskunnon jälkeen! Tietenkin sohvalla löhöileminen hyvän kirjan kanssa kissa kainalossa on mahdottoman ihanaa.

12. maaliskuuta 2010 klo 19.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi vasta tänään, ihana tuo viimeinen tuoksu-juttu; tykkään Kenzon Amour- tuoksun Florale- versiosta:). Rentouttavaa on rankan treenin jälkeinen sauna, hyvä ruoka, lasi hyvää viiniä/olutta/siideriä, hyvä seura ja jalka- tai kasvohoito saunomisen yhteydessä. Sitten voikin nauttia sohvalla edelleen siitä seurasta ja jostain leffasta, kyllä siinä mieli ja ruumis rentoutuvat!

12. maaliskuuta 2010 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Avan ihana blogi!

Ehdin hyvin harvoin oikeasti rentoutua ja vain olla. Kun siihen löydän aikaa kuuluu rentoutumisiltaani saunomista, jalkahoitoa itsetehtynä, j hyväntuoksuisia kosteusvoiteita. Sitten lösähdän sohvalle uuden Elle-lehden tms sekä tumman suklaan ja valkoisen teen kanssa. Vielä ennen nukkumaan menoa uusin jalkojen rasvauksen ja vedän puuvillasukat jalkaan.

Terkuin a-m.h@luukku.com

13. maaliskuuta 2010 klo 4.55  
Blogger Piitu kirjoitti...

Mä rentoudun yleensä iltaisin, kun lapset on menneet nukkumaan. Katon jonkun hyvä leffan tai luen kirjaa, saa olla ihan rauhassa. Lasi kaakaota vaikka niin on jotain herkkuja, kauheesti en tykkää mässäillä :) Edellisessä kodissa oli iso amme, siel tuli lilluttua :D

13. maaliskuuta 2010 klo 15.48  
Anonymous Kat kirjoitti...

Rentoudun pelaamalla tietokoneroolipelejä. :D Eskapismia kaiketi... Silloin tällöin hemmottelen itseäni jollain naistenlehdellä. Myös vihreä tee rentouttaa mukavasti stressin keskellä.

13. maaliskuuta 2010 klo 16.38  
Anonymous badbomben kirjoitti...

Mun rentoutumiskikka on kylpy, ryyditettynä kylpypommein ja öljyin. Lisäksi mulla on paha tapa roudata läppäri ammeen viereen ja laitan sieltä käsin youtuben meikkivideoita shufflena tulemaan :D Ja jos on OIKEIN törkeän öky meininki niin sitten otan kahvia tai siideriä mukaan...:)

14. maaliskuuta 2010 klo 19.46  
Blogger Sanni kirjoitti...

Badbomben - hihii, enpä ois koskaan arvannut että tykkäät kylpeä....! ^_^ :P

14. maaliskuuta 2010 klo 21.40  
Anonymous Marjo66 kirjoitti...

Kudin käteen ja joku hyvä tv-ohjelma, aivot ainakin nollaantuu

15. maaliskuuta 2010 klo 8.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rentoudun piikkimaton avulla.

15. maaliskuuta 2010 klo 19.51  
Blogger Kuje kirjoitti...

Tekemällä jotain rutiinista poikkeavaa. Mieli rentoutuu paremmin kun on aktiivinen, eikä vaan löhöä. Vaikkapa lumenluonti tai perunamaan kuokkiminen vanhojen sukulaisten iloksi rentouttaa paremmin kuin pitkä kylpy (vaikka kyllä sekin kelpaa :).

15. maaliskuuta 2010 klo 21.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu