Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Arkiaamu

lauantai 25. heinäkuuta 2009

Arkiaamu

Tänään on lauantai, mutta teen kuitenkin postauksen arkiaamun meikkirutiinistani. Jos minulla on kiire, saan meikin tehtyä nippa nappa alle puoleen tuntiin. Kovin nopea en siis ole!

Kello on 07.55. Jos olen menossa töihin yhdeksäksi, aloitan meikkauksen näihin aikoihin.


Kerään meikkitarvikkeet valmiiksi pöydälle edeltävänä iltana jotta säästän senkin muutaman minuutin mikä menisi tuotteiden valintaan ja etsimiseen.

En tosin näköjään muistanut poskipunaa ja rajauskin vaihtui Indelible Carbonista Grimasin tummanharmaaseen luomiväriin.

Aamunaama. Kulmissa on vielä kivasti jäljellä kestovärjäystä.

Teen silmämeikin ensin. Kesän aamujen vakiotuote on ollut IsaDora Blooming Spring. Tänä aamuna persikkaa liikkuvalle luomelle ja vaaleanpunaista ulkonurkkaan ja luomivakoon. Rajaukset tummanharmaalla, Grimasin sävy 713. Näinkin yksinkertaiseen, 2-sävyiseen meikkiin saan kulumaan runsaat 15 minuuttia. Kulmissa Lumenen kulmakynää, sävy 2. Olen nyt harjoitellut tuon käyttöä muutaman viikon mutta kuten kuvastakin näette, kynän jälki erottuu vielä selvästi etenkin kulmakarvan alkuosassa. En tiedä millä ihmeellä saisin jäljestä luonnollisemman, yksittäisten karvojen piirtäminen niin että ne sulautuisivat kulmakarvoihin tuntuu ihan mahdottomalta.




Silmämeikki valmiina, meikkipohja vielä tekemättä. Huomaan että päivetys ja kuvaustilanteen kirkas valo saavat ihoni näyttämään paremmalta mitä se todellisuudessa on, oikeasti ihoni ei siis ole noin tasainen ja silmieni alla on reilun siniset puoliympyrät.

Seuraavaksi Lily Lolon Foundation sävyssä In The Buff (mun kesäsävy, talvisin käytän Blondieta), Meowin peiteaine silmänalusille (en muista sävyä kun olen siirtänyt toiseen purkkiin) ja Yves Rocherin hento vaaleanpunainen poskipuna, sävy Pehmeä roosa. Huulille Lumenen Berryfun-huulikiilto sävy 26, Rakkauden Tunnustus (bleurgh noita Lumenen sävynimiä....) Tämä huulikiilto on ihan lempparini arkeen, antaa aivan minimaalisesti vaaleanpunertavaa sävyä ja tietysti kaunista kiiltoa, ilman mitään kimallehippusia.



Ja kas, nassu on valmis ja minulle jää 15-20 minuuttia aikaa syödä aamupala.

Kuinka kauan teidän aamuinen meikkirutiini kestää?

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger emmi-annina kirjoitti...

Panostan ihossani (ja täten arkimeikissäni) tavallisesti a) kuntoon b) päivetykseen, minkä vuoksi minulla menee aamuisin n. 10 min ripsivärin, kulmien sekä aurinkopuuterin levitykseen :) muita tuotteita en käytä akselilla huhtikuu-elokuu :) syksyn edetessä turvaudun ohueen meikkivoiteeseen tai sävyttävään päivävoiteeseen tasoittaakseni esim. tummia silmänalusia :)

25. heinäkuuta 2009 klo 12.33  
Blogger Ava kirjoitti...

Mie saan meikin arkena tehtyä ehkä viiteen minuuttiin, koska se ei käsitä muuta kuin sävyttävän voiteen, puuterin ja ripsarin.
Huulikiiltoa levittelen sitten sitä mukaa kun sitä huulilta kuluu.

25. heinäkuuta 2009 klo 13.25  
Anonymous Keltje kirjoitti...

Meikkaamiseen menee aina vähintään 20 minuuttia. Ihon meikkaaminen on hankalinta, koska peitettävää on jonkin verran, tai oikeastaan aika paljon.

25. heinäkuuta 2009 klo 16.27  
Blogger Kirsi kirjoitti...

Menee ihan nin kauan kuin aikaa annetaan!!! :D

25. heinäkuuta 2009 klo 17.28  
Anonymous Elisa kirjoitti...

vähintään 30 min, ihoon menee ainakin vartti :(

25. heinäkuuta 2009 klo 20.08  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Mun pitikin kysyä sulta ( taas kerran ) tuosta Translate buttonista kun monesti yritin laittaa mutta ei onnistunut :/ nyt huomasin että sulla on se ja otin siitä mallia.
Sain omankin sitten asennettua, kiitos :)

Ps. Tämä juttu oli hyvä :)

25. heinäkuuta 2009 klo 20.15  
Blogger milipili kirjoitti...

Vartti menee. Silmämeikkiin vähintään kolmea sävyä, rajaus ja ripsari. Mineraalipohja, näin kesällä bronzeria, poskipuna ja huulituote. Joskus valitsen valmiiksi illalla, joskus fiiliksen mukaan.

25. heinäkuuta 2009 klo 20.16  
Anonymous Francine kirjoitti...

Ihana postaus!

Selviän arkimeikistä n. 10-20 minuutissa, kesällä jopa vähemmässä ajassa kun iho ei paljon pohjustusta kaipaa ja muutenkin meikkaaminen laiskottaa. Arkimeikkiin kuuluu ihon pohjustus ja pienten virheiden peittäminen, poskipuna ja / tai aurinkopuuteri, kulmien muotoilu puuterimaisella värillä, ripsiväri, rajaus ja huulikiilto - mahdollisesti tosi yksinkertainen luomivärijuttu tyyliin nudea koko luomelle ja häivähdys varjostusta luomivakoon.

26. heinäkuuta 2009 klo 0.05  
Blogger Nea kirjoitti...

Puolisen tuntia menee :) IHANA poni-kello!

26. heinäkuuta 2009 klo 15.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus!! :)

Meikkaamiseen saan käytettyä aikaa n. 30-40min, jos vaan aamu sallii, ettei ole kiire mihinkään. Kiireaamuina sudin 15 minuutissa kasvoille vain meikkivoiteen, puuterin ja ripsarin.

26. heinäkuuta 2009 klo 17.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa kauhean eksoottiselta näin suurkaupunkiasukilta tuo Maarianhamina. Miten eksyit sinne?

10. elokuuta 2009 klo 7.35  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - menin Ahvenanmaalle ensin kesätöihin, ihastuin paikkaan ja jäin sitten sille tielleni. :) Jouduin lopulta muuttamaan miehekkeen vuoksi takaisin mantereelle, mutta toinen jalka on edelleen vahvasti saaristossa... ^_^

10. elokuuta 2009 klo 10.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu