Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hope & Shimmermoss

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Hope & Shimmermoss


Nea kirjoitti joku aika sitten The She Space -mineraalimeikkikaupan Hope Quest -kokoelmasta, jonka mukana tuli kaksi ilmaista pigmenttiä ystäville annettavaksi. Ilokseni Nea valitsi minut toisen pigmentin saajaksi, ja sävy oli vieläpä liila joka on minulle se kaikkein rakkain väri. Kiitokset vielä Nealle yllätyksestä!

Sävyn nimi on Hope No Matter What, ja se on hyvin vaalea, kimaltava violetti. Tässä kevyessä arkimeikissä HNMW on levitetty koko yläluomelle, ja alaluomella jujuna on hohtava turkoosi, MAC Shimmermoss. Yläluomella rajauksena Indelible Gel Eyeliner sävyssä Venomous.




Eilen minulla oli oikein mukava meikkipäivä kun sain meikata yhden tuttavaperheen 15-vuotiaan tytön, joka oli ratketa innosta Manly 120-paletin nähdessään. Hän vannoi tilaavansa paletin itsekin, ja jään huvittuneena odottamaan koska puhelin soi ja tytön äiti soittaa mulle ihmetellen millä pellemeikeillä olen oikein sekoittanut tytön pään...! ^_^

Tyttö oli myös erityisen vaikuttunut kun kerroin, että hän voi tilata lempimeikkivoidettaan Bare Mineralsia melkein puolet halvemmalla netistä (kosmetologilla 43€, FeelUniquessa £20,49). On aina yhtä loistava fiilis kun saa jonkun uuden ihmisen tajuamaan että melkein minkä tahansa meikkituotteen voi aina löytää edullisemmin netistä. :)

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Blogger Nea kirjoitti...

Pigmentti tuli selvästi oikeaan osoitteeseen :D Ihana meikki tälläKIN kertaa!

12. heinäkuuta 2009 klo 19.25  
Anonymous Charming nails kirjoitti...

Minäkin tykkään tästä meikistä, hempeän kepeä. Ihana tuo Shimmermoss josta tulikin mieleen etä mullahan on se ja en ole muistanut testata :P

12. heinäkuuta 2009 klo 19.38  
Blogger Jenny kirjoitti...

Haluaisitko joskus tehdä postauksen tai antaa vain joitain kultaisia vinkkejä noista meikkitilauksistasi? Kun täältä löytyy ainakin yksi ummikko, jota kauheasti kiinnostaisi, mutta kun ei ole mitään hajua, mistä lähtisi liikkeelle. :D Helpottaisi kauheasti jos olisi jonkun esimerkki, jota tosiaan näin nevarina voisi seurata, kun selvästi olet onnistunut kaikkea ihanaakin ihanampaa tilaamaan :)

Taannoisista vinkeistäsi viisastuneena ostinpa viime viikolla ensimmäisen Diorin viisikkoni, ja olen ollut hirmuisen tyytyväinen ;). Kiitos siis esimerkkimeikeistäsi sun muista!

13. heinäkuuta 2009 klo 14.44  
Blogger Sanni kirjoitti...

Jenny - hyvä postausidea jota olen miettinytkin, mutta tuntuu että niin moni bloggaaja on jo kertonut nettitilailusta niin kattavasti että toistaiseksi aihe on tuntunut turhalta.... Mutta ilmeisesti Karkkipäivänkin lukijoiden joukossa on sellaisia joille asia ei vielä ole ns. päivänselvä? :)

13. heinäkuuta 2009 klo 14.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu