Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Riittämiin ruskeita

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Riittämiin ruskeita

Olen tässä Make Up Storeen tutustuessani pannut merkille, että valikoimaan kuuluu ihan mieletön määrä ruskeita luomivärejä. Mitä haaskausta! Värikiintiötä voisi mieluummin laajentaa joidenkin mielenkiintoisempien sävyjen kohdalla, kuten sinisten ja violettien. Make Up Storen imago on kokeellinen ja värikäs, onko siis todella tarpeen että valikoimassa on yli kaksikymmentä ruskean eri sävyä?

Koska rakastan asioiden listausta ja kategorisointia, tahdoin swatchata kaikki MUSin ruskeat. Tosin tehtyäni nämä swatchit, löysin myöhemmin hyllyn järjestystä muuttaessani vielä lisää eri ruskeita. Ihan täydellinen tästä kokoonpanosta ei nyt sitten tullut. Cybershadow-luomivärien kohdalla lukee CS, muut ovat Microshadoweja.



Glam Peach - punaruskea kultaisella hileellä
Old Gold - kullanruskea helmiäiskoostumuksella
Treasure - kullanruskea hilekoostumuksella
Choco d'or - kellertävä tummanruskea runsaalla kultaisella mikroglitterillä



Xocoatl - punaruskea kultaisella hileellä
Tie - vaalea kullanruskea helmiäiskoostumuksella
Cookie - viileä tummanruskea hopeahileellä
Brownie - neutraali ruskea hopeahileellä



Deadly - juuri Virvenkin hehkuttama kulmakarvoille sopiva sävy, tumma viileä harmaanruskea mattakoostumuksella
Smog - matta vaaleanruskea
Ghetto - matta punertava tummanruskea
Kakaw - matta tummanruskea



Gold - hohtava nougatbeige
Sable - hohtava kuparinruskea
Rusty - hohtava kuparinruskea, lähes identtinen Sablen kanssa
Money Talks - harmaanruskea hopeahileellä



Moss - kuuluu kai vihreiden joukkoon, eli haluaa olla tumma sammaleenvihreä, mutta käy myös erittäin kylmästä tummanruskeasta
Sultan - lähes matta, hieman punertava hiekan sävy hopealla mikroglitterillä
Savanna - kultainen hiekan sävy helmiäiskoostumuksella
Khaki Gold - harmaanruskea vihreällä duochromella

Mikä on teidän suhteenne ruskeisiin? Montako eri sävyistä ruskeaa löytyy teidän meikkipussistanne?

Tunnisteet: ,

22 kommenttia:

Blogger S kirjoitti...

En tykkää ruskeista, mutta tottakai muutama ruskea on je väkisinkin niitä on joskus jossain paleteissa.

Yksi kunnollinen tummanruskea on oltava ja sitten harmaaseen taittava gliteerruskea, jolla saa näyttävän iltameikin.

Nuorempana, kun kokeilin ja harjoittelin meikkaamista tuli käytettyä ruskeitakin enemmän. Ruskea silmämeikissä liikaa käytettynä tekee kyllä nuorestakin tunkkiasen ja vanhan näköisen.

Mutta joku tuollainen Savanna tai nugaabeige käy kyllä osameikin tekoon joissain tapauksissa.

3. maaliskuuta 2010 klo 9.45  
Blogger Nea kirjoitti...

Vähemmistönä ovat ruskeat mutta olen yrittänyt laajentaa sillekin saralle :D Tuo MUS Brownie on kyllä nätti, aikoinaan sitä katselin jopa sillä silmällä ;D Vihreää löytyykin sitten joka lähtöön. *heh*

Kiitos swatcheista!

3. maaliskuuta 2010 klo 10.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oiskohan neljä tai viis eri ruskeet meikki pussissa, mutta kovin vähällä käytöllä ne tosin nykyään on :D
Ruu

3. maaliskuuta 2010 klo 10.34  
Blogger Anna Gramm kirjoitti...

Oikean sävyinen ruskea on kätevä silloin jos ei jaksa panostaa meikkaamiseen, sitä voi viuhtoa luomivakoon varjostukseksi mikä saa ainakin meikäläisen silmät näyttämään vähän suuremmilta (tai ainakin erottuvammilta :D ). Käytössä tähän tarkoitukseen on Cliniquen Like Mink -duo jossa on hivenen kultahileinen ruskea ja sellainen aika neutraali samppanjakulta. Sitä on tullut käytettyä niin paljon että panikoin jo saako samanlaista enää kaupoista!

Olet kyllä oikeassa siinä, että yli 20 ruskeaa samalla merkillä on vähän liioittelua... ehkä Suomessa tylsille suomalaisille vaan menee eniten tuota turvallista ruskeaa. :/

3. maaliskuuta 2010 klo 10.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on meikkipakissa varmaan parikymmentä erilaista ruskeaa. Mustan ja harmaan sävyt tekevät minusta homssuisen näköisen. Eivät jotenkin vain sovi ihonväriin lainkaan, joten ruskea on luottovärini niin arkeen kuin juhlaan. Olen muutenkin omituinen, koska käytän ruskeaa, vedenkestävää ripsaria.
Musta ei vain sovi minulle. Ja olen kokeillut.

Meikkaajat haluavat meikata silmäni aina violetilla/harmaalla ja toteavat usein itsekin valmiin meikin nähtyään, että eipäs tää ollutkaan ollenkaan niin hyvä kuin aluksi luulin. Pari kertaa on meikit putsattu pois ja aloitettu alusta ;)

Kiitos tästä postauksesta, koska olen monesti miettinyt noiden MUSin värien eroja ja sitä kannattaako moisia ostaa alkuunkaan. Itsellä tuo Choco d'or onkin jo ja se on todella tumma. glitteri siitä kyllä iholla häviää todella nopeasti, kuten muistakin MUSin luomiväreistä.

3. maaliskuuta 2010 klo 11.23  
Anonymous Kajsa kirjoitti...

3 eri sävyistä ruskeaa taitaapi multa löytyä. Noista make up storen ruskeista haluaisin ehdottomasti päästä joskus kokeilemaan rustya ja cookieta. :)

3. maaliskuuta 2010 klo 11.25  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - nuo MUS Microshadow -hilekoostumukset on tosiaan aika ankeita, näyttävät purkissa ja swatchattuna hohtavilta tai kimaltavilta mutta meikattuasi huomaatkin tuloksen olevan lähinnä matta. Kimalteet katoavat mystisesti.

3. maaliskuuta 2010 klo 11.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään neutraaleista ja olen kuten ylempi anonyymi - musta ja harmaa (ja harmaanruskea) eivät sovi sitten yhtään. Suurin osa ruskeistani on kyllä hutiostoksia, taittavat johonkin väärään suuntaan kuten punaiseen tai siihen harmaaseen.

3. maaliskuuta 2010 klo 12.37  
Blogger milipili kirjoitti...

Clinique Like Mink on ihana duo!
Ruskeita on aika paljon, mutta ne ovat herkullisia ja käyvät joka paikkaan, melkein jokaisen sävyn kanssa.

3. maaliskuuta 2010 klo 13.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osaisitko vinkata jostain hyvästä kulmaväristä, joka kävisi viileäsävyiselle, erittäin vaaleaihoiselle ja -hiuksiselle? :)

3. maaliskuuta 2010 klo 14.32  
Anonymous Christine kirjoitti...

Itse käytän ruskeita aika lailla ja näin ollen meikkiboksista löytyykin yli 20 eri sävyistä ruskeaa. Jotenkin ruskea on se väri, mikä omiin silmiin sopii parhaiten. Ja koska olen tooodella kalpea, käytän usein mieluummin ruskeaa kuin esim. mustaa rajauskynää ja näin ollen ruskeat, persikan sävyt ja vaaleanpunaiset ovat perusvalintoja. Toki käytän paljon muunkin värisiä luomivärejä, niistä vain ei itseltä löydy niin laajaa sävyskaalaa.

3. maaliskuuta 2010 klo 17.39  
Blogger Sanni kirjoitti...

Viimeisin ano - mä olen itse erittäin vaaleaihoinen ja -hiuksinen, vaikkakaan en viileä, mutta suosittelen itse käyttämääni Lumenen kulmakynää nro 2. Se on neutraali harmaanruskea. Jos tykkäät vieläkin vaaleammasta väristä (tuo Lumene ei siis ole hirveän vaalea), voisit katsastaa Make Up Storen TriBrow-kulmapaletin, joka on monen HG-tuote etenkin Ruotsissa. Itse en tuota TriBrow'ta oikein ymmärrä, mutta kai se monella toimii kun siitä saa aina lukea kauneusartikkeleissa. TriBrow'ssa on kolme sävyä joista saa itse sekoittaa sopivan sävyn kulmilleen; mustanharmaa, viileä vaaleanruskea ja vieläkin vaaleampi hiekkabeigen sävy. TriBrow maksaa 20€, Lumene 6,90€.

3. maaliskuuta 2010 klo 17.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En omista yhtään ruskeaa luomiväriä! Ja olen kuitenkin sinisilmäinen... Heitin juuri menemään tarpeettomat/vanhentuneet meikit, ja sinne menivät ruskeat luomivärit. Aikomuksenani on kuitenkin hankkia pari hyvää perusruskeaa arkimeikin tekemiseen. :)

3. maaliskuuta 2010 klo 18.20  
Anonymous Carma kirjoitti...

Kiva listaus! Rakastan itsekin kaikenlaista kategorisointia, kuten meikkien järjestelyä värin/tyypin mukaan yms. sekopäistä touhua :-D
Tuli ihan mieleen tämän sivuston kuvat, onko sulle jo tuttu? http://pureluxecosmetics.com/page5.html

3. maaliskuuta 2010 klo 19.46  
Blogger Sanni kirjoitti...

Carma - tokihan Pure Luxe on mulle tuttu, blogistakin löytyy paljon Pure Luxe -meikkejä ja linkki nettikauppaluettelosta. :)

Sivut on kyllä aikamoista herkkua, ja tosiaan ihanaa kun luomivärit esitellään sävyryhmissä! Alunperin ryhmittely oli tehty toisin.

3. maaliskuuta 2010 klo 20.03  
Anonymous Jenni kirjoitti...

Itse taidan olla niin tylsä että lähes kaikki luomivärini ovat ruskeita (sekaan mahtuu muutamat harmaa-mustat smokymeikkiä varten). :D

3. maaliskuuta 2010 klo 21.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suuri kiitos vaivannäöstä! Olen itse ruskeiden ja muiden maanläheisten luomivärisävyjen ystävä (joku saattaisi siis ihmetellä, mitä teen täällä sinun blgissasi... :P), joten tämä swatchaus oli todella mielenkiintoinen ja tarpeellinen! Voin käydä täältä etukäteen kurkkimassa hyvät sävyt, kun seuraavan kerran lähden luomiväriostoksille :)

3. maaliskuuta 2010 klo 22.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tunnetko MAC:in ruskeita? Olen suunnitellut jonkin vaalean kullanruskean sävyn ostoa ja MAC oli mielessä, mutta tuo Savannakin näyttää kuvassa kivalta

4. maaliskuuta 2010 klo 0.14  
Blogger Sanni kirjoitti...

Multa löytyy pikasen laskutoimituksen perusteella 6 ruskeensävyä... Ja lisää haluan! :'D Ihan oikeastikin tarvitsisin vaaleita ja keskiruskeita mattasävyjä.

4. maaliskuuta 2010 klo 0.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips! Sulla kun on kokemusta NC:n silmämeikinpoistoaineesta, niin miten sitä kuuluisi käyttää? :D Kuuluuko sitä laittaa ensin vanulapulle ja sitten poistaa sen avulla silmämeikit, vai voiko sitä levittää sormien avuulla luomille ja huuhdella vedellä?

4. maaliskuuta 2010 klo 1.10  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi 0.14 - MACin Woodwinked on todella kaunis, koostumukseltaan hohtava ja "buttery" kullanruskea. Muita katsastamisen arvoisia kullanruskeita MACiltä voisi olla Tempting, Soba ja Romp.

Anonyymi 1.10 - kyllä mun mielestä silmämeikinputsari on aina hyvä laittaa pumpuliin. Jos sulla on paljon luomiväriä ja maskaraa, niin helpommin ne pumpuliin kuin sormeen tarttuu. :) Mä en osais kuvitellakaan poistavani silmämeikkiä pelkillä sormilla. Eihän sormilla voi edes pyyhkiä vaikkapa ripsiä yhtä tehokkaasti kuin pumpulilla, jonka kuituihin meikki tarttuu. Ilman pumpulia irtoava meikki vaan pyörii luomella kunnes huuhtelet.

4. maaliskuuta 2010 klo 9.31  
Blogger MARI kirjoitti...

Kyllä nuo ruskeat on vähän sellaisia, että en niitä hirveästi itselleni hanki. Muutama hyvä ruskea on oltava, mutta niillä muutamalla kyllä pärjää aika pitkälle. En ymmärrä miksi MUSilla on noin PALJON ruskeita, joissa on vieläpä tosi paljon keskenään samantyyppisiä värejä. Pyhpah.

4. maaliskuuta 2010 klo 19.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu