Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivä "lifestyle"-bloggarina

keskiviikko 26. elokuuta 2009

Päivä "lifestyle"-bloggarina

Tänään Karkkipäivä kokeilee, miltä tuntuu olla ns. lifestyle-bloggari. Kuvataan ruoat mitä syödään, poseerataan vinksahtaneessa asennossa arvoituksellisessa ympäristössä ja otetaan parit lähikset random-tavaroista. :) Ei syytä huoleen, Karkkipäivästä ei ole tulossa sellainen blogi. Tänään vain huvitti tehdä tällainen kokeilu.


Herään klo 09.15. Mulla on vapaapäivä, tai oikeastaan etäpäivä koulusta. Olen vaihteeksi taas opiskelija! Aamiainen koostuu kikhernemunakkaasta ja mustikkajogurtista. Sotken aina "tavalliseen" jogurttiin Alpro Soyan maustamatonta soijajogurttia, koska en pidä suomalaisen jogurtin happamasta mausta.



Suihkussa saan loppuun Joicon tehohoitoaineen. Jee! Ostolakossa-blogin kirjoittajan tyyliin olen aina erityisen iloinen kun saan jonkun putelin loppuun. Mun kohdalla tämä koskee etenkin hiustuotteita joita mulla on kaapeissa monen vuoden tarpeisiin. Joicon shampoot ja hoitoaineet on muuten parhautta!



Kello lähenee yhtätoista ja meikkaan. Tällä viikolla olen meikannut joka päivä Diorin Mystic Jade -paletilla, josta on tulossa postaus myöhemmin (tai varmaankin ihan pian!). Se on ensimmäinen Dior-palettini ja melkeinpä suosikkini.



Tunnit katoavat jonnekin kun jumitun koneen ääreen lukemaan blogeja ja uutissivuja. Munhan piti sitä paitsi siivota! Olen harmikseni äärettömän sotkuinen ihminen, ja kun avomiehenikään ei välitä lattialla lojuvista tavarakasoista, on meillä aina enemmän tai vähemmän epäsiistiä. Mun pitäisi ehkä mennä hypnoosiin uudelleenohjelmoitavaksi; "Kun lasken kolmeen, heräät, ja osaat laittaa tavarat paikoilleen käytön jälkeen...."



Kello on 13 ja teen pikaisen lounaan. Purjoperunapussikeitto sekä kaksi näkkileipää gouda-juustolla. Jesus is coming. Look Busy.



Pakkaan kuntosalikamat ja luulen ehtiväni klo 13.52 bussiin. Se menee ohitseni kun juoksen kohti pysäkkiä. Seuraavaa autoa odotellessa yritän keksiä mitä taiteellista ja kiehtovaa voisin kuvata bussipysäkillä lifestyle-postausta varten. Päädyn kännykkääni, joka on kesäkuussa juhlinut 5-vuotissynttäreitään. Akku kestää vain yhden puhelun ajan mutta en luovu rakkaastani ennenkuin se on täysin hengetön.

Salilla on rauhallista ja vähän ihmisiä. Tykkään käydä siellä nimenomaan päiväsaikaan, illan täpötäydet pukuhuoneet ahdistavat.

Treenin jälkeen lähden kaupungille suorittamaan päivän etätehtävää. Opintoihini kuuluu kosmetiikan kemiaa ja meidän on kerättävä erinäisiä tuotteiden ainesosaluetteloita ja tulkittava sitten niitä. Kosmeettisiin ainesosiin perehtyminen on muuten erittäin kiinnostavaa!



Suoriudun inci-listojen keruusta nopeasti kameran avulla. Snap! Kotona tosin on edessä niiden "puhtaaksikirjoitus".

Kulkiessani Keops-optikkoliikkeen ohi silmäni tarttuvat upeisiin mainoskuviin. Wow mitkä meikit! Tyylissä on vähän samaa mitä keväällä ihastelemassani Schweppesin mainoskampanjassa.




Tieni eksyy myös Seppälään josta ostan neuleen ja sukkahousut.


Kotiin päästyä uudet vaatteet täytyy tietysti kuvata asianmukaisesti.



Ja taas on nälkä. Itse asiassa ihan järjetön nälkä, sillä lounas oli aika pateettinen ja kaupungilla tuli seikkailtua kolme tuntia. Mitään palkkareitakaan en koskaan jaksa vetää treenien jälkeen. Valmistan yhden perusaterioistani; soijasuikaleita, riisiä ja kasviksia. Syön yksin sillä mies on työmatkalla.



Jatkan koulutehtävän suorittamista. Näitä listoja pitää kirjoittaa näin alkuun 90 kpl...! :)



Kun käsi alkaa krampata kirjoittamisesta, siirryn rentoutumaan kauneusaiheisten kirjojen pariin. Lainasin koulusta muutaman mielenkiintoisen kirjan, mm. Beauty Baben blogissa "mainostetun" Puuteria ja Papiljotteja. Meikkauskirjat ovat usein loppujen lopuksi aika tylsiä (paremmat vinkit löytyvät tietenkin netistä! ;)), mutta silti niitä tulee ostettua ja lainattua.

Luetteko te paljon kauneudenhoitoon liittyviä kirjoja?


Illalla jatkan vielä datailua (äh, alanko minäkin nyt käyttää tuota sanaa?) ja keitän teetä. Kaveri kysyy kiinnostaisiko minua osallistua kalsarikännien vetämiseen, mutta tänään on huono ilta sen suhteen. Yritän vielä oikeasti saada siivottuakin. Jos nyt saisi edes viikon olohuoneen lattialla seisseen matkalaukun purettua loppuun.

Huh. Lifestyle-postauksen tekemiseen kului tuplasti tai triplasti sama aika mikä normaaliin meikkipostaukseen. Ei musta kyllä oikein ole tällaiseen. Mutta oli hauska vierailla toisessa blogiulottuvuudessa, ehkä vietän joskus vielä päivän ruokabloggarinakin. ;)

Huomenna palataan tuttuun meikkimaailmaan!

Tunnisteet: ,

19 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oletko sä kasvissyöjä? :-) Lakto-ovo?

26. elokuuta 2009 klo 23.02  
Blogger Sanni kirjoitti...

Ano - yes sir, kyllä olen! :)

26. elokuuta 2009 klo 23.07  
Blogger .Nekku. kirjoitti...

Olin täysin missannut kehut ja opetuspyynnön aiemmassa postauksessasi ennen kuin kävit kommentoimassa. Kiitos vielä. :) En itsekään puhu html:ää, vaan olen tehnyt blogini ulkoasun ihan Bloggerin omilla työkaluilla.

Bannerikuvan saa otsikon päälle, kun menee välilehdelle "ulkoasu", ja sieltä sivuelementit > ylätunniste > muokkaa. Sivupalkin nätit tekstit olen vain lisännyt kuvina linkkiluetteloiden joukkoon, niin kuin sulla nuo karkit. Ei sen monimutkaisempaa.

26. elokuuta 2009 klo 23.29  
Blogger Panda kirjoitti...

Hauska postaus päivästäsi :)! Piristävä omalla tavallaan kun aihemaailma oli iiihan toisenlainen. On muuten upea tuo neule <3.

Minusta ei olisi muotiblogin pitäjäksi, poseeraamassa jalat ärsyttävässä "pissattaa!"-asennossa ja muutenkin... Miksi oi miksi kaikilla on niitä samoja ärsyttäviä asentoja :D?

26. elokuuta 2009 klo 23.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

opiskeletko siis amk:ssa? kenties vantaalla estenomiksi?:o

27. elokuuta 2009 klo 11.32  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - haluan vielä toistaiseksi säilyttää suhteellisen anonyymiteetin joten en viitsi kertoa missä opiskelen. Mutta sen verran voin kertoa että estenomiksi en opiskele (vaikka se olisi kyllä todella kiinnostavaa!).

27. elokuuta 2009 klo 11.59  
Blogger M kirjoitti...

Oikein kiva piristys! :) Ja erinomainen lopputulos ;)

27. elokuuta 2009 klo 12.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisi muuten kiva jos tekisit postauksen siitä miten ja millä tuotteilla pohjustat meikin ja etenkin silmämeikin. Itse en ole koskaan päässyt jyvälle asiasta.

27. elokuuta 2009 klo 12.15  
Blogger milipili kirjoitti...

Haluan tuon mukin! Parhautta!

27. elokuuta 2009 klo 16.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luuletko tosiaan, että sinulla on vielä mitään anonymiteettiä, koska tässäkin postauksessa sinut nähdään useasti lähes kokonaisena. Todennäköisesti sinut olisi helppo tunnistaa jossain IRL jo tuon puolinaamakuvan perusteella.

Enkä minä pahalla, hei! :)

27. elokuuta 2009 klo 18.11  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - heh, joo, olen kyllä tietoinen siitä että joku saattaisi tunnistaa minut puolikkaiden naamakuvieni perusteella, mutta koska en ole kertonut missä asun, en usko että kukaan minua silti älyäisi bongata mistään. :)

27. elokuuta 2009 klo 19.12  
Anonymous Malisa kirjoitti...

Mitä opiskelet, kenties kosmetologiksi?

27. elokuuta 2009 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus! :)

27. elokuuta 2009 klo 21.30  
Blogger Magritte kirjoitti...

Piristävä postaus! :) Fanitan muutenkin blogiasi, olen vaan kelvottoman laiska kommentoija..

27. elokuuta 2009 klo 21.58  
Blogger Sanni kirjoitti...

Malisa - en opiskele kosmetologiksi.

Anonyymi ja Magritte - kiitos! Kiva jos postaus viihdytti. :)

27. elokuuta 2009 klo 23.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi - mutta mitä opiskelet? Yritin kommenteistakin kyttäillä, mutten oikein saanut selvää :D
Kuulostaa nimittäin mielenkiintoiselta.:)

28. elokuuta 2009 klo 16.21  
Blogger (todellaupea)Layrä kirjoitti...

Aika onnistunut kirjoitus :D
Pääasia josta halusin kuitenkin kommentoida, niin tuo Ikean peli, kun itsellänikin se on samallatavalla meikkipeilinä ikkunan edessä. Aivan mahtava ja söpökin!
Kumman turhista asioista määkin lörpöttelen..

28. elokuuta 2009 klo 16.59  
Blogger krista camilla kirjoitti...

oo siistiä, mistä löydät selitykset kaikille noille ainesosille? :o itse varmaan tekisin huvikseni tuollaisen jokaisesta tuotteestani.

(sulla on muuten nätti käsiala. ♥)

29. elokuuta 2009 klo 17.47  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - suoritan myynnin ammattitutkintoa, suuntautumisalana kosmetiikka.

Laura - joo, tuo Ikean peili on tosi söpö! Sopii hyvin meille meikkihöpsöille!

G - käypä sivulla
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32006D0257:FI:NOT

Sieltä löytyy!

29. elokuuta 2009 klo 19.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu