Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Leppoisat liilat ja ARVONTA!

tiistai 22. syyskuuta 2009

Leppoisat liilat ja ARVONTA!


Jälleen yksi hämärien aamujen vakio. Tätä ja alempaa, hiukan sinertävämpää meikkiä käytin usein viime talvena. Pinkkiin taittava liila piristää katsetta ja tuo väripilkun kasvoille, mutta meikki on helppo tehdä hämärässäkin koska se ei tummien sävyjen puutteessa vaadi niin huolellista häivytystä.


Meikki näyttää 2-sävyiseltä, mutta siihen on käytetty neljää. Koko meikki MACin luomiväreillä. Liikkuvalla luomella Beautiful Iris, ulkonurkassa Creme de Violet, luomivaossa Stars'n'Rockets ja kulmaluulla Seedy Pearl.



Tässä versiossa (joka näyttää hurjan paljon sinisemmältä ihan vain kylmän valaistuksen takia) liikkuvalla luomella jälleen Beautiful Iris, ulkonurkassa Parfait Amour, luomivaon ulko-osassa Stars'n'Rockets (joka voisi olla huomattavasti paremmin häivytetty...) ja kulmaluulla Seedy Pearl. Tämä kombo sopii mielestäni yhteen todella kauniisti, ihanan talvinen meikki.




Mutta sitten ARVONTA-asiaan. :)

Koska pimeä vuodenaika on tosiaan jo alkanut rajoittaa meikkikuvien ottoa ja meikkausta ylipäänsä, joudun keksimään Karkkipäivään muutakin sisältöä. Ja nyt pyydän teiltä idea-apua! Mistä haluaisitte Karkkipäivässä lukea? Mistä ette halua lukea? Ideoita meikkeihinkin otetaan ilomielin vastaan. Pääpaino tulee tietysti edelleen olemaan meikkikuvissa, mutta koska mahdollisuudet niiden toteuttamiseen rajoittuvat valon puutteessa lähinnä viikonloppuihin, tulee postaustahti talven aikana todennäköisesti hidastumaan radikaalisti.

Kaikki ehdotukset ja juttuideat osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on Shiseidon maskaranpohjustaja ja neljä Pure Luxe -luomivärinäytettä. MUTTA - hygieniafriikeille tiedoksi: Shiseidon pohjustajaa olen itse testannut 3 kertaa. Kaikki eivät varmasti halua maskaratuotetta jota joku on jo käyttänyt, mutta voin taata ettei minulla ole koskaan ollut silmätulehdusta. En tarjoaisi Shiseidoa arvontaan ellei se olisi lähestulkoon käyttämätön.

Shiseidon pohjustaja on suuressa suosiossa oleva tuote jonka nimeen monet vannovat, mutta minun ripsilleni se ei tehnyt mitään. Olisi sääli antaa sen lojua käyttämättömänä, kun jonkun ripset se varmasti voi saada megatuuheiksi.


Pure Luxen luomivärinäytteet ovat jauhemuodossa olevia mineraalimeikkejä. Nämä neljä ovat mukavia ja neutraaleja perussävyjä arkeen. Tea Rose on mattapintainen puuteriroosa, Inspiration reilusti kimaltava hento vaaleanpunainen, Enlighten kimaltava okrakulta ja Glitz himmeästi hohtava perusbeige.

Näytepurkeissa on jäljellä sen verran jauhetta että niillä saa aikaan kymmeniä meikkejä. Olen testannut jokaista näytettä kerran.

Lisäys: ja kun siellä jo alkoi joku nillittää siitä että arvonnan tuotteet on käytettyjä (Heaven forbid!), niin heitetään päälle vielä ihan käyttämätön Avonin Glazewear Diamonds -huulipuna sävyssä Pink Diamond. (Sävy muuten näyttää enemmänkin persikalta kuin pinkiltä.)

Ideoita voi antaa kommenttiboksiin. Suoritan arvonnan 30.9. minkä jälkeen voittaja voi ilmoittaa minulle yhteystietonsa sähköpostitse. Alright? :)

P.S. Eilinen oli blogin historian vilkkain päivä! My Little Pony -kampausta kävi pällistelemässä 545 yksittäistä kävijää! Hauskaa.

Tunnisteet: ,

65 kommenttia:

Blogger N kirjoitti...

Tee meikkejä viikon joka päivälle eri väreillä, sellainen olisi hauska nähdä. :) Ja myös ns. klassisempia meikkejä. Voisit myös tehdä julkkisten juhlameikeistä ohjepostauksia, joissa neuvot, millä tuotteilla ne saisi aikaan.

22. syyskuuta 2009 klo 20.13  
Blogger Sara kirjoitti...

Jotain make up for dummies -juttuja olis kiva lukea, koska mä olen ainakin niiiin käsi meikkien kanssa etten osaa todellakaan noita sun hienoja meikkejäs :D

22. syyskuuta 2009 klo 20.28  
Blogger Inka kirjoitti...

Semmoinen juttu(sarja) jossa pala palalta koottais "täydelistä" meikkivarantoa, siis aloittelijalle. Että mitä olisi hyvä hankkia ja et mitkä esim siveltimet ovat hinta-laatusuhteeltaan halpoja ja mitkä esim. luomivärien värit ois ne josta ois helppo aloittaa.

22. syyskuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm.. Tämähän on meikkiblogi tiedetään, mutta entäpä jos siirtyisit sitten vaikka hiusten puolelle välillä? Elikkä kaikkia erilaisia kampauksia voisi olla kiva nähdä (juu tiedän, ettei vastaa ihan blogin aihetta, mutta ideoitahan tässä etsit, eh?). Ja sitten kaikkia tyylikkäitä juhlameikkejä. Ainiin ja joku sellanen postaus ois kiva (liittyy vähän noihin juhlameikkeihin), että listaisit erilaisia tilaisuuksia, arkisempia ja juhlavampia ja sitten niihin sinusta sopivat meikit. Sitten vielä olis kiva sellainen postaus missä ois kaikkia tosi hassuja kokeiluja kuten se My Little Pony -eye minkä joskus teit. Okei multa löytyis näitä ideoita ehkä sellaset 15000000000000 lisää mutta ehkä jätän jo tähän. :)

PS: Pakko vielä sanoo se, että sellanen postaus missä ois kuvassa kaikki sun meikkaukseen liittyvät tavarat ja sitten pienet esittelyt niistä lemppari yksilöistä. =)

22. syyskuuta 2009 klo 21.13  
Anonymous Siina kirjoitti...

Höh ikävää jos postaustahti tästä hidastuu ja vielä talvea kohden, silloin kun todella kaipaisi karkkipäivää viikon jokaisena päivänä. :/ Sellainen postaus olisi aika hauska jossa näyttäisit pahimmat meikkimokat eli miten EI kuulu meikata! Sellaiset vertailukuvat olisivat kivoja, että älä tee näin vaan tee näin!

22. syyskuuta 2009 klo 21.16  
Blogger Erika kirjoitti...

Esimerkiksi meikkisi kulmakivet. Kun noissa muotiblogeissa on vaatteiden niin sulla sitten meikkien. ;) Myös olisi ihanaa saada selvennystä (mikäli siis tiedät) selvennystä INC(I?)eihin! Esim. mitä silmämeikinpoistoaine saa/ei saa sisältää ja muutenkin asioita, joita pitäisi löytyä jokaiseelta. Apua en osaa selittää, hope you understand!

22. syyskuuta 2009 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no jo on, järjestetään arvonta käytetyillä tuotteilla...

22. syyskuuta 2009 klo 21.19  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - miksihän arvontaa EI saisi järjestää käytetyillä tuotteilla? ;) Muut kosmetiikkabloggaajat järjestää kirppiksiä päästäkseen eroon itselleen sopimattomista tuotteista, mä annan omani eteenpäin ilmaiseksi. Yhtä hyvin olisin voinut vaan laittaa lyhyen postauksen: "hei, kuka haluaa nämä tuotteet?" ;)

22. syyskuuta 2009 klo 21.22  
Anonymous Janika kirjoitti...

Meikkejä raskaille luomille.

22. syyskuuta 2009 klo 21.27  
Anonymous Xena kirjoitti...

Mukava olisi nähdä oma suosikkimeikkisi kautta aikojen, jonka olet havainnut itsellesi kaikista parhaimmaksi! Olisi kiva myös nähdä kuviasi vuosien takaa, missä näkyisi miten meikkaustaitosi ovat kenties kehittyneet!

22. syyskuuta 2009 klo 21.46  
Anonymous Eiko kirjoitti...

Olis ihan mielenkiintoista nähdä opastus häivytyksestä ja siitä kuinka sen saa onnistumaan kauniisti.

22. syyskuuta 2009 klo 21.48  
Anonymous Lammas kirjoitti...

Olisi kiva tietää siveltimistäsi, mitä käytät mihinkin tarkoitukseen, kuinka paljon sulla niitä on. Haluaisin myös meikkivinkkejä raskaille luomille ja melko pienille silmille :)

22. syyskuuta 2009 klo 21.53  
Anonymous ilona kirjoitti...

Näin jossain kuvassa sun pakissa MACin Odd Couple-mineralize eyeshadow duon. Siitä olisi kiva saada tutoriali, oma on jäänyt niin vähälle käytölle...

Lisää kreisejä silmämeikkicomboja :)

22. syyskuuta 2009 klo 22.21  
Blogger maij kirjoitti...

Olisi kiva kuulla lempimerkeistäsi ja suositko yleensäkkin selektiivisiä vai markettituotteita? Onko jostain merkistä semmoisia kokemuksia ettet enää koskaan haluaisi käyttää kyseisiä tuotteita?

Sitten voisit esitellä kosmetiikkavarastosi ja miten säilytät tuotteitasi:) En ole varma oletko esitellyt näitä, kun en ole seurannut blogiasi alusta asti, mutta uusia lukijoita on varmasti tullut ja kokoelmat uudistuneet;)

22. syyskuuta 2009 klo 23.15  
Anonymous Mömmö kirjoitti...

Olisi hauska lukea lisää tuollaisia ponikampaus- ja poninsilmämeikki-tyylisiä juttuja, eri teemallakin. Syksyisiä meikkejäkin voisi olla kiva nähdä

23. syyskuuta 2009 klo 0.40  
Blogger MouMou kirjoitti...

Vaikkapa viien julkkiksen tyyliset meikit.:)

23. syyskuuta 2009 klo 6.51  
Blogger Mai kirjoitti...

Olisi kiva nähdä postaus, jossa haastat itsesi käyttämään jotain meikkejä jotka ovat jääneet vähemmälle käytölle, tai käytät tuttuja meikkejä jotenkin poikkeavalla tavalla. Jo ylempänä ehdotettu postaus meikkauksen kulmakivistä ja opas aloittelijalle mitkä tuotteet kannattaa ensimmäisenä meikkilaukkuunsa hankkia, olisi kanssa ihan huippua :)

23. syyskuuta 2009 klo 7.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä onkin jo tullut hyviä ideoita, mutta mitä itse kaipaan eniten: alan tietoutta. Tietoutta siitä, mikä kosmetiikkafirma toimii minkäkin alaisena, mitkä tuotteet on täysin samaa kamaa eri purkissa, mitä kosmetiikka-ala on käytännössä ja miten se toimii. :) Sarja eri meikkifirmoista olisi tosi mielenkiintoinen - mikä on ko. merkin historia, päämäärä, firman omistajat ja kehittäjät, missä merkkiä myydään sekä kyseisen merkin ikonituotteiden esittelyä. Itse olen kiinnostunut tuosta markkinapuolesta, mutta tuon kautta ehkä "vain meikkaamisesta" kiinnostuneet saisivat vinkkejä siihen että mitkä merkit ovat itseään kiinnostavia ja mitkä ei.

Myös ihonhoito- ja hiusjutut ovat tervetulleita!

23. syyskuuta 2009 klo 7.28  
Blogger Piitu kirjoitti...

Hyvii ideoita jo tullut, meikkimokat ym muakin kiinnostais :) ja hiusjutut ja kampaukset!

23. syyskuuta 2009 klo 9.06  
Blogger Linda kirjoitti...

Toivoisin helppoja kynsienlakkaus/hoitopostauksia sekä jotain juttua perus arkimeikkaajan meikkipussin sisällöstä

23. syyskuuta 2009 klo 10.23  
Blogger Mira kirjoitti...

Eniten mua kiinnostais nähdä ihan abc-opastusta miten laittaa esim. luomiväri. Silleen siis että otat joka vaiheesta erikseen kuvan. En esimerkiksi oo ikinä tajunnu tuota luomivakoon laitettavaa luomiväriä, vaikka oonkin jo aika vanha. :)

Voithan viedä blogiasi myös enemmän lifestyle blogin puolelle, jos haluat. Mua ainakin kiinnostaisi lukea vaikka elokuvista, jotka oot nähny tai vaikka välillä tyylistäsi.

Oon aika uusi lukija, niin en tiedä oletko jo joitain näistä toteuttanut, mutta tässä nämä mun ehdotukset. :)

23. syyskuuta 2009 klo 11.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sellaisia postauksia, jossa teet meikin julkkiksen kuvan perusteella. Eli esim. näin teet Angelina Jolien Oscar-gaala meikin.

t.merikukka

23. syyskuuta 2009 klo 13.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joku puinti ihonhoidosta ja siihen liittyen tuotteita, joita kannattaa käyttää/välttää. Tai erittelyä INCIstä, mitä ei näissä puhdistustuotteissa "suvaita". Minulla on huonohko iho ja kaikki tälläiset tervetulleita.

Toinen idea. Talvella kun flunssat pukkaa päälle, olisi kiva saada vinkkiä punaisen nenän ja tummien silmän alusten peittoon, kun on kerta kaikkiaan pakko poistua neljän seinän ulkopuolelle.

-D

23. syyskuuta 2009 klo 14.10  
Blogger Jenny kirjoitti...

Voisit esimerkiksi raottaa omia meikkivarastojasi ja ehkä pistää tuotteita omien mieltymyksiesi mukaan paremmuusjärjestykseen? olisi myös mielenkiintoista ylipäätänsäkin kuulla mielipiteitäsi erilaisista meikkimerkeistä.

Olen itse huomannut, että meikkaus on aikamoista "välineurheilua" erilaisine suteineen ja vippoineen. Voisit ehkä selvitellä näitäkin jollain tavoin?

Tätä voi tietysti olla hivenen vaikea toteuttaa, mutta itseäni kiinnostaisi kauheasti myös muodoltaan erilaisten silmien meikit. Miten siis meikata, jos silmäluomet ovat kovin raskaat / silmät ovat kaukana toisistaan jne. Toivottavasti sait jotain ideaa ;)

23. syyskuuta 2009 klo 15.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Esittelisit käyttämäsi siveltimet, opastusta hyviin häivytyksiin ja paljon Dior-viisikko -tutorialeja eli kuinka voi monipuolisesti käyttää kutakin viisikkoa.

-T-

23. syyskuuta 2009 klo 16.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkäisin lukea lisää sun arvosteluja niistä Diorin luomiväreistä ja miksei oikeastaan muistakin kalliimmista luomiväreistä. Jos joskus päätyy panostamaan kalliimpaan luomiväriin, niin on hyvä kun voi täältä sun blogista lukea ensin sun arviot niistä, ettei osta ihan sikaa säkissä :D

23. syyskuuta 2009 klo 16.20  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Meikkimokat ja älä tee näin jutut on aina parhaita :)

23. syyskuuta 2009 klo 16.31  
Anonymous ElisaL kirjoitti...

Minä haluaisin lukea värien valinnasta meikissä, en tiedä oletko joskus jo kirjoittanut siitä, mutta itseni on hirveän hankala valita värejä kun en ymmärrä mitään kaikenmaailman kylmistä sävyistä ym.

23. syyskuuta 2009 klo 16.46  
Blogger Sanni kirjoitti...

Onpas jo tullut paljon ideoita, kiitos! Mahtavaa! :) Kyllä näiden parissa jo päästään vuodenvaihteen yli!

Muuten, tiedoksi kampausjuttuja ehdottaville; käykääs lukemassa postaus "Kosmeettisia tunnustuksia":

http://eyelovemornings.blogspot.com/2009/08/kosmeettisia-tunnustuksia.html

Siellä nimittäin tunnustin etten osaa tehdä tukkaani edes yksinkertaisinta kampausta. En siis oikeasti _mitään_. Mä osaan pestä ja harjata hiukset ja laittaa ne poninhännälle, siinä mun kampaustaidot! ^_^

23. syyskuuta 2009 klo 17.11  
Blogger Nessi kirjoitti...

Nyt kun pikkujoulukausi alkaa lähestyä, niin olisi tosi ihana saada vinkkejä pikkujoulumeikkiin, esimerkiksi tyyliin näin konttorirotasta kuoriutuu illan kaunotar:). Myös videopostaukset olisi tosi kivoja.

23. syyskuuta 2009 klo 18.23  
Blogger milipili kirjoitti...

Halloween!!
Ja hyvää jaksaa odottaa, vaikkakin kaksi kertaa viikossa.

Ihana meikki btw.

23. syyskuuta 2009 klo 18.59  
Blogger smirre kirjoitti...

Olisi hauska, jos tekisit meikkejä (ja mikset vaikka kynnetkin laittais siinä samalla) sarjakuvahahmojen (esim. wonderwoman, batman(:D), kissanainen jne.) ja disney-hahmojen (lumikki, tuhkimo, ariel jne.) mukaan. Toki kaikki maholliset fantasia ja keksityt hahmot käy. Myös jotain my little pony meikkejä voisit tehä! (eli siis tietyn ponin meikit ym.)

Myös "meikkauskoulu" (älä tee näin, tee näin) vois olla hauskaa luettavaa :)

23. syyskuuta 2009 klo 19.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä haluaisin lukea näitä "miten teet perusmeikin"-juttuja enemmän, tietenkin räväkätkin meikit ovat kivoja, mutta itselläni on esim. pohjustus- ja ihojutut vähän hakusessa (miten korostetaan, mitä korostetaan ja millä tuotteilla, miten aurinkopuuteria käytetään, mitä väliä on käyttääkö pinkkiä vai oranssia poskaria jne), ja toki myös välineet (onko oikeasti ripsariharjoilla hirveästi väliä?)

Ainiin, ja sitten niitä Diorin viisikko-meikkejä (eli sellaiset, missä olet käyttänyt vain ja ainoastaan yhtä palettia) :D
/Jenna (jennabimbo ät hotmail piste com 8D)

23. syyskuuta 2009 klo 23.22  
Anonymous Pipsa kirjoitti...

Ihan noita perusjuttuja ois kiva lukee (siveltimistä, meikkipohjista yms.). Lisäks ois kiva kuulla sun suosituksii (ja myös mitä et suosittele) eri tuotteista. Varsinki et mitkä on ehdottomia lemppareita, jotka kannattais jokaisen omistaa. :) Ehkä vähän samaan tapaan ku Ostolakossa-blogissa on HG-lista.

24. syyskuuta 2009 klo 0.09  
Blogger Iida kirjoitti...

Mun mielestä olisi tosi kiva saada perusteellinen meikkipohjan teko-ohje ja sitten erilaisia arkeen sopivia meikkejä (kouluun, töihin) ja millaisilla muutoksilla niistä saa erilaisiin juhliin sopivia, niin sukujuhliin kuin baari-iltaankin. Lisäksi olisi hauskaa nähdä miten yhdistelet meikkisi värejä vaatteisiin, tarvitseeko aina mätsätä ja miten ristiriitaisuudet saadaan toimimaan.

24. syyskuuta 2009 klo 0.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lukisin mielelläni tuotearvosteluja sekä myös vertailuja, esim. markettisarjan pohjustustuote vs. selektiivinen pohjustustuote. :) t. zubi

24. syyskuuta 2009 klo 6.30  
Blogger Maija kirjoitti...

Itse kaipaisin (jo mainittua) sivellinpostausta. Erilaiset luomivärisiveltimet, minkälaista jälkeä niillä saa aikaan?

Ja myös niinkin eksoottinen aihe, kuin meikeistä huolehtiminen; miten pidän meikkini mahdollisiman pitkäikäisinä?

24. syyskuuta 2009 klo 10.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva kuulla miten voi säästää kosmetiikkakuluissa, jos osaat neuvoa :D
Myös näitä hyper-mega älyttömän värikkäitä meikkejä on kiva katella =)
toivon, ettei karkkipäivä muutu miksikään lifestyle blogiksi, kun se on täydellinen näin.

t. juppe :)

24. syyskuuta 2009 klo 15.35  
Blogger Cinna kirjoitti...

Minä kaipailisin postausta, jossa vertailet eri sarjojen siveltimiä keskenään. Esim. mikä on mielestäsi paras sivellin mihinkin tuotteeseen :)

24. syyskuuta 2009 klo 15.52  
Anonymous cherii kirjoitti...

lisää my little pony juttuja! ja kivoja söpöjä meikkejä :)

ja joku vaaleanvihreä+lila meikki!! :DD

24. syyskuuta 2009 klo 16.05  
Blogger Sanni kirjoitti...

Juppe - ei pelkoa, Karkkipäivä ei tule koskaan muuttumaan lifestyle-blogiksi! :) Siihen mulla ei olisi aikaa eikä kiinnostustakaan. (Onneksi omaan niin tylsän laifstailin, harhar... ^_^)

24. syyskuuta 2009 klo 16.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vielä ehtisi loihtia pari Halloween-lookkia muille ihailtavaksi ;)

INCI-jutut kiinnostaa aina. Mitä mieltä olet esim parabeeneista ja silikonista, näistä kosmetiikkamaailman kummituksista (jotka opettajani mukaan eivät ole niin pahoja kummituksia kuin huhut antavat olettaa)?

T. purple

24. syyskuuta 2009 klo 22.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi! ja erikoistuotteet ja niiden käyttö. esimerkiksi värilliset puuterit (mm. make up foreverilla on ja varmasti muillakin). mikäli niihin olet tutustunut :)

t. purple

24. syyskuuta 2009 klo 22.32  
Blogger Hanna-Kaisa kirjoitti...

Meikkimokat olis kivoja, oppis itekki välttämään niitä :D Ja voisit esitellä enemmän markettituotteita, Lumenea, Rimmeliä ym. Mitähän muuta keksis? :D Niin meikkipohjan tekemisestä voisit tehdä jutun, vaihe vaiheelta-tyyliin, ja huulipunista/kiilloista olis kans kiva kuulla enemmän :)

25. syyskuuta 2009 klo 14.05  
Anonymous badis kirjoitti...

Rakastan itse sen tyyppisiä postauksia joissa luetellaan must-have-tuotteita, esim. sinun mielestäsi pakolliset mac-hankinnat, pakolliset luomarit, parhaat poskarit ja ripsarit.

Sitten teemaviikot olisivat hauska lisä, esim. sinistä koko viikon, vain dioria tiistaisin, macia maaliskuussa jne.

Ja täydellinen meikkikokoelmapostaus!:D

25. syyskuuta 2009 klo 21.21  
Blogger E kirjoitti...

Sinulla on meikkikikat hallussa, mutta minullapa ei:( Olisin maailman onnellisin nainen, jos joku opettaisi, kuinka tehdä silmiä suuuurentava silmälasimeikki (vaikka itse et taida rillejä omistaakaan, mutta ehkä osaisit vinkkailla jotain.) Minulla on suuret silmät, mutta erittäin voimakas miinusvahvuus (-11..) silmälaseissani saa ne näyttämään mitättömiltä pälleiltä!

26. syyskuuta 2009 klo 23.06  
Blogger annu kirjoitti...

Meikkimokat kiinnostavat minuakin, mutta lisäksi voisit kertoa aurinkopuuterin käytöstä ja hyvistä meikkivoiteista. En ole blogia kauhean kauaa seurannut, joten en tiedä, oletko näitä postauksia aikaisemmin tehnyt. :D

27. syyskuuta 2009 klo 0.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista olisi saada tietoa siitä, millaisilla tuotteilla kannattaa lähteä liikkeelle, sekä mahdollisia hinta-laatu -vertailuja, jotta tietäisi tällainen tyhmempikin, mihin kannattaa sijoittaa, ja mihin ei :). Olisi mukava tietää myös se, valitsetko meikissä käyttämäsi sävyt esim. vaatteiden värin perusteella vai ihan fiiliksen mukaan. Kenties myös jotain hius-juttuja olisi kiva lukea, helppoja kampauksia yms. Luonnollisesti myös ylipäätään ihonhoidosta (luonnonkosmetiikka-juttusi rokkasi!).

Hieno blogi, uusi suosikki :)

-Tepa

27. syyskuuta 2009 klo 14.35  
Anonymous Myy kirjoitti...

Hinta-laatuvertailut voisivat olla aika osuvia ja erilaiset meikkitutoriaalit, esim. pienille, vinoille, pyöreile silmille tai vaikkapa erikasvojen muodoille.

28. syyskuuta 2009 klo 19.12  
Blogger pannukakku kirjoitti...

Eri värisille silmille sopivat/sopimattomat silmämeikit olisi mukava aihe :)

28. syyskuuta 2009 klo 20.05  
Blogger Saila kirjoitti...

Löysin tämän blogin vasta nyt.. Miten olen voinut missata tämän? *ruoskii itseään*

Olen kanssa aika HC MLP-fani (Gusty on ehdoton suosikki, on ollut jo lapsuudesta lähtien), joten aiheeseen liittyvät meikit ovat edelleen ERITTÄIN tervetulleita :)

Mitä en haluaisi nähdä.. Silmien/hiusten värien mukaan tehtyjä meikkejä. Niitä on verkko pullollaan ja loppujen lopuksi sitä käyttää niitä värejä, mitkä itsestä tuntuu hyvältä.

29. syyskuuta 2009 klo 7.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva jos voisit tehdä jotain turkoosista luomiväristä ja näyttää tuon vaiheittaim. Olen ostanut monta eri turkoosia väripalettia isadoralta, H&M:ltä ja muilta, sekä turkoosia kimallerajauskyniä mutta ongelma onkin, että en osaa itse tehdä mitään hienoa niistä ja siihen tarvisinkin apua :)

Olet tehnyt hienosti eri väreistä meikkejä, ja itse kun myös blondi olen niin olen saanut vinkkejä täältä, ja kiitos kun olet näyttänyt työvaiheita, ehkä itsekin opin joku päivä meikkaamaan silmäni hienosti!

29. syyskuuta 2009 klo 15.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisi hienoa nähdä tosi räväköitä meikkejä, joihin on yhdistelty mielikuvituksellisesti värejä. Normimeikkejä näkyy muissakin blogeissa, joten jos jatkelisit samalla linjalla, eli värien käytöllä.
Kivaa olisi myös lukea, että miten eri tuotteita voi käyttää eri tarkoituksiin, esim. huulikiilto kiilloksi luomille etc.
T:Blondi

29. syyskuuta 2009 klo 17.34  
Blogger Panda kirjoitti...

Jos lifestyle nappasee edes vähäsen, niin sellaisia juttuja olisi aina välillä mukava lukea (esim se yksi lifestylekokeilumerkintäsi oli oikein piristävä ja kiva!). Myös kuvia asunnostasi olisi mukava nähdä.

29. syyskuuta 2009 klo 17.47  
Blogger Camilla kirjoitti...

Minulla ei varmaankaan ole sellaista aihetta, josta en oikeasti haluaisi lukea (olen aina kiinnostunut vähän kaikesta). Mitä haluaisin, voisivat olla sellaiset joihinkin julkkiksiin tai muihin hienoihin kuviin ja meikkeihin perustuvat meikkikuvat ja/tai -tutorialit. :)

Täällä oli myös hieno idea itsensä haastamisesta. Olen käsittänyt, että sinä et niinniin paljon huulipunista piittaa (korjaa ihmeessä, jos olen väärässä) niin olisi jännä nähdä vaikka "viikko huulipunan armoilla" -tyyppinen juttu. :)

29. syyskuuta 2009 klo 18.30  
Blogger krista camilla kirjoitti...

tutoriaalit on ihan mahtavia, niitä voit tehdä paljon! Aina jos lähden esim. jonnekin juhlimaan, avaan karkkipäivän ja meikkailen ohjeiden mukaan. : D

29. syyskuuta 2009 klo 18.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostaisi sun maskeeraustaidot. Osaat selkeästi käyttää värejä todella vaikuttavalla tavalla, mutta onnistuuko jonkun tietyn asian kasvoille / vartaloon loihtiminen? Halloweeninä monet varmasti olisivat iloisia vinkeistä kalmankalpeaksi zombieksi tai merenneidoksi muuntumiseen.

Postaus, jota jo ehdotettiin, eli erimuotoisille silmille / kasvoille / huulille tarkoitetusta meikistä olisi hyvä toteuttaa esimerkiksi kaverien avulla, ja uskon, että se olisi mielenkiintoinen.

Olisi kiva kuulla myös taustaa kosmetiikkahöperyydestäsi. Tuleeko se suvussa vai innostus on tullut jostain ihan muualta?

Löytyykö sulta muita 'paheita' kun kosmetiikan hamstraaminen, eli keräiletkö ja vaalitko jotain muutakin samallaisella innolla mitä meikkejä?

-Jen

29. syyskuuta 2009 klo 20.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

syksyisempiä, tummempia, utuisia meikkejä,
meikki ohjeita kuinka niitä tehdään,
tunnettujen henkilöiden sykähdyttävimmät meikit, ja kuinka tehdä samaa tyyliä hieman edullisemmilla versioilla. :)

meikkaamisen lisäksi uutuus meikkituotteiden etsimistä, testailua, kertoa kokemuksia, miinuksia ja plussia tuotteista.

esim, en ole sopivaa meikkivoidetta löytänyt vieläkään vaikka 'meikkaus vuosia' on takana jo muutamia, vaikken kesällä sitä käytäkkään, olisi mukava huonon päivän varalle löytää joku sopiva.

ihohan on kaikille eri, mutta olisi mukava lukea mielummin blogista tuotteen toimivuutta, kun purkin kyljestä :)

testausta järkevyyden rajoissa tietenkin, kukaan tuskin olettaa sinun ostavan 7 eri ripsiväriä samana päivänä yhtä postaus testiä varten :)

29. syyskuuta 2009 klo 20.28  
Blogger katriparka kirjoitti...

haluun lukea pahimmista meikkivirheistä mitä olet tehnyt/muut tekevät.

en halua lukea metrin selostusta yhdestä luomiväripaketista.

29. syyskuuta 2009 klo 20.40  
Blogger LindaR kirjoitti...

vaikkapa jotain julkkisten juhlameikkien opastusta olis kiva lukea.:)

29. syyskuuta 2009 klo 21.22  
Blogger Anniina kirjoitti...

Mä haluaisin lukee pahimmista meikkivirheistä (mitä oot tehnyt tai mitä sun mielestä voi olla, kuvilla höystettynä toki) ja sitten yks erittäin mieluisa olis semmone 'opas' tms, että mitä tuotteita ja siveltimiä yms pitäis löytyä joka tytön vessankaapista, mm. ihorasvat ja muut ja kuinka usein pitää tehdä minkäkinlainen hoito... Oon nimittäin ite ihan hakoteillä tän ihonhoidon kanssa ja haluaisin oppia siitä enemmän.

Kynsilakkausjutut ei hirveesti kiinnosta.

29. syyskuuta 2009 klo 21.27  
Blogger Nooru kirjoitti...

Kaikki meikkeihin liittyvä, mikä sua itseäs kiinnostaa on tervetullutta. Esim. mitä meikkeijä valitsit, jos saisit 100€ lahjakortin.

29. syyskuuta 2009 klo 21.57  
Blogger Nea kirjoitti...

Ääni meikkimokille :D

29. syyskuuta 2009 klo 22.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin tämän blogin vasta hiljattain, mutta jo nyt oli ahminut kaikkea mahdollista pään pyörälle. Tutorialit ovat loistavia, niitä lisää ja vielä kun ne saisi johonkin selvään hakemistoon mistä sitten nopsaan avata kun on oman meikin aika ja ohjeita vailla.

Eri valmistajien vastaavien sävyjen meikki erot, esim. Diorin silmämeikki sillä ja sillä värillä, samat sävyt toiselta valmistajalta esim. MAC:ltä. Luomiväreillä kun on hienoja nimiä ja meillä kaikilla ei ole varaa ostaa samaa merkkiä, halvempikin kelpaisi. Ja tietenkin hinta-laatu kiinnostaa, saako halvalla hyvää?

Meikkipohjan teko, ehdottomasti!

-Nannasa71-

29. syyskuuta 2009 klo 22.31  
Anonymous Nyyti kirjoitti...

Lukisin mielelläni ohjeita erityyppisten silmien meikkaamisesta :) Pidän ihan mielettömän paljon raikkaista ja värikkäistä silmämeikeistäsi, mutta olen vähän huolissani siitä näyttäisinkö aivan hölmöltä jos kokeilisin itse toteuttaa niitä... Itselläni on nimittäin roikkuvat raskaat luomet, minkä vuoksi luomivakoa ei juuri näy ja meikki ei pääse oikeuksiinsa. Keksisitkö mitään näppäriä arki- ja juhlameikkiä eri mallisille silmille? Onko olemassa jotain ehdottomia no-no yhdistelmiä tai meikkimokia, joita ihmisten ei kannattaisi tehdä? Pienet käytännöt vinkit ovat aina tervetulleita, kun pidempään meikkailleilla tuntuu olevan aina kaikkia kivoja vinkkejä ja neuvoja jotka on kokemuksen kautta tullut opittua eikä niihin tule edes kiinnitettyä huomiota.

Kynsilakkajutut eivät itseänikään kiinnosta niin paljon, kun siihen painottuneita blogeja löytyy jo niin paljon.

satulaulu@hotmail.com

30. syyskuuta 2009 klo 16.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu