Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

L'oreal Trio Pro -uutuudet

lauantai 23. tammikuuta 2010

L'oreal Trio Pro -uutuudet


Kaikkihan tietävät kuinka tykkään L'orealin luomiväreistä..! :) Siksi olinkin niin innoissani kun valikoimaan saatiin jotain uutta. Nämä triot ilmestyivät jo joskus joulun alla, mutta vasta nyt pääsin hiplaamaan ja swatchaamaan niitä (jäin ihan yksi ilta töiden jälkeen suorittamaan swatchauksen... ^_^). Näiden pyöreiden triojen koostumus on minusta osittain vähän kovempi kuin perinteisten paletti-triojen, mutta oikein mukavasti näistäkin lähtee pigmenttiä ja värivalikoima on kaunis. Olisin tosin kaivannut joukkoon vielä vihreää tai turkoosia, jotka kuuluvat valikoimaan joissain muissa maissa.

Näistä vaihtoehdoista bannerikisan voittaja saa sitten valita palkintoluomivärin. L'oreal on määritellyt minkä värisille silmille sävyt parhaiten sopivat.


Ruskeille silmille.

Vihreille silmille.

Sinisille silmille.

Vihreille silmille.

Sinisille silmille.

Ruskeille silmille.

Onko joku jo ostanut näitä uusia trioja? Mitä olette tykänneet? Mua kiinnostaisi noista Stay Blue ja Night & Day Black, joka on kuin luotu smoky-meikkiin. Aina mä jaksan haikailla noiden sinistenkin perään vaikkei ne mulle kovinkaan hyvin sovi.

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä hintaluokkaa noi on?
Jäi kovasti himottaa toi sävy golden fidelity!:) Ja toivoisinkin (jos siis vaan on mahdollista) että tekisit noista muutamia eri tutoreita?

23. tammikuuta 2010 klo 18.30  
Anonymous Christine kirjoitti...

Oi, ihanat värit! Etenkin nuo Stay Ultraviolet, Golden Fidelity ja Forever Rosewood. Tosin enpä taida noihin rahoja tuhlailla, kun noita luomivärejä kaapista ihan mukavasti löytyy (80 nappia ties missä väreissä). Jos jostain saisin ilmaiseksi, niin toki ottaisin vastaan, näyttävät niin herkullisilta :) Harmi vaan, harvemmin näitä ilmaiseksi jaellaan..

23. tammikuuta 2010 klo 19.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, osaatko yhtään sanoa, miten onnistuisin tekemään alarajauksen ruskealla luomivärillä? :D Aina kun yritän, lopputulos näyttää siltä, kun olisin saanut turpaani..

23. tammikuuta 2010 klo 20.19  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi - muistelen että hinta on n. 12,90€. Mieli tekisi tehdä noilla pari testimeikkiä, mutta sehän taas riippuu siitä jaksanko joskus töiden jälkeen jäädä meikkaamaan testereillä. En siis itse omista noita luomivärejä.

Anonyymi 2 - onko sinulla käytössäsi pienenpieni kapea sivellin? Jos ei, niin voikin olla vaikeaa saada luomivärirajauksesta hyvä.

23. tammikuuta 2010 klo 22.06  
Blogger milipili kirjoitti...

Stay Ultravioletia mietin ostavani, mutten sitten olekaan, jos alesta saisi.

23. tammikuuta 2010 klo 22.23  
Blogger Virve kirjoitti...

Oii, Stay Ultraviolet! <3

23. tammikuuta 2010 klo 23.25  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Mä en ehkä noista innostu, katsotaan jos näen livenä. Varmaan liian helppoja nakkeja niin ei kiinnosta. Jos nämä olisi hankalia tilata niin sitten kiinnostaisi!
MUTTA mitä sä höpötät ettei siniset sulle käy! Minusta sun siniset meikit on olleet upeimpia tekemiäsi ja sopineet sulle tosi hyvin!

24. tammikuuta 2010 klo 8.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostaa aivan mielettömästi Stay Ultraviolet ja Gloden Fidelity! :) Onko noissa muuten tavaraa saman verran kuin niissä 1-2-3- trioissa?
Mitä sä oot mieltä, kun mulla on siniharmaat silmät, niin onko mun ''pakko'' käyttää vaan ruskeita sävyjä, vai onko ihan ok pistää jotain violettia? :D Tiedön, et eihän kukaan voi sanoo, et mitä kenenki pitäis laittaa, mut onks se jotenkin tökeröä..? :o

24. tammikuuta 2010 klo 15.17  
Anonymous lion kirjoitti...

Ei ole kokemusta, mutta nyt Stay Blue ja Night & Day Black. Jälkimmäistä olen kaupassakin katsellut, mutta nyt alkoi Stay Blue kiinnostaa, vanhojen pukuni on meinaan tumman sininen. Toisaalta ei ole aiemmin tullut mieleenkään, olen ajatellut ettei se ruskeille silmille, hiukan punertavan/vaalenruskeille hiuksille ja vaalealle iholle sovi. Plus saan ABBA mielikuvia jostain syystä :D

24. tammikuuta 2010 klo 15.39  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi 3 - mä arvioisin että noissa on vähemmän luomiväriä kuin niissä normi-trioissa, mutta tarkistan asian huomenna töissä.

Eihän siniharmaasilmäisen tarvitse missään nimessä jumittua ruskeisiin...! ^_^ Oletko kokeillut persikoita, kuparia tai pinkkiä? Violettikin sopii oikein hyvin. Ei ole tosiaan mitään sääntöjä, muuta kuin että vastavärit korostavat toisiaan parhaiten. Ja eihän meikin aina tarvitse olla silmän väriä korostava! Ei violetti ainakaan tee mun silmiä yhtään sinisemmän näköiseksi, mutta silti käytän sitä eniten kaikista sävyistä, koska _tykkään_ siitä. :) Jos haluan syystä tai toisesta megasiniset silmät, valitsen meikkiin oranssinpunertavat sävyt.

24. tammikuuta 2010 klo 17.47  
Anonymous Suvi kirjoitti...

Onpas kyllä kivan näköisiä uutuuksia. :) Onko noissa pakkauksissa mukana minkäänlaisia aplikaattoreita?

24. tammikuuta 2010 klo 19.16  
Blogger Myy / Nutturapää kirjoitti...

Stay UltraViolet näyttää ihanalta! Sillä sais varmaan upean smokeymeikin.. En vaan tykkää tommoisista paleteista, joissa sävyt on puristettu yhteen, koska onnistun liian usein sotkemaan siveltimet viereiseen väriin. :)

24. tammikuuta 2010 klo 19.39  
Blogger Sanni kirjoitti...

Anonyymi 3 - rasioissa ei lue grammamääriä joten triojen luomivärimäärää ei voi verrata. :/

Suvi - pakkauksissa on mukana vaahtomuoviapplikaattori.

kiukkupussi - I know what you mean... Itsekin tykkään enemmän sellaisista joissa sävyt on erillisissä "kuopissaan".

25. tammikuuta 2010 klo 17.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä ihanilta! Olin jo ajattelut, etten osta noita juuri sen vuoksi, että sävyt saattavat helposti sekoittua keskenään. Mieli kuitenkin muuttui heti swatchit nähtyäni. :D Golden Fidelity, Chocolate Addiction ja Night & Day Black houkuttelee. Luulenpa, että ne kaikki löytävät tiensä ostoskoriini jossain vaiheessa. Varsinkin tuo kullansävyinen trio on ostettava, kun en yhtään kultaista luomiväriä vielä omista.

T: Coala

25. tammikuuta 2010 klo 19.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu