Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Perjantain keltavihreä

lauantai 24. lokakuuta 2009

Perjantain keltavihreä


Eilinen meikki keltaisella ja vihreällä. Kuten tavallista, meikki näytti livenä paljon hohtavammalta ja kivemmalta.


Meikkiin käytetty:
* Mad Minerals Lemon Drop (sisänurkka ja kulmaluu)
* Mad Minerals Big Money (liikkuvan luomen keskellä)
* MAC Humid (ulkonurkassa)
* IsaDora Delirious-paletin vihreä (luomivaossa)
* Indelible Magnetism-geelirajaus (yläluomen rajaus)
* Bourjois Gris Ingénieux -kynä (alaluomen sisärajaus)
* Dior Iconic -ripsari




Joku lukija pyysi, että listaisin aina silmämeikkikuvien yhteyteen myös meikkiin yhdistämäni poskipunan ja huulimeikin. Kaikkien meikkien kohdalla en laita kasvoille yhtään mitään, sillä teen meikin vain koetarkoituksessa ja pesen sen samantien pois, mutta tämänkertainen meikki oli mulla ihan "oikeastikin". Poskilla ja huulilla persikan sävyjä; poskipunana MAC Dainty ja huulilla Pierre Cardinin huulikiilto nro 4.

Huomaatte, ettei silmämeikki tuossa kasvokuvassa näytä yhtään räikeälle, vaikka se lähikuvissa siltä vaikuttaakin. Tämä on näitä pienisilmäisyyden harvoja "etuja"; joskus voi arkena laittaa hyvinkin kirkkaita ja värikkäitä silmämeikkejä ilman että kokonaisuus näyttää liian karnevaalilta. Kirkkaatkaan luomivärit eivät niin pomppaa katsojan silmään, kun liikkuvaa luomea ei juuri näy silmän ollessa auki. Suurisilmäisemmät ja pullealuomiset saavat olla tarkempia meikkinsä kanssa, kun silmämeikki on koko ajan täysin näkyvillä.

Työharjoittelukaverillani M:llä on pullealuomiset silmät, joissa luomiväri ei juuri voi "kätkeytyä" syvään koloon niinkuin minulla. Luomiväri on levitetty yhtä suurelle alueelle kuin minun silmissäni, mutta se on paljon enemmän näkyvissä. Voitte muuten uskoa kuinka paljon itse toivoisin, että minulla olisi tuollaiset "meikkiystävällisemmät" silmät..! ^_^



Tunnisteet: ,

21 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

etkö sä meikkaa ihoa (siis meikkivoide, meikkipuuteri tms??) ollenkaan? vaikka on silmämeikit? näyttää vähän hassulta :D

24. lokakuuta 2009 klo 11.30  
Blogger Sanni kirjoitti...

^ Hmm, siis mitähän sä nyt tarkoitat..? "Näyttää hassulta"...? Siis tuossa naamakuvassa? Mulla on kyllä kuvassa ihan normaalisti mineraalimeikkipohja, niinkuin luonnollisestikin aina kun teen kokomeikin.

24. lokakuuta 2009 klo 11.34  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Tarkoittaako ano sitä testimeikkiä? En usko että silloin teet meikkipohjaa jos vain silmät meikkaa :)

Kannattaa myös olla lurppaluominen, voi käyttää mitä meikkiä vaan kun se ei kuitenkaan silmän normitilassa näy :D se hyvä puoli näissä on :)

Ihana tuo kulta + vihreä, se on aina niin kaunis yhdistelmä, etenkin sinun tekemänä :)

24. lokakuuta 2009 klo 12.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upeat ruskeat silmät kaverillasi! :)

24. lokakuuta 2009 klo 12.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Humid näyttää aina niin kauniilta sun meikeissä, ei ollenkaan niin tummalta kuin omissani, vaikka olet vielä vaaleampi kuin minä. Tuntuu, että saan välillä kunnon mustasilmäefektin sillä aikaiseksi. Häivytänköhän sitä liian huonosti tai sitten laitan liian suurelle alueelle tai jotain. Tai pitää ehkä yrittää yhdistää sitä keltaiseen tai kultaan niin koko ilme ei ole niin tumma kuin pelkän vihreän kanssa.

Luulikohan edellinen kommentoija ettet käytä meikkipohjaa, kun et maininnut tuotteita erikseen listauksessa? En ymmärrä, koska näkeehän tuosta kasvokuvasta ainakin et tän meikin kans on pohja tehty..?

24. lokakuuta 2009 klo 12.51  
Blogger Sanni kirjoitti...

CN - niin, ihmettelin vain kun ano kirjoitti "näyttää hassulta"... Eihän niissä silmämeikin testauskuvissa koskaan näy kasvojen ihoa. :P

24. lokakuuta 2009 klo 12.52  
Anonymous keijukainen kirjoitti...

Ihana meikki! Pitäis kyllä hankkia tuollainen Lemon dropin tyylinen keltainen vihreiden kaveriksi.

EDM:n Butterfly kisses oli kesällä mulla samassa käytössä mut jotenki tuntuu ettei se näytä hyvältä enää kalpealla talvi-iholla ja tekee vähän sairaan näköiseksi :/

24. lokakuuta 2009 klo 13.11  
Blogger Magritte kirjoitti...

Voi, et uskokaan, kuinka mielelläni vaihtaisin omat silmäni sun silmiin! Juurikin tuon takia, että voisi arkenakin käyttää rohkeitakin värejä näyttämättä sirkuspelleltä. :) Tuntuu, että oman silmänmallin kanssa saa olla extra-tarkkana häivyttelyjen kanssa, mikä vie paljon aikaa.

Meikkisi on (jälleen) todella kaunis!

24. lokakuuta 2009 klo 13.28  
Blogger Nea kirjoitti...

Keltavihreä meikki on niin kaunis <3

24. lokakuuta 2009 klo 15.19  
Blogger milipili kirjoitti...

Ihana keltavihreä!

24. lokakuuta 2009 klo 18.03  
Blogger la belle au bois dormant kirjoitti...

Hienolta näyttää tämäkin :)

24. lokakuuta 2009 klo 18.52  
Blogger MissCherry kirjoitti...

Moi. Löysin blogisi tässä hiljattain ja se on tosi kiva. Oon saanu jo muutaman meikki-inspiraation jutuistasi :D
Voisitko tässä pikkujoulu-ajan lähestyessä tehdä postauksen tekoripsien käytöstä ja meikin tekemisestä? Kun ite oon pari kertaa tekoripsiä kokeillut, enkä oikein tiedä, missä järjestyksessä meikki ois hyvä tehdä... Niinku ensin luomivärit ja ripset viimeseksi, vai miten... Mutta sellanen juttu ois tosi hyvä :D

24. lokakuuta 2009 klo 20.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva toi vihreä meikki. Mua kuitenkin häiritsee sun kuvissa se, että rypistät aina otsaa. Yritätkö saada silmistä suuremman näköiset? Tosta rypistämisestä tulee vaan ryppyjä. Silmät saa isoiksi otsaa rypistämättäkin. Yritä.

24. lokakuuta 2009 klo 23.09  
Blogger Sanni kirjoitti...

^ Jos en kohottaisi kuvissa kulmiani (mikä väkisin rypistää otsaa ^_^), silmäluomiani ei näkyisi sitäkään vähää. :) Selaapa syyskuun postaukseen nimeltä "My Little Pony Hair", siellä on kuva jossa otsani ja silmäni ovat rennossa normitilassa. Luomista ei näy mitään. :)

24. lokakuuta 2009 klo 23.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

uskon et toi eka anonyymi tarkoitti sitä, että hän ihmettelee sitä ettei muuten kasvoja ole meikattu, vaikka silmät on meikattu.. eli hänestä on hassua kun silmissä on vahva meikki ja muuten ei... en silti ole varma ;D

24. lokakuuta 2009 klo 23.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niin siis hänestä naamassasi ei ole muuta meikkiä kun pelkissä silmissä :D

24. lokakuuta 2009 klo 23.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaunis meikki! Vihreä ja violetti on mun suosikkivärit silmämeikkiä tehdessä. Myös MACin Dainty näyttää tosi kivalta. Tiedätkö onko se MACin normaaliin valikoimaan kuuluva?

t: Lapanen

24. lokakuuta 2009 klo 23.45  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - jaa, no onpa hassua jos ekan anon mielestä mun kasvoilla ei ole lainkaan meikkipohjaa tuossa kuvassa! Minkähänlainen kilopakkeli siellä pitäisi olla että näyttäisi meikatulta? ^_^ Itse pidän enemmän luonnollisen pinnan antavasta mineraalipohjasta, joka peittää mun suht. hyväkuntoisen ihon epätasaisuudet ihan riittävästi.

Lapanen - Daintyn pitäisi kyllä kuulua MACin normivalikoimaan, se on siis Mineralize Blush. Näkyy ainakin MACin sivuilla, en tiedä kuuluuko Hesan valikoimaan.

24. lokakuuta 2009 klo 23.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olen tuo eka anonyymi ja tarkoitin juuri sitä että näyttää hassulta kun on silmissä tosi voimakkaat meikit ja iholla näkyy meikkipohjan läpi verisuonia ja ihon värin vaihtelevuutta. Enkä maininnut mitään että pitäisi olla pakkelit mutta tavallaan silmämeikki ei käy yhteen ihomeikin kanssa, toinen on nätin luonnollinen ja toinen sitten viety hyvinkin pitkälle, pitämmellä kuin harvoilla ihmisillä arkimeikissä. (enkä tarkoita kritisoida silmämeikkejä rumiksi tai liioitelluiksi, vain tuota yhdistelmää)

25. lokakuuta 2009 klo 11.04  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - tämä on varmaan juuri näitä makuasioita. :) Sellainen meikki, joka peittää kaikki kuultavat verisuonet ja ihon oman värin, on minusta pakkeli, enkä pitäisi sellaisesta pohjasta minkään silmämeikin kanssa.

Mutta mielenkiintoinen pointti sulla! En ole tullut koskaan ajatelleeksi että joku voisi nähdä "ristiriidan" luonnollisen mineraalipohjan ja voimakkaan silmämeikin välillä.

MissCherry - kiva että olet löytänyt blogiin! Mitä tekoripsien käyttöön tulee, siinä en valitettavasti voi opastaa. Käytän tekoripsiä aniharvoin, ja vielä pari kuukautta sitten en ollut eläissäni edes kokeillut sellaisia. Mutta kyllä, tekoripset laitetaan aina ihan viimeiseksi kun silmämeikki muuten on jo valmis. Ripsien liimakohdan päälle voi vielä halutessaan vetää kynärajausta päälle jos raja jää selvästi näkyviin.

25. lokakuuta 2009 klo 11.19  
Blogger Myy / Nutturapää kirjoitti...

Mun piti ihan uudestaan tihrustella noita kuvia, enkä pysty ymmärtämään miten meikkipohja edes voisi olla paksumpi ja peittävämpi. Sittenhän sitä vasta näyttäisi ylimeikatulta arkeen. :o Miksi turhaan peittämään liikaa kaunista ihoa!

25. lokakuuta 2009 klo 23.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu