Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kynnet, kyniä ja jemmausta

perjantai 21. elokuuta 2009

Kynnet, kyniä ja jemmausta


Olen palannut kotiin ja ensimmäisenä soitin kynsien laittajalleni hätäpuhelun. "Joko nyt saisin sen ajan? Pliis, pliis? Olisko tällä viikolla peruutettuja aikoja?" No ei ollut. Mun kynnet joutuu odottamaan vielä ensi viikon perjantaihin. Etusormien kynnet ovat luovuttamispisteessä. Ne on jo niin hauraat ja lohkeilleet että tekisi mieli päästää raukat tuskistaan saksien avulla. Geelithän niistä on irronneet jo kuukausi sitten.



Siis katsokaa näitä. Tältä nämä näyttää yksi päivä lakkauksen jälkeen. Lakka ei pysy geelittömässä, huonokuntoisessa kynnen pinnassa muutamaa tuntia kauempaa. Keskisormenkin kynsi on katkennut, röpelö on jäljelle jäänyttä geelin reunaa. Mayday, mayday!

Kun purin laukkuni, olin ihan hämmästynyt kesäisen meikkipakkini pienuudesta. Näinkö pieneen tilaan mun runsaan kahden kuukauden meikit mahtuu? Niin näköjään. :)


Arvatkaas muuten kuka oli eilen hamstraamassa Anttilassa Lumenen Natural Code -silmämeikinputsareita "Ota 3, maksa 2" -tarjouksesta? Olin jo ottanut koriin kolme, kun mies totesi, "Ota kuusi, maksa neljä". No niinpä! Kun en kuitenkaan muita silmämeikinpoistoaineita käytä, ja näitä kuluu tosi nopeaan tahtiin, niin samahan se on jemmata kerralla kunnolla. :) Ostin muuten samalla vihdoin sen Lumenen kulmakarvavahan, lähtee tänään kokeiluun.



Postiluukusta kolahti tänään ylläri. Keskustelimme joku aika sitten kreikkalaisen ystäväni kanssa kajaleista, ja siitä kuinka on tosi vaikea löytää vesirajassa pysyviä meikkikyniä. Tulin maininneeksi ettei mulla ole harmaata kynää lainkaan, ja ystäväni sitten yllätti lähettämällä mulle kaksi Bourjoisin harmaata meikkikynää. (Olimme myös jutelleet Bourjoisista ja mä harmittelin kun merkkiä ei löydy Suomesta.) Kynät vaikuttavat tosi lupaaville. Ystäväni mukaan Contour Clubbing -kynät pysyvät hänellä sisärajauksena koko illan.



Aion tänään myös toteuttaa blogia varten kokeilun. Laitan toiseen silmään pohjustuksen ja toiseen en. Saas nähdä miltä meikki näyttää illalla!

Mulla on muuten nyt niin paljon ideoita blogipostauksiin että tekisi vaan mieli istua vuoroin meikkipöydän ja tietokonepöydän ääressä näpräämässä. Ihan ahdistaa kun ei ole enempää aikaa käytettävänä. On se harmi ettei tällaista voi tehdä työkseen! ^_^

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Blogger Charming Nails kirjoitti...

Jemmailu on kivaa :D

21. elokuuta 2009 klo 15.37  
Blogger Panda kirjoitti...

Minun pitäisi ostaa silmämeikinputsari ja haluaisin kokeilla jotakin uutta, alkaa tuo vanha kyllästyttämään ja se jättää turhan "öljyisän" lopputuloksen. Huomasin myös tuon Anttilan tarjouksen, mutta en kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Kiitos Natural Code- putsarin maininnasta, voisin kokeilla sitä seuraavaksi.

Toivottavasti pidät vahasta, odotan innolla testipostausta :).

21. elokuuta 2009 klo 16.14  
Blogger krista camilla kirjoitti...

hopea meikkikynä kuulostaa jokseenkin liian täydelliseltä... Jos inhoat sitä niin otan sen mielelläni huomaani ;)

21. elokuuta 2009 klo 20.29  
Blogger Beauty Babe kirjoitti...

Millaista tuo Natural Coden putsari on? Onko se nestemäistä vai geelimäistä? Tepsiikö vedenkestävään vai tavalliseen meikkiin? Miksi se on niin hyvä? (Kyselyikä! :D)

21. elokuuta 2009 klo 21.03  
Blogger Sanni kirjoitti...

Panda ja Beauty Babe - tuo Natural Coden putsari on geelimäistä, todella paksua ja vähän "limaista" koostumukseltaan. Sen puhdistusteho ei itse asiassa aina riitä mustan kajalin tai vedenkestävien meikkien täydelliseen poistoon, joten joudun joskus viimeistelemään kookos- tai muulla öljyllä, mutta se on ainoa putsari jota voin käyttää hellävaraisuutensa vuoksi. Ei kirvele yhtään vaikka pidän silmiä auki putsauksen aikana. Ja mua miellyttää geelimäisten silmämeikinpoistoaineiden pehmeys, tykkään siitä kuinka ne liukuu iholla. Toiset taas just inhoaa sitä! ;)

Suomen markkinoilla ei tällä hetkellä ole muuta geelimäistä sm-putsaria, joten NC on ainoa vaihtoehtoni.

21. elokuuta 2009 klo 21.20  
Blogger Virve kirjoitti...

"Ota kuusi, maksa neljä", hah, mahtavaa. :D No, onpahan ainakin hetkeksi.

21. elokuuta 2009 klo 22.58  
Blogger Kirsi kirjoitti...

Sulla on niin viksu mies!! :D

21. elokuuta 2009 klo 23.00  
Blogger Panda kirjoitti...

Siun ois pitäny mennä kassalle ja "joo mie otan nää" ja heittää 3 laukkuun ja seuraavaksi iskeä kaksi purkkia kassalle ja tokaista; "maksan nämä" ;)

Kiitti infosta, joskin se tuli minulle hieman liian myöhään sillä kävin tänään ostamassa tuon putsarin ja noh geelimäinen koostumus oli pienoinen yllätys :D.

22. elokuuta 2009 klo 2.56  
Blogger milipili kirjoitti...

Ihania noi kajalit! Kerroppas nyt kuin testailun kävi!

22. elokuuta 2009 klo 10.10  
Blogger Beauty Babe kirjoitti...

Tuo putsari kuulostaa kivalta, pitääpä testata! Passaisi hyvin mulle kun useimpina päivinä en käytä mitään vedenkestävää silmämeikkiä enkä esim. mustaa rajauskynää. Geelimäinen koostumuskin kuulostaa kivalta, mulla on nytkin käytössä Strawberrynetistä tilattu geelimäinen silmämeikin poistoaine (oisinkohan muuten tähänkin saanut vinkin sulta aikanaan?). :)

Nuo kajalit ovat muuten molemmat todella hyvän sävyisiä, kelpaisivat mulle saman tien. <3

22. elokuuta 2009 klo 11.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu