Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Näitä ilman en pärjää

tiistai 16. kesäkuuta 2009

Näitä ilman en pärjää

Suurenkin meikkivaraston joukossa on varmasti jokaisella meikkifriikillä ne muutamat vakiotuotteet jotka ovat jatkuvassa käytössä. Vaikka vaaleita highlightereita olisi 30 niin jostain syystä käsi kurottuu aina siihen tiettyyn... Tai vaikka rajauskyniä riittäisi jokaiselle sormelle on yksi käytössä melkein joka päivä. Esittelen teille nyt omat "go-to" -tuotteeni jotka muodostavat meikkiaamujeni kulmakivet. Nämä tuotteet ovat niin ahkerassa käytössä että ne eivät koskaan pääse laatikoihin muiden meikkien seuraan, vaan säilytän niitä suoraan meikkipöydälläni.



Indelible Creme Eye Shadow Bare Necessity ja Urban Decay Primer Potion

Luomivärinpohjustajien aatelia. Etenkin Bare Necessitystä on muodostunut mulle erittäin läheinen ystävä johon tartun nykyään päivittäin. Se on UDPP:tä peittävämpi ja muodostaa siten kauniimman pohjan mun kirjaville luomille joista verisuonet kuultaa läpi. En yksinkertaisesti osaisi enää tehdä silmämeikkiä ilman voidemaista pohjustajaa.

Clarins Soft Cream Eye Colour sävy Violet

Vakiopohjustukseni violetteihin meikkeihin. Tällä aineella luomiväri pysyy paikoillaan ehkä kaikkein parhaiten, ei hievahdakaan vaikka suunnilleen rystysellä hieroisit. Ainoa miinus (mikä jonkun mielestä voi olla plussaakin mieltymyksistä riippuen) on voiteen hyvin huurteinen koostumus. Aine ei siis jätä iholle täysin sileää pintaa niinkuin yllä mainitut Bare Necessity ja UDPP, vaan hieman karhean. Sana 'frosty' kuvaa koostumusta hyvin. Tästä johtuen Violet-pohjustajan päällä eivät toimi kaikkein parhaiten saman koostumuksen omaavat puuteriluomivärit, tai hyvin helmiäiset, sillä huurteisuus "kasaantuu" ja pinnasta tulee paksun ja epätasaisen näköinen.

Revlon Frosty White ja L'oreal Golden Beige

Lempihighlighterini. Omistan useita luomivärisävyjä jotka ovat lähes identtisiä näiden kanssa, mutta käytän silti melkein yksinomaan näitä kahta. Frosty White ei ole nimensä mukaisesti mitenkään huurteinen vaan enemmänkin satiininen valkoinen, ja käytän sitä highlighterina viileissä tai kirkkaan värikkäissä meikeissä tai häivytykseen smoky-meikeissä. Golden Beige ei taas ole minun mielestäni kultainen beige vaan neutraali, hohtava kerman sävy, ja käytän sitä highlighterina lämpimissä ja ruskeissa meikeissä. Kumpikin sävy käy loppujen lopuksi korostustuotteeksi ihan mihin tahansa meikkiin, ja Golden Beigeä voi sipaista poskipäillekin hohtoa tuomaan.

Indelible-geelirajaukset

Ah, ihanuutta! Elämä helpottui kummasti kun löysin nämä. (Ja miten säälittävältä se saa elämäni kuulostamaan...) Minulla on näitä kymmenisen sävyä tai enemmänkin, en edes muista enää tarkkaa lukumäärää, ja käytän näitä lähestulkoon jokaisessa meikissä. Eniten tulee käytettyä mustaa, mutta myös turkoosi, vihreä ja violetti ovat säännöllisessä käytössä. Puhumattakaan uusimmasta tulokkaasta eli kirkkaansinisestä, josta tulee mulle kesän suurin hitti! Aine pysyy ihossa kuin tauti ja sitä voi käyttää myös sisärajauksissa limakalvolla. Indelible-tuoteperheen voidemaiset luomivärit ja geelirajaukset toimivat kaikki samoin, voit käyttää luomiväriä rajauksena ja geeliä koko luomella tai miten vain haluat. Oikeastaan sana 'geeli' on mielestäni harhaanjohtava, sillä näiden kaikkien koostumus on rehellisen voidemainen.

MAC Eye Kohl Smolder

Se musta kajal-kynä. Pehmeä, todella intensiivisen musta ja pigmenttinen. Harva kynärajaus pysyy mulla sisärajauksena mutta Smolder pysyy. Haittapuolena pehmeyden aiheuttama leviäminen, jota voi tosin yrittää hillitä kiinnittämällä rajaus mustalla luomivärillä.

Lily Lolo Mineral Foundation

Olen käyttänyt vain ja ainoastaan tätä meikkipohjaa runsaat kaksi vuotta. Enkä vaihda. Ihan parhautta, eikä iho tunnu kyllästyvän millään.

Mitkä ovat teidän luottotuotteitanne? Onko joku tuote jota olette ostaneet monta kertaa uudelleen?

P.S. Noniin, kauanpa mä kestinkin tän meikkieroahdistuksen kanssa.... Tilasin tänään eBaysta Manly 120 -halpispaletin MakeUpGeek-Marlenan innoittamana. Marlena oli tehnyt pari supermakeaa meikkiä 120:llä ja sanoi että pitää tätä jopa legendaarista 88-palettia parempana, joten ei muuta kuin "Buy It Now". Huokaus.


Mutta! Nyt mä voinkin sitten taiteilla kesällä jotain ihan suuuuppertörkeitä värihullutuksia Karkkipäivän lukijoiden viihteeksi..! Ihan teitä varten mä sen ostin..! Enkö olekin kiva? Just joo...

Onko teillä joitain näitä nimettömiä megavärikkäitä halpispaletteja joita netti tuntuu olevan pullollaan? Mitä olette tykänneet? BeautyBabe ainakin oli tehnyt 88-paletilla tosi makeita meikkejä!

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Anonymous Keltje kirjoitti...

Kiva paletti :)

Minulla on myös tuo Bare Necessity, jota käytän aina pohjustuksena. Toisaalta jos sitä laittaa liikaa, se tekee luomet vähän ryppyisen näköisiksi, mutta muuten toimiva.

Yksi Bodyshopin pronssinvärinen luomiväri on myös vakiokäytössä, ja ennen käytin Mschicin miracle-puuteria, mutta se oli niin ylihintainen ja kului niin nopeasti, että kun opin tilaamaan ulkomailta, vaihdoin sen LaurEssin puuteriin.

16. kesäkuuta 2009 klo 23.51  
Blogger Sonne kirjoitti...

Minulla myös melkein identtinen paletti kuin tuo sinun juuri ostamasi, mutta erimerkkinen, nykyään tuntuu etten muita paletteja enää tarvitse, eikä tarvitse uusia luomivärejä (ainakaan värisävyjen puutteessa) ostella.

17. kesäkuuta 2009 klo 0.06  
Blogger Sohviss kirjoitti...

Mistähän olet mahtanut ostaa Indelible-geelirajauksesi?? <3

17. kesäkuuta 2009 klo 1.31  
Blogger Sanni kirjoitti...

ShootingStar - Indelible-geelirajauksia myy mm. MadMinerals (katso linkki sivupalkissa), ja sieltä ostan aina omani. Näitä täysin samoja rajauksia myyvät myös monet muut firmat, koska nämä ovat niin sanottuja nimettömiä/merkittömiä tuotteita. Mm. suomalainen MSCHIC myy näitä samoja purkkeja nimellä Eye Stain ja hintaan 14€, mutta MadMineralsilta saat ne puolet halvemmalla. :)

17. kesäkuuta 2009 klo 10.15  
Anonymous Heidi kirjoitti...

Kirjotat kyllä mahtavaa blogia!
Tässä kesäloman luppoaikana ja sinun blogin innostamana kaivoin esile kaikki (ei niitä nyt kovin montaa palettia ole..) luomivärit ja tadaa! Kylläpä tullee ihan eri tuike silmiin ko vähän pistää muutaki väriä ko sitä yhtä ja samaa beigeä. Ja että kyllä mieki ossaan. Ainaki jotaki. Eihän nuo häivytykset ehkä parhaimmasta päästä ole, mutta alku se on seki. :o)
Ja huomas se mieski (vaikka normaalisti kaikki vastaava jää huomaamatta). Tykkäs siis seki. ;o)
Nyt ootan vain kovasti huomista, että pääsee taas hipelöimään purkkejä ja miettimään mitäköhän sitä tällä kertaa..
Että kiitos vain inspiraatiosta - sitä on varmaan luvassa jatkossaki täältä! :oD

17. kesäkuuta 2009 klo 16.12  
Blogger Nea kirjoitti...

Luottotuotteitani ovat Aliman mineraalipohja, UDPP (tämä aina reissuissa, vaikken jatkuvasti päivittäin voikaan käyttää), Indelible eye shadow musta (Carbon) rajauksiin, Isadoran inliner kajal värissä Blonde sekä GOSHin Hypnotic grey rajauskynä.

Ihana tuo paletti, miltä myyjältä ostit? Ja TIETENKIN sen ostit vain meitä varten, tuskin edes itse yhtään halusit ;D

17. kesäkuuta 2009 klo 17.26  
Blogger Sanni kirjoitti...

Heidi - hihhii, kuulostaa mahtavalta! Ja kiva että mieskin huomasi! ^_^ Värejä ei tosiaan kannata pelätä. Nyt lama-aikana tunnelmat on muutenkin niin harmaat ja ankeat että sitä harmaata ei tarvitse enää silmäluomillekin laittaa... Ei muuta kuin meikkileikkien iloa sulle! :)

Terv. eräs jolla on tänään luomilla keltaista, vihreää, turkoosia ja vaaleanpunaista. ;)

17. kesäkuuta 2009 klo 17.32  
Blogger Sanni kirjoitti...

Nea, myyjän nimi on tvgametoy2009. Tuota palettia myy kyllä lukuisat muutkin myyjät mutta katsoin että tuolta tvgametoylta sen sai edullisimmin, tuli maksamaan postikuluineen $18.99.

17. kesäkuuta 2009 klo 17.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Odottaa meikkikuvia uudella paletilla jo...

Mitähän vakkaria mulla olis?
Isadoran inliner kajal Indian Black on paras sisärajauksiin, UDPP tietty on huippu ja taidan aika paljon käyttää myös tuota Indelible voidemaista, mulle se ei riitä ainoaksi pohjustajaksi kaikilla luomiväreillä, esim L'Oreal "vakoontuu", mutta Dior ei.
Anytimen Mansikkajäätelö huultenrajauskynää käytän useimpien punien kanssa.

17. kesäkuuta 2009 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten mä en oo huomannu tätä sun blogia aikaisemmin? Mut parempi myöhään ku ei millonkaan :)
Kronia

17. kesäkuuta 2009 klo 21.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä muuten tilaat Urban Decaytä?

17. kesäkuuta 2009 klo 21.49  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - olen ostanut Urban Decayta suoraan Jenkeistä tai sitten tilannut LookFantasticista tai HQHairista, kummatkin brittifirmoja.

Tässä linkit kauppoihin:

http://www.lookfantastic.com/beauty/urban-decay-new

http://www.hqhair.com/code/preview.asp?PageID=578

Kronia - no moi! :) Ja tervetuloa!

Ja tämä tyttö latasi äsken IsaDora Delirious-kuvia ensin kamerasta koneelle ja sitten koneelta Photobucketiin melkein tunnin, vain saadakseen Bucketilta jotain errorerror-herjaa. Aaargh. Huomenna uusi yritys.

17. kesäkuuta 2009 klo 22.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu