Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kirkasta turkoosia ruskealla rajauksella

tiistai 3. marraskuuta 2009

Kirkasta turkoosia ruskealla rajauksella


Tällaisella mentiin viime perjantaina töissä. Näytti varmaan pikkuisen överille mun vaalealla värityksellä ja sinisillä silmillä, mutta kukaan ei ainakaan sanonut mitään. ^_^


Meikkiin käytetty:
* Manly 120-paletti (yläluomen kaksi turkoosia)
* Rimmel Lynx-trion tummanruskea (rajaukset) ja valkoinen (kulmaluu)
* Max Factor Burnt Bark (alaluomella tummanruskean alla)
* IsaDora Perfect Contour -kynä sävy Dark Brown (alaluomen sisärajaus)
* Urban Decay 24/7-kynä sävy Zero (yläluomen rajaus, Lynx-ruskeaa vedetty päälle)
* Max Factor False Lash Effect -ripsari


Yhdistin meikkiin kuulaan vaaleanpunaisen poskipunan (YR Pehmeä Roosa) ja läpikuultavan korallivaaleanpunaisen huulikiillon (Lumene Rakkauden Tunnustus).


Inspiraation sain allaolevasta kuvasta. Meikki toimii paljon paremmin ruskeasilmäisellä, mutta halusin minäkin kokeilla vaikka tiedän että turkoosi näyttää aina vähän oudolle mun silmissä. Silmän oman värin ja luomivärin välille ei synny tarpeeksi kontrastia.


Käytättekö te turkoosia meikkiä ihan arjessa?

Tunnisteet: ,

25 kommenttia:

Blogger Nea kirjoitti...

Turkoosi on ihana ja käytän arjessakin :) Kaunis meikki ja tuo ispiraatiokuva on ihan uskomattoman upea (siis kun turkoosi sopii niin hyvin ruskeiden silmien kanssa).

3. marraskuuta 2009 klo 8.54  
Blogger Panda kirjoitti...

Oi, "voisipa" itse meikata töihin samalla tavalla, aina välillä aamuisin iskee sellainen villi inspiraatio. Vaikka asiakkaat ovatkin ruudun toisella puolella, niin ainakin kollegat voisivat katsoa hieman ihmeissään :D.

Harmi etten minä ole löytänyt mitään värisävyä luomelle mikä toisi hurjan kontrastin silmieni värin kanssa, kuten taisinkin yhdessä merkinnässäni voivotella. Silmäni tumma väri pysyy aina vaan samanlaisena, oli sitten minkälainen silmämeikki tahansa :I.

Ruskean(silmän) ja turkoosin yhdistelmä on ihana!

3. marraskuuta 2009 klo 10.05  
Blogger Noora kirjoitti...

Käytän kyllä, mukavaa piristystä :)

Tosi kaunis tuo sun silmämeikki!

3. marraskuuta 2009 klo 10.16  
Blogger Stina kirjoitti...

Ihana kyllä tuo inspiraatiokuva, tuo nainen vaan on niin chic! Itsekin tykkään turkoosista, mutta en osaa sitä käyttää.. Jotenkin tulee vähän sirkusfiilis (minullakaan ei ole niitä ruskeita silmiä, vaan tumman siniset).

3. marraskuuta 2009 klo 10.49  
Blogger Katjamaria kirjoitti...

Hmm, mielenkiintoista tämä ikuinen silmä"kateus". Siis itsehän haluaisin vaaleat silmät näin ruskeasilmäisenä, juuri siksi että voisin käyttää sinisiä ihania luomivärejä :D On varmasti pitkälti mieltymyksistä kiinni, mutta minua ruskea+turkoosi väriyhdistelmänä ei miellytä (ylipäätään muuallakaan kuin meikeissä).

Tosin inspiskuvassa on kauniit vaaleat hiukset, joiden kanssa turkoosi minustakin hyvin sopii.

3. marraskuuta 2009 klo 11.47  
Blogger Heli kirjoitti...

Tykkään myös tosi paljon turkoosista ja käytän arkenakin sinisille silmilleni, vaikka se ei maailman imartelevin sävy olekaan. Joskus vaan on turkoosi olo :) Saisikohan UD:n Graffitilla ja Peacella tehtyä samantyylisen meikin kuin tuo sinun perjantaisesi?

Violan blogissa olen nähnyt turkoosi-harmaa meikin, jossa tuo harmaa rauhoittaa yleisilmettä aika paljon. Mistäköhän löytäisikin tuollaisen samanlaisen kirkkaan turkoosin sävyn? Tässä linkki ko. meikkiin:
http://killercolours.blogg.se/2009/august/turquoise-eye-makeup.html

3. marraskuuta 2009 klo 12.26  
Blogger Sanni kirjoitti...

keijukainen - Graffitilla ja Peacella saa varmasti vielä värikkäämmän, ja vihreämmän yhdistelmän. Nehän käy tosi hyvin yhteen! Nuo perjantain meikissä käyttämäni turkoosit ei ole paletissa yhtään vihreitä, mutta kuvissa näköjään tulee esiin ylemmän sävyn jonkinlainen vihreä hohto (paletissa näyttää vaaleansiniseltä).

Mäkin tykkään yhdistää turkoosiin harmaata, vaalea turkoosi + hopeanharmaa = smack! <3

3. marraskuuta 2009 klo 13.08  
Blogger MiuWiu kirjoitti...

No kun ideakuvassa on turkoosi luomiväri, ruskeat silmät ja ruskea rajaus, niin kokeile sinä sitten sinisilmäisenä ruskeaa luomiväriä ja sinistä rajausta... ;)

3. marraskuuta 2009 klo 13.59  
Blogger Heli kirjoitti...

Katjamaria, minkä ihmeen takia et voisi käyttää sinisiä luomivärejä ruskeiden silmien takia? :o Esim. Temptalia.comin Christine on tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen ja tekee upeita sinisiä meikkejä!

Inkivääri, Nyt keksin vihdoin mihin kokeilen yhdistää EDM:n hopeista Bird Bath-luomiväriä, kiitos! :)

3. marraskuuta 2009 klo 15.18  
Anonymous Elina kirjoitti...

Kivan näkösiä ovat meikit.. kumpaisetkit. Tykkään ihan hirveesti turkoosista meikissä ja käytänkin aina välillä.

3. marraskuuta 2009 klo 17.03  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Turkoosi on kaunis väri ja CN:n suosikkeja meikissä. Ei ole enää väriä jota en päivämeikissä pelkää :)

KAUNIS meikki, ihan suosikkejani!

3. marraskuuta 2009 klo 17.45  
Blogger Katjamaria kirjoitti...

Keijukainen, minulla on varmaan traumoja 90-luvun supersinisistä meikeistä ja jostain omista teiniaikojen sotkutestailuista. En tiedä, se ei vaan tunnu sopivan tyyliini, en ole löytänyt sopivaa sävyä tai en vaan osaa meikata tarpeeksi siististi. Tänään tosin rohkenin jopa kouluun kokeilla sini-turkoosia luomiväriyhdistelmää :) Ei se nyt niin paha ollut.

3. marraskuuta 2009 klo 18.02  
Blogger Sanni kirjoitti...

Jenny - tuo käänteinen idea on aika mielenkiintoinen, ruskea sinisillä rajauksilla..! Täytyy kokeilla!

keijukainen - ole hyvä! :)

3. marraskuuta 2009 klo 18.37  
Blogger Sonne kirjoitti...

Turkoosi on ihanan kirkas väri ja tuokin meikki näyttää ihanan pirtsakalta!

En käytä kyseistä väriä arkimeikissä, se saa jotenkin heti minut vaivautuneeksi, en tiedä miksi..

3. marraskuuta 2009 klo 18.45  
Blogger Eve kirjoitti...

Tykkään tästä meikistä ihan hirmuisesti! Omassa luomiväripaletissani on myös turkoosi, mutta olen käyttänyt sitä vain kerran enemmin. Nyt kuitenkin inspiroiduin tästä meikistä ihan hirmuisesti ja kävelenkin huomenna turkoosisilmänä ulos ovesta :) En nimittäin ole mitään väriä vastaan arkimeikissä.

En olekaan tainnut ennen kommentoida blogiasi, mutta olen jo jonkin aikaa seuraillut postauksiasi ja tykkään todella paljon! Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun inspiroiduin meikeistäsi :) (Ja et tiedäkään kuinka paljon himoitsen Manly-palettia!)

3. marraskuuta 2009 klo 19.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyttäisin itse tuollaisessa meikissä vain pelottavalta, vaikka muilla näyttää kivalta.

Mattaa turkoosia käytän kyllä joskus huomaamattomasti luomivaossa, ruskean kanssa.

3. marraskuuta 2009 klo 21.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana, mielelläni näkisin lisää turkooseja meikkejä!
Kiitos hienosta blogista, pakko tulla joka päivä kurkkimaan uusia vinkkejä, vielä kunsaisin aikaseksi tilata tuon Manlyn...

3. marraskuuta 2009 klo 22.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Käväisin tänään seppälässä ja silmiini osui peräti neljä vihreää luomiväripalettia =D Yksi oli rimmelin, yksi wet'n'wildin ja kaksi olivat jotain muita mitä nyt seppälässä myydään, eivät mitään tunnettuja merkkejä siis. En ostanut mitään niistä kun en osannut päättää mikä olisi hyvä. Ajattelin nyt kysyä, että kannattaako noista mitään ostaa?
Niissä tuntemattomissa merkeissä oli näteimmät sävyt:kolme erilaista vihreää ja yksi vaalea sävy. Mutta mietin että tuleekohan niistä väriä ollenkaan.. Rimmelissä taas oli kaksi vihreää ja vaalea, samoin wet'n'wildissa.
Kävin myös katsomassa lorealin paletteja, mutta en löytänyt yhtään vihertävää =/ Katsoin myös tarkemmin sitä maybellinen palettia, mutta siinä ei ollutkaan kuin kaksi vihreää ja kaksi muuta sävyä..

3. marraskuuta 2009 klo 23.09  
Blogger Sanni kirjoitti...

Sonne - tiedän mitä tarkoitat, voimakasta turkoosia on vähän vaikea kätkeä meikissä ja silloin se pitää kyetä kantamaan niin että on suhteellisen varma meikin onnistuneisuudesta... muuten tulee tosiaan vähän sellainen vaivautunut olo. Tuttu tunne! :)

Vee - joo ei kuule muuta kuin tilaamaan oma 120-paletti! Ei ole parempaa työkalua meikkileikkeihin! Ketään ihan jokapirkkoa ei varmaan kiinnosta sijoittaa esim. 120 x 15,50€ hankkiakseen vastaavan arsenaalin värejä vaikkapa MACiltä, ja Manlyn saa alle kahdella kympillä. Se vetää kuulkaas hymyn huulille lama-aikanakin! (Okeijoo, tietty MACin napeissa on paljon enemmän tavaraa kuin yhdessä Manly-napissa mutta käsititte pointin. :))

Viimeinen anonyymi - käyn huomenna tsekkaamassa nuo tarkoittamasi paletit Seppälässä niin voin paremmin antaa mielipiteeni. Rimmelin muistankin, mutta en noita muita. L'orealin paletti Golden Green on niin neutraalin vihreä että jotkut pitävät sen värimaailmaa jopa rusehtavana. Ehkä sunkin silmät on katsoneet että "ai ruskea"? Mutta se kyllä kuuluu vakiovalikoimaan.

4. marraskuuta 2009 klo 0.01  
Blogger Maaretko kirjoitti...

aivan ihana meikki love those colors!! :) <3

4. marraskuuta 2009 klo 13.51  
Blogger Sanni kirjoitti...

Viimeinen anonyymi - hei nyt täytyy sanoa että se Wet'n'Wildin vihreä trio oli oikeasti aika makea! Selkeästi mun mielestä paras ja pigmenttirikkain niistä Seppälän vihreistä paleteista. Ihan yllätyin miten hyviltä Wet'n'Wildin paletit vaikutti. Testailin useampaa kämmenselälle ja niissähän tuntui olevan oikein hyvä koostumus ja pigmentti, ja väriyhdistelmät oli tosi kivoja! Onkohan noita luomivärejä hiljattain uusittu kun en muistanutkaan että ne on noin hyviä? Kunnolla en siis ole mitään Wet'n'Wildin meikkiä kokeillut kun en niitä omista.

Ne tuntemattomat halpismerkki-paletit ei olleet musta niin hyviä. Se vihreä neljän sävyn paletti (pyöreät napit, oletan että tarkoitit sitä) oli kyllä ihan nätti mutta hillitympi kuin se W'n'W-trio.

4. marraskuuta 2009 klo 19.45  
Anonymous NewYork kirjoitti...

Itse en ole enää pitkiin aikoihin käyttänyt noin rohkeita värejä arkipäivinä, ennen käytin kyllä useasti!

^^ Kommentteihin W'n'W-paletteja koskien ajattelin sanoa, että itse olen katsellut kyseisiä paletteja hieman epäileväisenä. olen kyllä joidenkin halpismerkkien kohdalla yllättynyt iloisesti pariin otteeseen, esim. W'n'W-peiteväripaletti oli ihan kelpo tuote! Voisi siis vaikka kokeillakin. :)

4. marraskuuta 2009 klo 23.42  
Blogger milipili kirjoitti...

Tätä täytyy kokeilla, hieno!

5. marraskuuta 2009 klo 11.34  
Blogger Heli kirjoitti...

Oli pakko tulla kiittämään Inkivääriä vielä toistamiseen tuosta turkoosi-hopeanharmaa-vinkistä! Tänään kokeilin vaaleampaa ja kirkkaampaa turkoosia ja sitä Bird Bathia (hopeanharmaa) ja nämä sävyt sopii täydellisesti yhteen ja turkoosi imartelee kerrankin silmien väriä <3

7. marraskuuta 2009 klo 10.41  
Blogger Osinkorouva kirjoitti...

Höh, mun värisilmä on sitten vähän vinksallaan kun tuo turkoosi meikki sopi mielestäni paremmin juuri sinisiin silmiin... :P

6. joulukuuta 2009 klo 16.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu