Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kulmakarvojen sietämätön keveys

torstai 9. heinäkuuta 2009

Kulmakarvojen sietämätön keveys

Joojoo, munhan piti opetella laittamaan ja muotoilemaan kulmani kynällä, mutta mukavuudenhalu iski ja kestovärjäsin taas mokomat haituvat. Kyllä mä sitten alan harjoitella kynän kanssa kun tuo Refectocil lähtee haihtumaan.... (ai miten niin pakoilen tätä kynähommaa...?)

Miksi teen postauksen niinkin tylsästä aiheesta kuin kulmakarvojen värjäyksestä? En tiedä. Koska haluan. :)

Alussa oli haiven. Kuka jaksaa laskea mun yksittäiset kulmakarvat? Siihen ei varmaan menisi kauaa.


Otetaan pullo hapetinta ja tuubi tummanruskeaa kestoväriä ja sekoitetaan töhnä. Näihin kahteen kuvaan tuli jotenkin ihan 70-lukufiilis... :)



Levitetään aine kulmakarvoihin. Näyttää punaruskealta mutta lopullinen väri ei ole sitä.


Valmista tuli. Ja jätetään vaikuttamaan piiitkäksi aikaa.



Noin 2 tuntia 37 minuuttia myöhemmin (värimössö on muuttunut lähes mustanruskeaksi):


Annan aineen vaikuttaa extra-kauan jotta väriaine imeytyy ihoon asti ja värjää siis kevyesti ihoakin. Tällöin kulmakarvani näyttävät tasaisemman värisiltä.

Ja tältä näyttää tulos (kuvassa näkyy myös hyvin mun vasenta silmää kiertävät tummat verisuonet, ovat muuten inhottavia kun kuultavat luomivärin läpi):




Suhteellisen luonnollisen näköiset kulmakarvat, eikö vain?

Ennen

Jälkeen


Edittiä. Kaikille anonyymisti kulmakarvojani ihmetteleville voin todeta että pidän itsekin niitä aika karseina, ja siksi naureskelenkin niille täällä blogissa. Olisihan se kiva jos meillä kaikilla voisi olla tuuheat ja kauniit kulmakarvat...

22 kommenttia:

Blogger Nea kirjoitti...

Jos noin nätit saat kestovärillä, niin et tarvitse kynää :D Minulla puuttuu pala kulmakarvoja, siis ihan järkyn näköistä, ja se on pakko täyttää.

9. heinäkuuta 2009 klo 17.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kumma juttu, minä kun värjäilen kulmani (itse asiassa tein sen juuri 15min sitten! :)) tarvitsee tuotteen antaa vaikuttaa vajaat 10 min. ja tulos sama kuin sinulla!
-M-

9. heinäkuuta 2009 klo 17.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noihan on ihan järkyttävät :D

9. heinäkuuta 2009 klo 18.54  
Blogger Anna kirjoitti...

Hyvinhä tuo onnituu! Ite en tosin rupea värjäilemään näitä omiani minkään värisiksi, kun ovat ihan vaaleat ja hiukset ja ihokin ihan vaalea, niin ei nuo ruskeat ym. kulmakarvat oikein sovi ;)

9. heinäkuuta 2009 klo 19.15  
Blogger Sanni kirjoitti...

Nea - tsekkaa anonyymi 2:n kommentti! :D Nätit tai järkyttävät!

Anonyymi 1 - jos mä pidän pakkauksessa suositellun 20 minuuttia, näyttävät kulmakarvat käytännössä aivan värjäämättömiltä. En tiedä miksi mun kulmakarvat hylkii väriä, ihan sama homma kosmetologilla.

Anonyyi 2 - wow, sain ensimmäisen negatiivisen kommentin! :D Kiitos siitä sinulle! Kynälle olisi siis tarvetta! :)

Anna - mun mielestä vaaleatkin kulmakarvat voi olla nätit, jos niissä vaan on volyymia. Mun kasvot näyttää ihan ilmeettömiltä jos en värjäisi/meikkaisi kulmakarvojani.

9. heinäkuuta 2009 klo 19.39  
Blogger Nea kirjoitti...

Heh, juu :D Ei kaikkia voi miellyttää.

9. heinäkuuta 2009 klo 19.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitähän "järkyttävää" noissa kulmakarvoissa on..? Ihan tavalliset...

9. heinäkuuta 2009 klo 23.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onhan noi aika ohuet...

9. heinäkuuta 2009 klo 23.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmm, oman kulmakarvavärini vaikutusaika on 1 min. koen kyllä huomattavasti helpommaksi kun tuollaisen kahden ja puolen tunnin session:D

10. heinäkuuta 2009 klo 0.36  
Anonymous Keltje kirjoitti...

Oletko kokeillut sellaista, että pakkauksen mukaisen vaikutusajan jälkeen peset värin pois ja laitat taas väriä uudestaan (sitä jää yleensä yli)? Minullakin joskus tarttuu vähän huonosti, mutta näin tulee ihan hyvä ja pidän väriä sen 10min.

10. heinäkuuta 2009 klo 1.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Ennen"-kuva näyttää kyllä ehkä hieman paremmalta kuin tuo "jälkeen"...:)

10. heinäkuuta 2009 klo 7.46  
Anonymous henna kirjoitti...

Anonyymeille: Ainahan värjäyksen jälkeen kulmat näyttää vähän turhan tummilta meillä kaikilla värjääjillä, mutta ne tasaantuu parissa päivässä. Ja eihän nuo ole edes mitkään sellaiset järkyt lakupötköt, mitä näkee joidenkin kulmia koristamassa :D

Jännän pitkä vaikutusaika sulla, Inkkis! Mulla vartti riittää ja silti tulee tosi tummat - ja mä värjään vielä vaaleanruskealla. Ripsiin mulla ei kyllä tartu kestovärit yhtään, vaikka miten pitkään pitäisi - eikä väriä pysty edes pitämään ripsissä pitkään, kun silmät alkaa kirvellä. Mutta se on jo toinen juttu...

10. heinäkuuta 2009 klo 11.23  
Blogger Sanni kirjoitti...

^Jeps, näin on, väri tasaantuu tosiaan parissa päivässä. Värjätyt kulmat näkyy muuten myös noissa mustavalkomeikkikuvissa enkä kyllä parhaalla tahdollakaan näe niissä mitään erityisen outoa. Mutta makunsa kullakin! :)

Tuo värjäysaika on kyllä ihan naurettavan pitkä, mutta 15 vuotta tuota tehneenä tiedän että edes tunnin vaikutusajalla en saa kovinkaan kummoista tulosta. Tai ainakaan oman makuni mukaista. Ehkä pitäisi kokeilla jotain muuta merkkiä kuin RefectoCil, tiedä sitten jos joku muu merkki purisi paremmin... :)

10. heinäkuuta 2009 klo 11.30  
Anonymous Jana kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että ensin katsoin että himpun liian tummaksi värjäät kulmasi. Mutta tosiaan, vaikutelma on aivan eri kun vertaa meikkikuviin. Itsekin olen huomannut, että jos tahdon tehdä värikkään/tumman/kirkkaan silmämeikin, meikkaan kulmani luonnostaan vähän tummemmiksi. =o)

10. heinäkuuta 2009 klo 14.06  
Anonymous Charming nails kirjoitti...

Eihän noissa ole mitään järkyttävää ;P

Itse pidän samaa väriä puoli tuntia ja vähän värjää kulmia. Kuluu alle kahdessa viikossa pois. Omat kulmat on vaaleat ja väriaineena mulla MUSTA.
Voisin pitää tuota puoli tuntia, pestä pois ja värjätä taas uudelleen. Silti saisin vielä kynällä täyttää.

Jos nuo on ohuet niin kuvitelkaa Inkiväärille 3 kertaa paksummat kulmat. Ne olisi järkyttävät.
Minusta nuo kulmat sopii sulle oikein hyvin ja jälkeen tulos on paljon parempi!

10. heinäkuuta 2009 klo 16.20  
Anonymous irvikissa kirjoitti...

Mun piti kommentoida jo siihen edelliseen kulmakarvapostaukseen että kokeile ihmeessä Lancome sourcils design (tai jotakin sinnepäin) kulmakynää! Toi ei ole perinteinen teroitettava kynä, vaan samantyylinen kuin ne kierrettävät silmänrajauskynät ja itse kynä on vahamainen. Tuhat kertaa parempi kuin mikään kokeilemani kulmakynä tai vahamainen väri, tarttuu myös ihoon nätisti, tällä voi siis uskotella omistavansa paksummat kulmat kuin oikeasti omistaakaan.

10. heinäkuuta 2009 klo 17.41  
Blogger Nea kirjoitti...

Olisikos suositella hyvää kulmageeliä? Lumene ei tee juuri mitään ja tosiaan kestävää tulosta kaipaisin.

10. heinäkuuta 2009 klo 17.51  
Blogger Unknown kirjoitti...

Minä käytän ammattilaisten kulmaväriä, koska Refectocil kuluu nopeasti pois sekä vaikutusaika on erittäin pitkä. Oma tuotteeni on (muistaakseni) Schwarzkopfin kulmaväri. Ostin sen mustana ja huomasin, että ruskea olisi ollut parempi. Onneksi omat kulmakarvani ovat tummat, joten suurta virhettä :) en tehnyt. Ostopaikka: tukkuliike. [Kampaaja-ystäväni osti sen minulle!]

11. heinäkuuta 2009 klo 2.06  
Anonymous Charming nails kirjoitti...

Muuten noista kulmakarvoista. Mä tekisin niin ( omatkin on vaaleat ja menettävät helposti muotonsa ) että annan ton kestovärin kulua ja olisin nyppimättä. Kasvaako sun kulmat tuosta paksummaksi?
Jos mä saisin laittaa sun kulmat ( :D ) kasvattaisin vähän vain paksuutta lisää alkupäähän, ennen tuota "hyppykohtaa" ja sitten nyppisin muotoon. Ja värittäisin aina kynällä :)

26. heinäkuuta 2009 klo 8.16  
Blogger Sanni kirjoitti...

Charming - mun kulmat ei tosiaan ikävä kyllä kasva yhtään tuon paksummiksi. Nypin pois ainoastaan hajakarvoja kulmakarvalinjan alapuolelta. Tuosta kulmien alkupäästä en nypi juuri mitään, koska karvat ovat kaikkein harvimmat siinä kohtaa. :/

26. heinäkuuta 2009 klo 9.36  
Anonymous Charming nails kirjoitti...

Minkäs sille ihminen karvoilleen voi :P

Mä kuitenkin tykkään sun kulmista, ne kuitenkin on siistit mikä on pääasia :)

26. heinäkuuta 2009 klo 13.56  
Blogger Nea kirjoitti...

Tykkäisin itse kestopigmentoinnista, varsinkin kun olen nähnyt Hanskin (11. hetki, Turku) tekevän todella kauniita ja luonnollisia kulmakarvoja. Hiukan tyyriin puoleista toki on... Mutta kiva olisi saada puuttuvat palat korjattua :D

26. heinäkuuta 2009 klo 20.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu