Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Meikkipöytä

maanantai 6. heinäkuuta 2009

Meikkipöytä

Meikkipöytä! Minulla ei edes ollut sellaista vielä vuosi sitten. Eikä minulla vieläkään mitään hienoa ole, vaan IKEAn halvin mahdollinen hyllytaso. Mutta se on kuitenkin mun oma meikkinurkkaus. Enää meikit eivät valtaa puolta keittiön pöytää niin että mahtuu syömään aamiaistakin. :)



Haaveissa on tietenkin suuri, kunnollinen kauneuspöytä laatikostoineen niin että kaikki meikit mahtuvat pöydän yhteyteen. Meikit mahtuisivat kyllä jo tämänkin hyllyn tasoille, ja olinkin hankkinut sitä varten hyllyihin sopivia laatikoita. Sitten kävi ilmi että nykyinen kämppämme kerää niin paljon pölyä että en voinut säilyttää meikkejä avonaisissa laatikoissa, ja jouduin siirtämään meikit turvaan olohuoneen kirjahyllyn vetolaatikoihin. Ainoastaan työkalupakin sisällä olevat Dior-paletit ja mineraalisamplet saivat jäädä Ikea-hyllyyn, samoin kuin päivittäin käytettävät vakiotuotteet kuten siveltimet, pohjustusaineet ja highlighterit.


Tärkeää meikkipöydässä on minulle se, että se on suhteellisen korkea ja peilin saa lähelle itseään. Mulla eivät toimisi sellaiset tavanomaiset kauneuspöydät joihin peili on kiinnitetty valmiiksi. Usein peilit ovat näissä lähempänä taka- kuin etureunaa, mikä ei ole käytännöllistä kun tarvitset peilin aivan nenäsi eteen detaljityöskentelyä varten. Ja peiliähän ei pidetä toisella kädellä, tarvitsen kummatkin kädet työskentelyyn! ^_^

Oma meikkitasoni on mulle täydellisen korkuinen ja peili on juuri sopivalla korkeudella, mutta ergonomisesti tämä nurkkaus ei ole paras ratkaisu. En saa jalkojani pöydän alle minkä vuoksi joudun istumaan pöydän ääressä sivuttain, ja se aiheuttaa selkään kipeyttä ja jännitystä. Kestän tämän kärsimyksen kuitenkin mielellään jotta saan meikata parhaassa mahdollisessa valossa! *freak*

Täällä kesäpaikassa minulla ei ole mitään meikkinurkkausta, vaan pieni mutta rönsyilevä matkakokoelmani on vääjäämättä vallannut ruokapöydän. Näyttääkö teidän keittiössä koskaan, tai mahdollisesti jopa usein, tältä?


Tässä vielä pari höpsöä yksityiskohtaa.

Mineraalimeikkivoidetta on helpompi annostella kabukiin joltain laakealta pinnalta rasian korkin sijaan, ja minulla on käytössä tämä soma teepusseille tarkoitettu pikkulautanen - violetti tietenkin! ;) Eikö ole söpö?



Koska olen vaahtomuoviapplikaattoreiden ystävä, olen hankkinut niitä paljon kaikille eri sävyille. Ja jotta värit eivät sekoittuisi, olen kiinnittänyt applikaattoreihin pienet nimilaput...! How freak is that? ^__^ Pimeetä, mutta käytännöllistä.


MakeUpGeek-Marlenalla on the siistein meikkistudio...! Tällainen huone olisi varmaan jokaisen meikkifriikin unelma. Marlena ei ymmärtääkseni käytä studiota asiakkaidensa meikkaukseen, vaan sisusti huoneen meikkiparatiisiksi ihan omaksi ilokseen ja kuvatakseen siellä tutorialeitaan.



Missä te yleensä meikkaatte? Onko teillä meikkipöytää tai -hyllyä? Missä säilytätte meikkejänne?

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous Charming nails kirjoitti...

Minä säilytän meikkini viehepakeissa. Pakit ovat pitkän käytävän seinustalla kynsilakkahyllyn alla, lattialla ja hyllyn alalokerossa.
Kaikki tietenkin niin ettei kukaan niihin kompastu ja telo meikkejäni ( ihmisistä ei väliä ) tai ettei kissat tiputtele tai leiki niillä.

Meikkaan työaamuina ( kiire ) eteisen lattialla...kröhöm...ja silloin kun on aikaa niin keittiön pöydässä tai sohvalla luonnonvalossa.

Meikkipöytä olisi kiva mutta sen pitäisi olla niin iso että kaikki siihen mahtuisi ja lokerot tietenkin pitäisi olla. Pöydällä olisi ihana säilyttää mutta ne kissat...

6. heinäkuuta 2009 klo 15.16  
Anonymous Jana kirjoitti...

Minulla oli aikaisemmin sellaien vanhanajan peilipöytä. Se kulki mukanani n. 8 vuotta, kunnes tuli liian epäkäytännölliseksi: Ei mahtunut muualle kuin makuuhuoneeseen, mutta mieheni oli vuorotyössä ja nukkui yleensä juuri silloin kuin minä olisi aamulla ollut miekkaamassa. Joten ensin siirsin päivittäismeikkini olohuoneeseen ja lopulta luovuttiin koko peilipöydästä. Ostettiin korkea lipasto, jonka ylimmäiset pienet laatikot on mun meikeille ja koruille varattu. Nyt asutaan vielä pienemmässä asunnossa (olosuhteiden pakosta *huoh*), ja lipasto on nyt eteisessä. Päivittäismeikit edelleen olohuoneessa, mutta katseilta piilossa n. kenkäboksin kokoisessa laatikossa sohvapöydän välitasolla. *wirn* Enkä peilipöytää enää haikaile takaisin, toimii näinkin! =o)

Ja oli pakko naurahtaa sun kommentille, että ei tietenkään voi meikata peili kädessä. Itse olen hyvin pahasti likinäköinen (eli en näe kauas), ja joudun meikkaamaan kasvot n. 10cm päässä peilistä. Usein ei mahdu pitkät luomivärisiveltimetkään siihen väliin vaan pitää soveltaa kekseliäitä kulmia! =oD Ja vaikka olisi (ehkä 4krt vuodessa) piilarit päässä, ei silti osaa meikata kauempaa. On niin tottunut jo tuohon. Näyttää kuulemma hassulta, mutta minkäs teet. Tässäkin mielessä peilipöytä olisi siis täysin turha kapistus.

(Heh, tulipas turinoitua ihan puuta heinää tähän, mutta itsepä kysyit. ;o)

6. heinäkuuta 2009 klo 15.17  
Blogger Panda kirjoitti...

Kääk, olen kuolannut tuota IKEAn:n peiliä ties kuinka kauan ja törmään siihen näköjään ihan kaikkialla, ilkeää :I.

Meikkaaminen tapahtuu tällä hetkellä "kätevästi" tietokonepöydällä, näppiksen yläpuolella (jaiks). Uudessa asunnossa meikkinurkkaus on vielä isona kysymysmerkkinä, jonkin oman pisteen haluaisin sille. Simppeli hyllytaso ja soma pieni peili riittäisi oikein mainiosti.

6. heinäkuuta 2009 klo 15.18  
Anonymous Keltje kirjoitti...

Meikkaan yleensä yksiöni lattialla (pöytätilaa on vähän huonosti) ikkunan edessä ja pitelen peiliä, sillä olen myös likinäköinen. Meikkejä säilytän punaiseksi maalaamassani kenkälaatikossa sekä lipastossa.

6. heinäkuuta 2009 klo 16.32  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Sulle on palkinto blogissani :)

6. heinäkuuta 2009 klo 17.14  
Blogger milipili kirjoitti...

Mulla on aina peili toisessa kädessä, kiva olisi olla sellainen peili jota saisi vaikka liikuteltua, sellanen Hollywood-glamour juttu!

Suht suuressa klaffipöydässä täl hetkel meikit pyörii, sen kansi on vaan huono siinä mielessä että osa tavarasta jää alle hyllyihin joten niitä ei aina muista ja kantta ei kokoajan viitsi nostella kun pitäisi taso ensin tyhjentää.

6. heinäkuuta 2009 klo 19.33  
Blogger Sanni kirjoitti...

Charming - et oo tosissasi, eteisen lattialla...! *reps* Näen sieluni silmin sut istumassa siellä kenkien keskellä... ^_^

Jana - en ole ihan varma ymmärsinkö peilikommenttisi oikein, mutta minäkin siis meikkaan nenä kiinni peilissä vaikken ole likinäköinen. Ja peiliä ei tarvitse pitää kädessä kun voi vetää pöydällä olevan korkean peilin kiinni siihen omaan nenään. ^__^ Esim. rajauksia tehdessä tarvitsee ehdottomasti toisen käden pingottamaan silmäkulman ihoa.

Panda - mä en ole meikannut näppiksen ääressä, mutta sen sijaan olen _lakannut kynsiä_ näppiksen ääressä, ja tuhoisin seurauksin... Voitte arvata mihin se lakkapullo kaatui.....

Keltje - mäkin meikkaan aina siskon yksiössä lattialla ikkunan ääressä. :)

CN - olen otettu palkinnosta..! :-*

mili - sun klaffipöytä on ihan ultimate!

6. heinäkuuta 2009 klo 19.54  
Anonymous Jana kirjoitti...

Varmaan ymmärsit peilikommenttini aivan oikein. =o) Itsellä ei vain ole mitään peiliä tarpeeksi korkealla, tai sopivan korkuista pöytää johon peilin saisi hyvälle korkeudelle. Onneksi on vielä saanut meikit naamaan yksikätisenäkin, vaikka se onkin vähän hankalaa välillä.

7. heinäkuuta 2009 klo 7.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu