Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bannerikilpailun voittajat!

lauantai 20. helmikuuta 2010

Bannerikilpailun voittajat!

Bannerikilpailun yleisöäänestys on päättynyt ja minäkin sain vihdoin tehtyä valintani. Voittajakandidaatteja oli useita, ja minua alkoi melkein ahdistaa päätöksen teko. ^_^ Ei pitäisi ottaa näitä juttuja niin vakavasti... :D Keneltä tahansa kaverilta kysyin heidän mielipidettään, oli jokaisella eri suosikki.

Minulla on äänestyksen perusteella hieman erilainen maku kuin blogin lukijoilla. Lukijoiden selkeäksi suosikiksi 192:lla äänellä nousi ehdokas nro 2, joka on A Little Bit Dramatic -blogin Anniinan käsialaa. Kakkoseksi kiri ehdokas 7 123:lla äänellä ja kolmanneksi sijoittui ehdokas 10 äänimäärällä 78.

Ehdokkaathan näkee muistin virkistämiseksi vielä täältä.

Minun valitsemani voittaja on numero 5, jonka on tehnyt Komerossa-blogin Katjamaria. Onnittelut Katjamarialle!



Katjamarian työn simppeli elekieli vetosi minuun, ja kokonaisuus on mielestäni eleetön ja tyylikäs. Tykkään tuosta puhekuplaratkaisusta hurjasti, ja myös fontti on mainio. Ainoastaan harmittaa meikkikuvani huono resoluutio. (Ja tuo säälittävä kulmakarva.. en ollut näköjään edes meikannut sitä tuohon kuvaan...)

Voittajan tittelistä kamppailivat myös nämä neljä suosikkiani:

Ehdokas 15, lukijaäänestyksessä 4 ääntä. By H.S. Tässä bannerissa viehättivät osittain samat asiat kuin voittajassakin, eli puhdas ja selkeä kokonaisuus.


Ehdokas 2, lukijaäänestyksen voittaja. By Anniina @ http://albdramatic.blogspot.com/ Upea kuva jossa karkit & meikkaus tulevat loistavasti esiin.


Ehdokas 18, lukijaäänestyksessä 30 ääntä. By Yeni @ http://yenisshoes.blogspot.com/ Tämä näyttää mielestäni todella ammattimaiselta ja muutenkin erittäin hienolta ja "erilaiselta". Sitten joku (olikohan Mr. Karkkipäivä) onnistui hieman pilaamaan suhtautumistani tähän ehdokkaaseen sanomalla, että siitä tulee mieleen jonkun seksipalvelun mainos. :/


Ehdokas 14, lukijaäänestyksessä 3 ääntä. By -bez- Mua ihan ihmetytti miten ihmiset ei äänestäneet tätä! Okei, kuvan tummahiuksinen tyttö on ehkä outo valinta vaaleahiuksisen kirjoittajan blogiin, (vaikka eihän kuvan nyt tarvitse minua muistuttaa), mutta jos se seikka jätetään huomioimatta niin kokonaisuus on mielettömän tyylikäs! Tykkään kovasti!


Kommentit lukijoiden kahdesta muusta suosikista:


Ehdokas 7 on aivan ihana, ja etenkin liikutuin siitä että taustalle oli otettu sivu lapsuuden My Little Pony -päiväkirjastani. Bannerissa oli kaikki blogin henkeä kuvaavat elementit kohdallaan, mutta koska kokonaisuus oli silmääni hieman haalistunut ja tekstit pieniä, se karsiutui loppufinaalista.


Ehdokas 10 on yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja herkullinen, mutta koska siinä ei näy meikkaus millään tavalla, jouduin jättämään sen finaalista.

Blogin taustakuvaehdotuksia tuli kolme, mutta arvatkaas mitä... Olen niin avuton näiden ulkoasun muokkausjuttujen kanssa että en ole toistaiseksi saanut vaihdetuksi taustaa. :/ Osaan tietysti vaihtaa valmiiden taustakuvapalveluiden kautta saatavat kuvat kun sivuilta saa valmiiksi koodinpätkän joka lisätään gadgetina, mutta en sitten osannutkaan saada yksittäistä, "omaa" kuvaa taustaksi. Yritin kyllä seurata netistä löytyneitä ohjeita, mutta..... Katsotaan onnistunko myöhemmin.

Laitan viikonlopun aikana sähköpostia Katjamarialle ja Anniinalle palkintojen tiimoilta. Katjamaria voisi valita haluamansa L'oreal-luomivärin näistä vaihtoehdoista. Voittopakettiin kuuluu myös muuta kivaa. :) Lisäksi neljä muuta finalistia saavat pienet palkinnot. Heidän bannereitaan saatetaan nähdä blogissa tulevaisuudessa.

Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille! Mulle tuli tosi iloinen mieli kun niin moni halusi kantaa kortensa kekoon!


Tunnisteet:

14 kommenttia:

Blogger Pääsky kirjoitti...

Tässä on mielestäni simppeli ohje, ainakin minä (täysi tumpelo näissä asioissa) onnistuin vaihtamaan blogini taustakuvan.
http://babygabespage.blogspot.com/2009/01/creating-your-own-blog-background_25.html

20. helmikuuta 2010 klo 2.57  
Anonymous Jana kirjoitti...

Jee, valitsit mun suosikin! Itse tykkäsin juuri tästä bannerista eniten: yksinkertaisen kaunis, kaunnit värit, selkeä fontti, ihana tuo puhekupla, ja tykkään myös tuosta meikkikuvasta - en edes huomannut mitään huonoa rsoluutiota tai kulmakarvan harvuutta! Tuo kuva on mielestäni todella sua. =o)

20. helmikuuta 2010 klo 9.18  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Hyvin valitsit!

20. helmikuuta 2010 klo 12.04  
Blogger Hemu kirjoitti...

Hyvä valinta, sopii hyvin blogisi ulkoasun kanssa yksiin :) Uudessa bannerissahan tiivistyy koko blogi - meikkaus, blogin nimi ja tietysti kirjoittaja itse ;)

20. helmikuuta 2010 klo 14.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvin valitsit! Itse mietin kauan tuon voittajabannerin ja 7 bannerin kohalla, että kumpaa äänestän.

20. helmikuuta 2010 klo 15.11  
Blogger Sanni kirjoitti...

Cloudberry (joka pyysi ettei viestiään julkaista) - en ole kyseisessä paikassa töissä. Mutta jokaisellahan meistä on kuulema kaksoisolento... :)

20. helmikuuta 2010 klo 16.12  
Blogger Yeni kirjoitti...

Vai että seksipalvelun mainos :D Oli strateginen veto rajata silmät pois, ettei malliystävääni tunnistaisi kuvasta. Ja nämä meidän Marie Antoinette-kuvaukset saippuakuplineen ja muffinsseineen olivat niin kaukana miestenlehtien mauttomuudesta että tämä kommentti herätti allekirjoittaneessa suurta hilpeyttä. Mielipiteensä kullakin tietysti!

Valitsemasi bansku toimii värimaailmansa puolesta hyvin yksiin muun ulkoasun kanssa, mutta sarjakuvan puhekupla menetti tehonsa kohdallani jo aikapäiviä sitten. Pienet karamellit ja muut graafiset kuviot olisin asetellut myös erilailla. Mutta onnittelut voittajalle vielä täältäkin suunnalta, tiukka kilpailu :-)

20. helmikuuta 2010 klo 16.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee valitsit minun suosikkini (:. Rakastuin tuohon!

20. helmikuuta 2010 klo 19.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Naisethan on melkein kaikissa mainoksissa suu auki ja tämä malli on peräisin pornolehdistä, joten en minäkään sellaista kuvaa ottaisi meikkiblogin banneriin... ;)

20. helmikuuta 2010 klo 22.05  
Blogger Anniina kirjoitti...

Kylläpä piristi mun kamalata iltaa, että noin montaa oli tuo tekeleeni miellyttäny! Tuli tosi hyvä mieli :)

Valitsit kyllä aivan ihanan uuden bannerin blogiisi, toi sopii tähän blogiin kun nyrkki silmään! :P

20. helmikuuta 2010 klo 22.20  
Anonymous H. kirjoitti...

Kerkesin jo tuossa eilen (tai milloin lie, upea muisti..) ihmetellä miksi blogi ei enää näy myös anonyymeille mut onneksi näkyy taas. ^^ Ihania meikkejä sulla. Oon pitkään yrittäny löytää täydellistä violettia, -ei-glitterillistä- ja pigmenttiä pitäis löytyä, eikä kallista, mut eipä löyudy :( et osais vinkata?

21. helmikuuta 2010 klo 22.09  
Blogger Sanni kirjoitti...

H. - millaista violettia haet? Punertavaa, sinertävää, luumuista? Violetteja on niin monia. :) Ja mikä on sulle ei-kallis? Jos liikutaan alle kympin tuotteissa, niin mulle tulee mieleen BeYu'n punertava, kirkas violetti, hinta taitaa olla jotain 7 euron hujakoilla. BeYu'ta myyvät Kicksit. Tässä luomivärissä ei ole glitteriä mutta se on kevyesti hohtava.

Vielä parempi vaihtoehto voisi olla Grimasilla, jota myyvät naamiaisasuliikkeet. Grimasin napit on jotain kuuden-seitsemän euron luokkaa nekin, ja pigmenttiä riittää vaikka muille jakaa. Violetteja sävyjä on useita, sekä helmiäis- että mattapuolella. Glitteriä ei Grimasin luomiväreissä ole.

Jos sulla on mahdollisuus tilata netistä, tsekkaa ehdottomasti NYXin mieletön (ja mielettömän edullinen) luomivärivalikoima. Heiltäkin löytyy violetteja joka lähtöön. Klikkaa nettikauppalinkkiäni Nonpareil Boutique, he myyvät NYXiä.

Jos luomiväri saa maksaa yli kympin, suosittelen Make Up Foreverin kulttisävyä nro 92. Se on monen violettifanin ykkönen. 92 on matta ja sävy on sellainen tosi intensiivinen sinivioletti. MUFEa saa Helsingissä heidän omasta liikkeestään.

Myös MACillä on kivoja violetteja, mutta tuon 92:n pigmentti hakkaa MACin violetit. MACiltä suosittelun arvoisia violetteja olisi ihanainen siniseen taittava Parfait Amour, luumuinen Satellite Dreams, pinkkiin taittava Stars'n'Rockets, likainen burgundyvioletti Trax (ah, mun lemppari!) ja eteerisen kaunis, haalea Beautiful Iris. Lotusland on myös mukava perusvioletti, mutta en muista kuuluuko se nykyään perusvalikoimaan.

22. helmikuuta 2010 klo 1.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa ja kiitos kivasta kilpailusta, oli kiva seurata miten käy ja saada palautetta. Huikeeta että tuli noin paljon ääniä! Kiitokset hienoista meikkiohjeista ja kukoistusta blogille :) itse olen tällanen luomuviherpiiperö, joten olen tosi iloinen ja kiitollinen kaikesta luonnonkosmetiikkatiedosta :)

22. helmikuuta 2010 klo 2.54  
Anonymous H. kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, pitää katella nuita mitä ehdotit! :)

25. helmikuuta 2010 klo 0.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu