Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vuoden 2009 parhaat tuotteet

tiistai 22. joulukuuta 2009

Vuoden 2009 parhaat tuotteet

Listasin parhaat tämän vuoden uusista tuotetuttavuuksistani. Tuotteet on lueteltu satunnaisjärjestyksessä.

1. IsaDora Blooming Spring

Kertakaikkiaan täydellinen luomiväripaletti. Pastelliset, hennot sävyt joissa kuitenkin on niin hyvin pigmenttiä että sävyt erottuvat luomella toisistaan. Pehmeä ja kauniisti levittyvä koostumus. Ihastuttava väriharmonia johon teki mieli palata päivästä toiseen. Eniten käyttämäni paletti kesällä.

2. Max Factor False Lash Effect

Tämä tuote on niin hehkutettu kaikkialla että mitäpä tähän enää voisi sanoa. Erottelee moitteettomasti ja tuo hentoihinkin ripsiin volyymia. Maskaramassan koostumus ei muuttunut huonommaksi edes tuotteen lähetessä loppuaan. Ostan uudestaan.

3. Dr. Hauschka Hoitava Värivoide

Kuivalle talvi-iholleni ihanan ravitseva, paksu voide joka sävyttää juuri sopivasti ja tuo kasvoille hehkua. Tuntuu kasvoilla erittäin miellyttävältä, eikä jää tahmeaksi. Olen myös aivan ihastunut voiteen kevyen ruusuiseen tuoksuun, joka on Dr. Hauschkan tuotteiden ominaistuoksu.

4. Lavera kivipuuteri ja irtopuuteri

Laveran kivipuuterin koostumus hakkasi laadullisesti laukussani jo pari vuotta kulkeneen Diorin kivipuuterin. Sekä kivi- että irtopuuteri ovat ihanan hienojakoisia ja silkkisiä. Vanha Diorin puuterini tuntuu jotenkin hirveän kuivalle näihin verrattuna, en tiedä voisiko se johtua Laveran puuterien sisältämistä soija- jojoba- ja oliiviöljyistä.

5. (Pienen Tuoksukaupan) öljyt

Miten voikin näin yksinkertaisella "reseptillä" parantaa hiustenhoitotuotteiden hoitotehoja! Sekoittamalla hoitoaineisiin aitoja öljyjä kuten kookosöljyä, manteliöljyä, luumunkiviöljyä tai vaikka kameliaöljyä, saat hiuksistasi hetkessä selvästi pehmeämmät ja sileämmät. Ihanat öljyt ovat luonnonmukaisia, riittoisia ja halpoja! Ja näitähän voi sekoittaa vartalon- ja kasvojenhoitotuotteisiinkin, tai levittää iholle sellaisenaan tehokosteuttajana ja pehmentäjänä. Hilseilevälle talvi-iholle vaikka ensin annos manteliöljyä ja sitten päälle hoitovoide niin kyllä elpyy kuivinkin iho!

6. Dr. Hauschka Natural Pastels -huulipunat

Ihana huulirasvamainen koostumus ja sen verran vähän pigmenttiä ettei tarvitse huolellisesti peilin kanssa levittää tai rajata huulia. Täydelliset ihmiselle joka ei oikein jaksa huulimeikkien kanssa pelailla.

7. IsaDora Inliner Kajal sävy Blonde

Loistava, oikeasti pysyvä sisäkajal joka kirkastaa väsyneet silmät. Täydellinen nude-sävy.

8. Manly 120-paletti

Vuoden paras leikkikaveri! Järkyttävän kirkkaat ja räikeät värit, toistuvat iholla täsmälleen samanlaisina kuin paletissa. Hyvä ja halpa kaveri hulluimpiinkin meikkikokeiluihin.

9. Estelle & Thild Fragrance Free -kasvovoide & kasvovesi

Olen ollut huolissani kun vanha kasvovesisuosikkini Lumenen Milky Touch lähenee uhkaavasti loppuaan, mutta nyt ei huolestuta enää. E & T on jopa parempaa kuin Milky Touch! En siedä että kasvovesi jättää ihoon minkäänlaista tahmeuden tai kalvon tuntua, enkä halua että se on voimakkaasti hajustettu tai alkoholipitoinen. E & T:n todella mieto kasvovesi jättää ihon pehmeän, miellyttävän ja kosteutetun tuntuiseksi. Kasvovoiteesta kerroin hiljattain, kun löysin sen Aqualan L:n korvaajaksi. Hajustamaton, pehmeä, täyteläinen mutta nopeasti imeytyvä. Aivan ihana.

10. Kuivashampoo

Uskon että mikä tahansa merkki ajaa asiansa. Itse tyydyin ostamaan halvimman, ja olen tyytyväinen. Proffs Dry Shampoo kuohkeuttaa tyveni jokaisena pesuttomana välipäivänä.

Listalle olisi mahtunut vielä muitakin mahtavia tuotteita joihin olen tänä vuonna tutustunut, mutta päätin rajoittaa listan kymmeneen. Mitä ovat teidän suosikkituotteenne tältä vuodelta?

Tunnisteet: , , , ,

16 kommenttia:

Blogger Mai kirjoitti...

FLE, Blonde ja Proffsin kuivashampoo pääsevät munkin ylistyslistalleni :) Muita huippuja ovat MUS Cover All Blue, en tajua miten olen selvinnyt ilman tätä aiemmin. Jaja Sassy Mineralsin pohja on paras koskaan käyttämäni mineraalipohja, heiltä löytyy mulle täydellinen sävy, ja firma on vasta muutaman kuukauden ikäinen! Heistä tulee vielä suuruuksia! Myös Maybellinen uusi Color Sensational -puna on ihastuttanut suuresti.

22. joulukuuta 2009 klo 10.01  
Blogger milipili kirjoitti...

Rimmelin Volume flash max-ripsari.
Maybelline Color Sensational-punat.
Dr.Hauchka kevyt ruusuvoide.
OPI Original nail envy.
Opi Avoplex cuticle oil.
Revlonin huultenrajaus-kynät.
NYXin Round-huulipunat.
NYXin tekoripset.
GOSHin luomiväripuikot.

Kaikkia näitä olen kokeillut tänä vuonna ja tulen ostamaan uudestaan.
Esim Opin nail envystä oli aiemmin käytössä muita versioita jotka eivät toimineet ollenkaan.

Revlonin huultenrajauskynät ostin pilkkahintaan Prismasta ja tykkään siitä ettei niitä tarvitse teroittaa. Levittyvät nätisti ja helposti ja pysyvät todella hyvin.

Hauschkan kevyt ruusuvoide on paljon parempaa kuin tavallinen joka ei imeytynyt edes mun kuivaan nassuuni.

Rimmelin uusin ripsari on kaikkien kumiharjasten jälkeen ihana "vanhuus" joka antaa kunnolla volyymiä ja näyttävyyttä. Ostin Flen joten täytyy alkaa vertaamaan piakoin.

Nyxin tekoripsissä on paljon vaihtoehtoja ja ne kestävät hyvin ja ovat hirmu nättejä. Round-huulipunat ovat täysin hinnakkaitten punien veroisia ja ostaessani olivat vaan $1.75! Siis että haloo?

Isadoran luomiväripaletit ovat olleet tänä vuonna tosi kivoja ja jatkoa odotan.

22. joulukuuta 2009 klo 10.27  
Anonymous Sissi kirjoitti...

FLE pääsee myös mun listalle. Mustansilmän miehen exältä saaaneena en voi myöskään liikaa kiitellä Dermosilin mineraalipuuteria, joka mulle väärästä sävystä huolimatta peitti täydellisesti violetin silmänalusen. Että antaa tulla vaan, kyllä meikillä peitetään! ;D

22. joulukuuta 2009 klo 10.35  
Blogger S kirjoitti...

Kaste-vitamiinivoide ja Kaste-ruusukasvovesi, aivan ihanat tuotteet ja eettisiä.

Niveä silmämeikin poistoaine poistaa tehokkaasti eikä ärsytä herkkiä silmiäni.

Herbina antiperspirantit vuodesta toiseen suosikkini.

Dior Shine Addikt-huulikiiltopunat, on vaan niin ihanan tuntuisia ja kauniita huulilla.

Weledan kasvovoiteet.

Make Up Storen poski-shimmerit.

Ainakin nämä tuli mieleen.

Kuivashampoota olen mietiskellyt ostavani, Rockaholic-merkkiä.

Ja Hauschkan sävyttävä päivävoide ei tunnu omalla ihollani kivalle, se juuri jättää tahmean pinnan mulla.

22. joulukuuta 2009 klo 10.50  
Blogger idaelisa kirjoitti...

Apua toi Manly 120-paletti on ihana! Missähän noita on myytävänä ja paljonko kyseiseltä ihanuudelta löytyy hintaa? :)

22. joulukuuta 2009 klo 11.48  
Anonymous kraula kirjoitti...

Diorin viisikot, joihin hurahtamisesta syytän lähinnä Golden Girliä.
Öljyt, samaten kuin sulla. Luumunsiemenöljy on parasta kasvoille!
Nuxe Creme Fraiche (Dry/Very Dry Skin), ihanan täyteläinen kosteuttaja talveksi.
Lily Lolon meikkipohja.
Clarins Extra-Comfort Toning Lotion (Dry or Sensitized Skin), paras kokeilemani kasvovesi.

22. joulukuuta 2009 klo 11.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

FLE ja Blonde ovat myös minun listallani, lisäksi NYXiltä luomiväripaletit, poskipuna Angel ja Round huulipunat. Ja tietysti jojobaöljy. Täydellistä mineraalipohjaa rutikuivalle iholleni vielä metsästän, EDM original glo on aika lähellä, muttei täydellinen.

22. joulukuuta 2009 klo 14.54  
Anonymous Christine kirjoitti...

Ehdottomasti GOSHin harmaa-v.pun-valk.-luomiväripaletti, Lumenen perus musta kajal-kynä, YR:n nestemäiset luomivärit sekä kosteuttava viinirypälenaamio, samaisen ketjun Arnica-käsirasva, Natural Coden puuteri, Body Shopin Neroli Jasmin vartalosuihke ja Elvitalin raidoitettujen hiusten shampoo ja hoitoaine. Mahtavia tuotteita kaikki.

Mietin tässä, että mitä mahtavat tuo Dr. Hauschkan hoitava värivoide ja huulipunat maksaa? Samaa kyselisin IsaDoran paletista sekä noista Laveran tuotteista. Vaikuttavat houkuttelevilta. :)

22. joulukuuta 2009 klo 19.57  
Blogger Sanni kirjoitti...

Sagu - käytätkö tuota MUSin Cover All Blueta silmänalusiin? Pitäisi munkin varmaan joskus testata. Etsin jatkuvasti sitä kaikkein parhainta peiteainetta silmänalusille.

milipili - mähän sanoin että Hauschkan kevyt ruusuvoide on hyvää! ;)Sullahan oli muuten hyvä ja kattava lista!

Sissi - oho, vai miehen exältä turpaan? Jo on.... Pitäisikin muuten tutustua tuohon Dermosilin mineraalipohjan inciin. :)

jarna - mullakin Hauschkan sävyttävä voide tuntuu aluksi tahmealle, mutta imeytyy nopeasti kokonaan, etenkin nyt talvi-iholla. Käytän sitä mineraalimeikkipohjan alla.

elisse - 120-paletteja voi tilata eBaysta tai sellaiselta sivulta kuin http://www.bf-beauty.com/ eBaylta saat halvimmalla. Mä maksoin omastani postikuluineen n. 13 euroa. Blogin sivupalkissa on suora linkki eBayn tarjontaan.

kraula - viisikot on kyllä kavalia...! Niihin kun hurahtaa niin se on lompakolle menoa.... :P Mä tosin olen ollut niin köyhis-linjalla tänä vuonna että ostin vain yhden.

Anonyymi - kai munkin pitää noita NYXin Round-huulipunia joskus kokeilla kun kaikki niistä niin tuntuu tykkäävän. :)

Christine - Natural Pastels -punat maksaa Hyvinvoinnin Tavaratalossa (nettikauppa) 14,90€ ja Hoitava Värivoide 22,90€. Laveran kivipuuteri maksaa 21,80€ ja irtopuuteri 23,50€. Luulisin että hinnat on samaa luokkaa Ruohonjuurissa sun muissa ekokaupoissa. IsaDoran viiden sävyn luomiväripaletit maksaa noin 21,90€.

Mä oon muuten parhaillaan tekemässä suurta vertailua eri sävyttävien päivävoiteiden välillä, ja tuo Hauschka on pitänyt itsepintaisesti kärkisijaa. Sen sävy on sulautunut ihoon kaikista tähän asti kokeilemistani luonnollisimmin, eikä se tunnu iholla meikiltä vaan nimenomaan kosteusvoiteelta. Rasvaiselle iholle se ei kuitenkaan sovellu, on sen verran "tanakkaa". :)

22. joulukuuta 2009 klo 21.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osaatko sanoa, että ketkä myyvät Laveraa edelleen Suomessa? :)

Sille, joka harkitsee Rockaholicin kuivashampoon ostamista, suosittelisin jättävän väliin. Kuulemani mukaan liikkeellä on ollut viallista erää, eli suuttimissa on ollut häikkää ja pullot ovat vuotaneet itsestään ''kuiviin''. Eli parempia suuttimia odotellessa. :D

23. joulukuuta 2009 klo 0.03  
Anonymous Suvi kirjoitti...

Loistava listaus, kiitos tästä! Näitä on aina mielenkiintoista lukea ja saa vinkkejä, sillä olen itse aika laiska ostamaan uusia tuotteita kokeiluun. Tästä sun listauksesta täytyy hankkia ainakin FLE ja tuo Isadoran nude-kynä (mulla on järjettömän punaiset silmät usein :/ ), Estelle&Thildiäkin tekisi mieli kokeilla.

Jos kokeilet Cover all blue:ta, niin laitapa siitä sitten kokemuksia/kuvia. Kaipaisin jotain ei-kuivattavaa ja huomaamatonta eli ei pakkelimaista peiteainetta omille hyvin tummille silmänalusilleni. En ole muuten kyllä koskaan huomannut, että sulla olis tummat silmänaluset, joten olet ilmeisesti jo löytänyt hyvät tuotteet?

Mietin, mitkä mahtaisivat olla omat uutuussuosikkini vuodelta 2010. Aika pitkälti olen mennyt vanhoilla hyviksi havaituilla tuotteilla, mutta tässä parhaat tiensä mun luo löytäneet:

- Lumene Natural Code eye dramatizer -helmiäiskynä: Ihana sävy. Tästä mm. äitini kommentoi, että onpas sulla kirkas katse! Pysyvyyden suhteen voisi olla parempikin.

- Lumene Natural Code pidentävä ripsiväri: juuri sopivan kokoinen siro harja mulle, en osaa käyttää isoja harjoja. Tällä saan siistit erotellut ripset ja pitää myös taivutukset, vaikka ei ole vedenkestävä.

- mineraalipohjat: olen vasta testailuvaiheessa näiden kanssa, mutta väittäisin, että melko koukussa.

23. joulukuuta 2009 klo 5.04  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - tarkka lista Laveran jälleenmyyjistä löytyy täältä:
http://www.lavera.fi/jalleenmyyjat.php

Tunnettuja jälleenmyyjiä ovat mm. Ruohonjuuri-, Life- ja Ekolo-liikkeet sekä Kauneustavaratalo Eve.

Suvi - krhm, joudun toteamaan että Photoshop on saattanut hieman auttaa silmänalusiani monissa kuvissa.... :/ Oikeasti ne ovat todella, todella tummat.

23. joulukuuta 2009 klo 17.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

FLE on mun suosikki myös! Ja BareMineralsin pohja on mun uus lemppari<3 en luovu siitä ikinä :) paljon maksaa Proffsin kuivashampoo maksaa?

24. joulukuuta 2009 klo 23.38  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - Proffsin kuivashampoo maksaa 4,90€.

25. joulukuuta 2009 klo 10.43  
Blogger Illusia kirjoitti...

Mistä tuota Proffsin kuivashampoota löytää? :)

27. joulukuuta 2009 klo 5.17  
Blogger Saikku kirjoitti...

Mun on jo pitäny monta päivää kiittää sua tästä postauksesta, mutta kun joulu tuli ensin ni eihän sitä ehtinyt :D Eli ku suosittelit tuota Max Factorin "False Lash Effect" ripsiväriä, mun oli pakko koppasta se mukaan Anttilassa ku näin sen olevan tarjouksessa - and I'm in love. Toi on parasta! Tää tulee olemaan mun luottotuote tästä eteenpäin :)
Myös aioin jotain muutakin tästä sun postauksen tuotteista koittaa, niin hyviltä ne kuulostaa. :)

tässä on muuten postaus, jossa oon myös linkittäny sun blogin mukkaan; http://takenomoreshit.blogspot.com/2009/12/christmas-presents-and-charity.html

Railakasta uutta vuotta! :D

28. joulukuuta 2009 klo 14.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu