Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The rajaus

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

The rajaus





Kaverini M on käymässä viikonloppuvisiitillä ja siitähän piti heti ottaa meikki-ilo irti. Tein hänelle eilen tällaisen bilemeikin, käy mielestäni erinomaisesti M:n hieman aasialaistyylisiin silmiin. Rajaus on tehty Indeliblen Black Out -geelirajauksella ja luomella on Pure Luxen pinkkiä Bloom-luomiväriä. Nam!

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä meikkaaja saa hienoo aikaiseksi =)

3. toukokuuta 2009 klo 12.34  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Älyttömän hyvin käy rajaukset! Tulee ihan Tura Satana mieleen. Kaunista!

3. toukokuuta 2009 klo 18.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogiisi äsken ja lisäsin heti suosikkeihini. Upeita meikkikuvia! Mutta kysymys: osaatko neuvoa silmilleni sopivan sävyistä luomiväriä, niin arkeen (neutraalimpi) kuin juhlaan (saa olla räikeämpi väri). Omistan vihreän-ruskeat (vallitsevampi väri kuitenkin vihreä) silmät ja minulla on vaaleat hiukset ja kalpea iho.

Punertavat kanervan sävyt yms. saavat silmäni näyttämään vain tulehtuneilta ja allergisilta, joten eivät ainakaan sovi.
Toinen kysymys: mitä ripsientaivutinta käytät, tuntuu etten vaan löydä hyvää - toisaalta ripseni ovatkin todella jäykät...

3. toukokuuta 2009 klo 20.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana väririkas blogi! Ihan varmasti huomenna ennen työpäivää taas vierähtää tovin kauemmin meikatessa, inspiroiduin kovasti meikkikuvistasi.:)

3. toukokuuta 2009 klo 22.59  
Blogger Sanni kirjoitti...

Kiitos vaan milipilille, Charmingille ja anonyymeille kommenteista! Mukavaa että kuvat kelpaavat ja jopa inspiroivat! :) Jos joku keksii tämän blogin ansiosta kokeilla uutta, värikästä silmämeikkiä niin työni on tehty! :D

Anonyymi #1 - Vihreänruskeille ja vihreille silmille ihanteellisimpia sävyjä ovat violetit, jotka todella tuovat silmän vihreyttä esiin. Kuulostat väritykseltäsi viileältä, ja jos punertavat violetit saavat aikaan tulehtuneen lookin niin silloin oikea osoite ovat siniseen taittavat, kylmät violetit. Näin äkkiseltään mieleen tulee sellaisia sävyjä kuin MACin Beautiful Iris, Shale ja Parfait Amour ja Urban Decayn Ransom. Beautiful Iris on vaalea, aavistuksen vaaleanpunaiseen shiftaava liila ja Shale harmaanvioletti. Nämä sävyt sopivat hyvin arkeen koko luomelle levitettynä, Shalea voi käyttää myös kevyenä varjostuksena. Parfait Amour ja Ransom ovat tummahkoja sinivioletteja jotka sopivat hyvin mm. smoky-tyyliseen iltameikkiin, ja miksei toki arkeenkin, riippuen siitä miten tummasta meikistä yleensä pitää. Sähäkkänä väriläiskänä iltameikissä sulle voisi myös sopia kirkas sininen vaikkapa rajauksena (olen muuten seuraavaksi postaamassa kuvaa sellaisesta ;)), tai sitten fuksianpunainen.

Muita sävyjä arkeen voisi sun silmien värille sopia vaaleanvihreä, vaikkapa MACin Juxt, tai hyvin haalea vaaleanpunainen, kuten MACin Seedy Pearl tai Pink Freeze. Jos tykkäät ruskeasta niin MACin Sable tai Satin Taupe voisi myös olla hyviä valintoja.

Mitä ripsientaivuttimiin tulee, mulla on vaan jotkut laivan tax freesta ostetut halpistaivuttimet. Aiemmatkin on olleet vain joitain mitä nyt on käteen sattunut jossain Sokkarilla. Niistä en siis osaa valitettavasti suositella mitään tiettyä merkkiä.

Toivottavasti vastauksestani oli jotain hyötyä..! En oikein keksinyt miltä muulta merkiltä kuin MACiltä suosittelisin sävyjä kun tuntuu että tunnen markettien värivalikoimia niin huonosti nykyään. Jos kuitenkin tykkäät käyttää markettien valikoimaa niin kannattaa tsekata sellaiset merkit kuin Gosh ja Kickseissä myytävät BeYu ja Make Up Factory. Näillä merkeillä on ihan kivoja, tavallisista Rimmeleistä ja L'orealeista poikkeavia värivalikoimia ja etenkin rajauskynissä löytyy.

4. toukokuuta 2009 klo 2.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon vastauksesta!! Lähdenkin huomenna päivittämään meikkivarastoani..terkuin se anonyymi1

4. toukokuuta 2009 klo 21.20  
Anonymous axamit kirjoitti...

Voi ei miten ihanat rajaukset! Yritän (tai olen yrittänyt) usein tehdä itse samanlaisia, mutta mun silmän muotoon noi ei ilmeisesti sovi, näyttää vain pienentävän silmiä ja näytän ihan pöljältä :P
Kiva saada sulta blogi, ihana katsella värikkäitä meikkejä :)

6. toukokuuta 2009 klo 19.35  
Blogger Sanni kirjoitti...

^Kiitos axamit! On tosiaan paljon silmän muodosta kiinni mitkä rajaukset tai meikkaustyylit ylipäänsä sopii. Munkin silmiin tuollaista rajausta on vaikea tehdä kun mun silmät on sen verran syvällä.

6. toukokuuta 2009 klo 20.45  
Anonymous Helen kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihana rajaus :) Muutenkin hyvältä vaikuttava blogi, plussaa erityisesti hyvistä kuvista, luen varmasti jatkossakin.

8. toukokuuta 2009 klo 19.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu