Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MAC Pink Nouveau

perjantai 22. toukokuuta 2009

MAC Pink Nouveau



Käytän hyvin harvoin huulipunaa, ja vieläkin harvemmin pinkkiä sellaista. Kun palauttelin taannoin tyhjiä luomivärihylsyjä MACin tiskille päätin valita ilmaiseksi huulipunaksi vaaleanpunaisen, ihan vaan kokeilun vuoksi. (Teille jotka ette tiedä; MACillä on sellainen systeemi että kuutta palautettua tuotehylsyä vastaan saa ilmaisen huulipunan, Pro-liikkeissä voi valita myös luomivärin.) Myyjä valikoi minulle Pink Nouveau -punan, ja ensin olin ihan että APUA miten räikeä, voiko tätä muka julkisesti pitää, mutta pari kertaa testailtuani olinkin sitä mieltä että puna on oikeastaan aika makea. Eikä se varmaan ole monenkaan mielestä räikeä, pinkkiin tottumattomalle kuten minulle se vain tuntui siltä.

Kirkas puna vaatii simppelin silmämeikin, ainakin kalpeilla ja värittömillä ihmisillä kuten allekirjoittanut, ettei kokonaisuudesta tule meikkihoromaista. Tässä Pink Nouveaun seurana hyvin yksinkertainen silmä; vaaleaa norsunluun sävyistä luomiväriä koko luomella ja luomivaossa kevyesti taupen sävyä. Siipimäinen rajaus Indeliblen Chocolate Mousse -geelirajauksella.

Miten usein te käytätte huulipunaa? Oletteko enemmän huulipuna- vai luomiväri-ihmisiä? (Voisin tosin kuvitella että tätä blogia lukevat enemmänkin jälkimmäiset joten kysymys on ehkä turha...) Itse käytän huulipunaa ehkä kerran kuussa tai vielä harvemmin. Huulikiiltoa menee sitten päivittäin, tosin nekin ovat hyvin luonnollisen sävyisiä. Mulle tulee vaan jotenkin outo olo jos olen meikannut huuleni voimakkaasti. Huulipuna on myös huomattavasti epäkäytännöllisempi meikki kuin luomiväri, sillä se vaatii jatkuvaa korjailua eikä useinkaan pysy lisäilystä huolimatta hyvännäköisenä koko päivää, toisin kuin huolellisesti pohjustettu silmämeikki.

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

Blogger Ava kirjoitti...

Huulikiilto ihminen olen minä. Simmumeikki vaatii aamuisin niin ketusti aikaa ja jaksamista, että harvoin saan aikaiseksi, mutta huulipunaa/kiiltoa voi kiskaista naamaan vaikka koulun vessassa pikaisesti.

22. toukokuuta 2009 klo 16.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä olen itse niiiiin huulipunaihmisiä ! Vaikkakin sävyist käytän eniten nudeja ja vaaleita pinkkejä. Tosin nyt himottais oranssi ja vaaleanviolettikin :D Mä ostin just YSL sävyn 146 Romantic Rose, ja se on ihanan pinkki. Ei liian räiskyvä mutta kuitenkin sellanen pinkimpi kuin nudempi. I love lipsticks<3

Ja ihanan näköinen meikki<3 Tykkään just tollasest että pinkit huulet ja vahvat rajaukset =)

ps. mitä siveltimiä käytät ?

22. toukokuuta 2009 klo 18.25  
Blogger Nea kirjoitti...

Ehdottomasti silmämeikki-ihminen täällä :D Huulipunani ovat hyvin luonnollisia, ei juuri lainkaan väriä. Kiiltoja taas en käytä juuri koskaan, en tykkää siitä tahmaisuudesta. Aikoinaan olin huulipunaihminen eli eiköhän siihenkin taas tottuisi, silmien laittaminen on kyllä kivampaa.

Todella nätti tuo huulipuna kyllä sinulla!

22. toukokuuta 2009 klo 21.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä taidan olla kans enemmän niitä huulipuna ihmisiä :) Sävyistä ihan puhdaspunainen, koralli ja oranssiin taittuva punainen on tällä hetkellä lemppareita. Pinkistäkin tykkään. Nudeja taas tuun tuskin koskaan käyttään.

22. toukokuuta 2009 klo 21.54  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi #1 - käytän MACin siveltimiä sekä muutamaa halpista. Varjostuksen tekoon ja häivytykseen käytän MACiä, rajauksiin H&M:n ja Coastal Scentsin rajaussiveltimiä ja välillä häivytykseen myös Cailapia. Ihan ykkönen on kuitenkin MACin sivellin nro 239 joka pitäisi löytyä jokaiselta. :)

23. toukokuuta 2009 klo 19.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ilmisesti eilen kirjoittamani ei tullut perille...no anyways:

Käytän huulipunaa että värikästä luomiväriä yhtä paljon ja joskus yhtäaikaa! Varsinkin tuommoisen hennon vaaleanpunaisen kanssa käy ihan hyvin voimakkaammatkin sävyt, eilen mulla oli samaa huulipunaa ja MACin Hello Kitty Too Dolly-paletin kaikkia sävyjä, eikä ollut pellemäinen ollenkaan.

Tummanpunaisen huulipunan kanssa laitan sitten jo yksinkertaisempaa silmiin.
Huulikiiltojakin menee, varsinkin alkuviikolla kulutan niitä ja loppuviikosta sitten tujakampiin koostumuksiin.

24. toukokuuta 2009 klo 14.00  
Blogger Unknown kirjoitti...

Kiva tuo huulipuna!!

24. toukokuuta 2009 klo 16.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu