Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Man(ly), what colours!

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Man(ly), what colours!



Whoa! 13 eurolla kotiini saapui Hongkongista tällainen paletti-ilmestys! 120 sävyä kompaktissa keississä. Napit ovat pieniä, noin euron kolikon kokoisia, mutta suuremmista ei olisi väliksikään. Paletilla ei ole virallista nimeä, mutta se kulkee netissä valmistajansa nimellä "Manly 120", tai tuttavallisemmin "the 120-palette".


Koostumus nappien välillä vaihtelee hieman, mutta ne ovat kaikki hyvin pehmeitä. Pehmeimpien pinta reagoi siveltimen kosketukseen samalla lailla kuin rantahiekka jalan alla, eli nappiin jää siveltimen muotoinen kuoppa. Näitä ei siis ole puristettu erityisen tiiviisti, ja talkkiakin näissä on paljon. Pigmenttiä on oikein kiitettävästi, mutta koostumus on jauhomainen eivätkä nämä liu'u iholla niin kauniisti kuin vaikkapa Diorin tai MACin luomivärit. Pöllyäminen on taattua. Mutta kun 13 eurolla saa 120 sävyä niin ketä kiinnostaa pienet heikkoudet koostumuksessa! Paletilla saa kuitenkin aikaan loistavia, värikylläisiä meikkejä, ja se on täydellinen leikkipakkaus niihin hulluimpiin ja räikeimpiin värikombinaatioihin.

Feast your eyes on these!


Edit. Koska kyselyitä tulee niin paljon, niin laitetaan eBay-linkki sitten suoraan tähänkin. Manly-paletteja löytyy siis täältä.

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Beauty Babe kirjoitti...

Aivan ihana paletti! Varmaan pakko hankkia tämäkin sen 88 sävyn paletin seuraksi mikä mulla jo on. Eipähän ainakaan lopu sävyvalikoima kesken kovin pian! :)

3. heinäkuuta 2009 klo 17.48  
Blogger Fearless Fuchsia kirjoitti...

Tää on niin herkku! Tilasin itekin tän alkuviikosta, nyt pitää vaan ootella Posti-Patea. Kauanko siun paletin toimitus kesti?

3. heinäkuuta 2009 klo 18.10  
Blogger Riksuii kirjoitti...

mistä tarkalleen tää on hankittu? aivan ihana!

3. heinäkuuta 2009 klo 18.38  
Blogger Sanni kirjoitti...

Babe - joo, aina on tilaa uusille 120:lle sävylle...! ^_^

Fuchsia - paletti tuli n. 10 päivässä.

Sitrus-b - eBaysta näitä löytää!

3. heinäkuuta 2009 klo 18.46  
Blogger Kirsi kirjoitti...

PRKL nainen sä ajat mut kon konkurssiin! :) AI-VAN I-HA-NA!!! Pakko munkin on alkaa kärkkyä nyt E-bayssä.

Olisitko ihana ja kävisit mun blogissa kurkkaamassa, minkä ihmeen MUSin tuotteen mä olen ostanut? En osaa käyttää sitä enkä tiedä yhtään mikä se on ;)

3. heinäkuuta 2009 klo 19.35  
Blogger milipili kirjoitti...

Voe elämä! Tässähän saa orgasmin!

3. heinäkuuta 2009 klo 21.05  
Blogger Sanni kirjoitti...

Sikri - mä en jostain syystä saa kommenttiboksia toimimaan sun blogissa, siis kun klikkaan kohtaa "Kommentit" ja sen jälkeen "Lähetä kommentti" niin mitään ei tapahdu. Mitään laatikkoa mihin voisi kirjoittaa ei siis ilmesty näkyviin. Joten toivottavasti et pahastu jos vastaan täällä?

Ostamasi Baileys Blush on todellakin poskipuna vaikka onkin harmaanruskea sävyltään. Ruskeita poskipunia käytetään yleisesti varjostuksissa. Monilla muillakin merkeillä on ruskeita tai harmahtavia poskipunia, esim. minulla on NYXin Taupe Blush joka on harmaanruskea ja monen suosikki varjostuksissa. Sitä en osaa sanoa miksi noita myydään "blush"-nimellä, ehkä ne sopivat jollekin ihonsävylle jopa ihan perinteisenä punana, mutta onhan sitä vaikea kuvitella...

Poskipunissa käytetään ihan samoja ainesosia kuin luomiväreissä, joten voithan aina käyttää Baileysiä ruskeana luomivärinä jos ajatus kasvojen varjostamisesta tuntuu vielä vieraalle. :)

3. heinäkuuta 2009 klo 21.57  
Blogger M kirjoitti...

Oi miten monivärikäs paletti :) Kesä on ihanaa aikaa leikkiä väreillä ja päästää mielikuvitus lentoon ;)

3. heinäkuuta 2009 klo 23.00  
Blogger Kirsi kirjoitti...

En pahastu :) Ja kiitos kun TIESIT!! Eli siis tämä oli kosmetiikkajumalten opetus mulle, jotta osaisin alkaa tekemään varjostuksia ;) Mietin iteki tota, että jos nyt näin käy eikä se poskarina toimi nii eikun luomille testiin vaan :) Kiitos avusta.

Ja kiitos kommenttivinkistä, katsotaan missä vika.

3. heinäkuuta 2009 klo 23.11  
Anonymous Heidi kirjoitti...

Voi jee, maltan tuskin oottaa mitä kaikkea tällä saat aikaan ja sitte tänne meän näytile! ;o)

3. heinäkuuta 2009 klo 23.27  
Blogger Kirsi kirjoitti...

Kommenttiongelma korjattu, btw :)

3. heinäkuuta 2009 klo 23.29  
Blogger Neuleaddikti kirjoitti...

Mäkin oon himoinnu samoja luomivärejä jo tässä hetken aikaa ja todennäköisesti sorrun Ebaysta tilaamaankin.. Ajattelin tilata sen missä on 180 sävyä :D

5. heinäkuuta 2009 klo 18.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei kukaan haluaisi neuvoa, miten tuolta ebaystä ostetaan? Ja onko myyjä jenkkien ja brittien ebayssä?

ire

5. heinäkuuta 2009 klo 21.05  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - itse ostin paletin jenkki-eBaysta joten en osaa sanoa löytyykö sitä myös brittien puolelta.

Pystyäksesi ostamaan eBaysta tarvitset (useimmiten) Paypal-tilin, sillä suurin osa myyjistä vaatii maksun Paypalilla. Varmasti joitain poikkeuksiakin on, ja itse olen aikoinaan ennenkuin omistin luottokorttia saanut sovittua joidenkin eBay-myyjien kanssa että lähetin maksun käteisenä(!). Tällaiset jutut täytyy kuitenkin sopia _ennen_ kuin lähtee huutamaan mistään tuotteesta että tietää että se sopii myyjälle.

Paypal-tili on helppo ja turvallinen tapa maksaa netissä luottokortilla. Kun rekisteröit luottokorttisi Paypaliin, sinun ei enää koskaan tarvitse syöttää korttisi numeroa myyjälle maksun yhteydessä (jos myyjä siis käyttää Paypalia).

Ebayssa ostetaan kahdella tavalla; joko huutamalla, eli teet tuotteesta tarjouksen (jonka joku muu voi tietysti ylittää ja sinun täytyy vahtia ettei kukaan "outbiddaa" sinua jos todella haluat tuotteen), tai ostamalla "Buy It Now" -toiminnolla jolloin tuote on suoraan sinun myyjän esittämällä hinnalla. Myyjä itse päättää myykö tuotetta tavallisena huutokauppana vai "Buy It Now"'lla.

Ennenkuin voit huutaa sinun on tietysti rekisteröidyttävä eBayn käyttäjäksi. :)

Minä ostin tuon Manly-paletin juurikin "Buy It Now" -kaupalla, ja hinnaksi tuli suoraan $6,99 + postimaksut $12,00. Klikattuani "Buy It Now" -namiskaa ohjaudun Paypalin sivulle, ja maksaakseni tuotteen minun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kirjautua sisään Paypal-tililleni ja painaa "Pay Now" (tai jotain vastaavaa, en muista tarkkaa sanamuotoa). Maksettavan tuotteen tiedot ja hinta näkyvät suoraan Paypal-sivullani. Todella helppoa ja yksinkertaista!

Toivottavasti selityksestä oli sinulle apua. :)

6. heinäkuuta 2009 klo 3.00  
Blogger Katja kirjoitti...

Blogisi on ihana meikkausinspiraation lähde! Olen kaikkea värikästä luomiväreilyä kokeillutkin ja kauhistunut välillä tuloksista :D Mutta harjoittelemalla oppii.

6. heinäkuuta 2009 klo 18.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistäs noita saa ostettua ?

11. elokuuta 2009 klo 15.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu