Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sunrise-meikki

tiistai 23. helmikuuta 2010

Sunrise-meikki


Mainitsin taannoisessa Make Up Store -postauksessa, että himoitsen merkin Sunrise-luomiväriä. Bompula kysyi kommenttiboksissa että kuinka mä sitä Sunrisea oikein käyttäisin, ja tässä tulee nyt sitten yksi versio.


Meikissä käytetty kuutta Make Up Storen luomiväriä, kaikki muut ovat Microshadoweja paitsi Meteor joka on Cybershadow. Eikö muuten vaan ole ihan uskomattoman upea tuo Sunrise? Ihan toiselta planeetalta tuossa muiden keskellä.... :)


Sisänurkassa kultainen Famous, keskellä persikkainen Lingerie, ulkonurkassa hehkuvan oranssi Sunrise, sävyjen häivytys luomivakoon Powdery Nutilla, kulmaluulla Meteor ja rajaukset Choco d'or.



Before and after -kuvat on aina hauskoja! :) Miettikää jos mä möisin meikkejä tuolla before-nassulla... tosi uskottavaa! ^_^

Meikkipohjana Diorin Forever-meikkivoide sävyssä 010 ja tummat silmänaluset häivytetty Diorin Sculpt -peiteaineella. Meikki kiinnitetty Diorin Poudre Libre -irtopuuterilla, sävy taisi olla myös 010 (meni jotenkin kuivan näköiseksi iho...), ja poskilla Make Up Storen Oh So Fresh. Huulilla Make Up Storen huulikiilto sävyssä Sun.

Päätin että yritän mahdollisimman usein kokeilla töissä eri meikkipohjia. Kun olen käyttänyt pelkkää mineraalipohjaa viimeiset kolme vuotta, ja sitä ennen meikkipuuteria, ja sitä ennen jotain piskuista Lumenen Hydra Dropsia, tarvitsen kipeästi kokemusta laadukkaista nestemäisistä meikkivoiteista. Mineraalia en tule pois vaihtamaan, mutta olisihan se kiva osata kertoa asiakkaille eri meikkivoiteista.

Forever tuntui itse asiassa oikein hyvältä. Sävy 010 näytti olevan täydellinen mun iholle, ja vaikka Foreveria ei mainosteta erityisen kosteuttavana meikkivoiteena, se tuntui siltä. Pohja levittyi erittäin tasaisesti ja kauniisti. Irtopuuteri melkeinpä pilasi kauniin pinnan ja teki siitä kuivan näköisen. Foreveria pidetään ennenkaikkea kestävänä meikkivoiteena, ja hyvin se päivän pysyikin. Illalla voide oli kuitenkin tehnyt sen mitä mineraalipohja ei koskaan tee, eli kerääntynyt inhottavasti ihohuokosiin. Iho näytti siltä kuin sillä olisi paksu naamio joka olisi "hikoilemassa" irti.

Kokonaisuutena Forever oli kyllä positiivinen kokemus, ainakin todellakin eri maailmasta kuin Lumenen edesmennyt Hydra Drops.

Tunnisteet: , , ,

14 kommenttia:

Blogger aleika kirjoitti...

aivan upeaa! tällä sun blogilla on aika pahoja haittavaikutuksia, tekee mieli ostella päättömästi uusia meikkejä vaikka entisiäkin on enemmän kuin keskivertoihmisellä on koko elämänsä aikana yhteensä..

23. helmikuuta 2010 klo 22.52  
Blogger Bompula kirjoitti...

Jeeeeee, iso kiitos postauksesta!!! :D

23. helmikuuta 2010 klo 22.53  
Blogger L T kirjoitti...

Sunrise ON aivan uskomaton! Itselläni ollut vissiin toissakesästä (siis minähän käytän tosi hurjaa vauhtia noita luomivärejä pois), oli sellanen ostos, että kokeillaan mitä tulee :) Mä yritän itte säästellä sitä kesämeikkeihin, mutta ehkäpä nyt inspiroidun tästä kokeilemaan ja tuomaan aurinkoa omaan ja muiden päivään :)

23. helmikuuta 2010 klo 23.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja kun onkin hyvän värinen tuo sunrise!

24. helmikuuta 2010 klo 9.19  
Blogger milipili kirjoitti...

Upee, tos upee.

24. helmikuuta 2010 klo 9.33  
Blogger Jetta kirjoitti...

Voi että, sulla on tosi kauniit kasvot!

24. helmikuuta 2010 klo 10.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upea meikki! Sunrise on nätti sävy, mutta mulle itselleni ehkä turhan voimakas. :/ Ja ahh poskipuna ja huulikiilto ovat nekin kivoja. Mutta ovatko kaikki Make Up Storen kiillot tuubeissa? Itse kun en sellaisista niin välitä, vaan pidä enemmän applikaattorilla levitettävistä.

Millanen toi Lingerie on laadultaan? Sävy ainakin on niin kaunis, että tekis mieli ostaa. Myös Choco d'or kiinnostaisi. Ovatko nuo kaksi laadullisesti hintansa arvoisia?

- Coala

24. helmikuuta 2010 klo 11.42  
Blogger Sanni kirjoitti...

Coala - Lingerie on minusta ihan hyvälaatuinen, sen koostumus on kevyen helmiäinen eli ei se kuivan hileinen mitä suurin osa Microshadoweista. Ja sävy on tosi nätti.

Choco d'orissa on paljon kultaista mikroglitteriä, mutta sen verran pigmenttiä että se kompensoi hileistä koostumusta. Hyvä sävy siis sekin.

En nyt tiedä ovatko MUSin luomivärit hintansa (14,50€) arvoisia, eli sanotaanko vaikka näin että jos asuu Hesassa tai Turussa niin satsaisin mieluummin euron kalliimpiin MACin luomiväreihin. Lingerie, Choco d'or ja etenkin Sunrise ovat kyllä sen verran hyviä luomivärejä että ne voi jo rinnastaa MACin tasoon.

24. helmikuuta 2010 klo 12.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sunrise on tosiaan ihanan sävyinen, jotenkin herkullinen. =))
Mulla on yks kysymys joka kuuluu näin: Jos tekee rajauksen luomivärillä, minkälaista sivellintä pitäis käyttää, kun tekee rajausta, että tulis siisti lopputulos? :)
/Cecilia

24. helmikuuta 2010 klo 15.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooi aikas kivat meikit! :) Sun ansiostas olen alkanut hieman lisäämään väriä luomille päivittäin. :) Ennen kuljin siis aivan ilman luomivärejä sun muita! Mutta hyviä vinkkejä annat, kiitti niistä! :)

24. helmikuuta 2010 klo 22.55  
Blogger Anniina kirjoitti...

Aika loistavasti mätsää sinisiin silmiin noi sävyt :)

25. helmikuuta 2010 klo 11.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi pirteä meikki, ja hyvältä näyttää melko nude poski+huulimeikin kanssa. Kiva kuulla kokemuksista "tavallisista" meikkipohjista, vaikka en itse ihan heti taida vaihtaa mineraalipohjasta pois.

Meikkipostaustoive: Gwen Stefanin upea meikki videolla Sweet Escape (vai onko liian nude sinun makuusi?). En ole ihan varma, onko videossa kaksi eri meikkiä (minun silmä ei erota), mutta tarkoitan ensimmäistä. Kiitos taas kivasta blogista, olen harjoitellut luomivärien asettelua luomelle ja häivyttämistä..
/Peppi

25. helmikuuta 2010 klo 12.35  
Blogger Sanni kirjoitti...

Coala - unohdin vastata huulikiiltokysymykseesi! :p MUSilla on kahdenlaisia huulikiiltoja, tuubissa olevia ja purkeissa olevia. Mun mielestä ne purkit on tosi epäkäytännöllisiä ja epäsiistejä, kuka nyt alkaisi kaupungilla kaivaa sormella tahmeaa kiiltoa purkista? Sopii varmaan paremmin jonkun meikkitaiteilijan työhön, tai aamuun kun on vielä kotona peilipöydän edessä ja voi hygieenisesti laittaa kiiltoa siveltimellä.

Cecilia - mun mielestä luomivärirajaukseen sopii parhaiten tosi pieni ja ohut kolmiokärkinen sivellin, klikkaa tunnistetta 'Välineet' ja katso sivellinpostaukseni.

Peppi - aloin miettimään olenko edes nähnyt koko Sweet Escape -videota.... Pitänee katsoa kotona YouTubesta. En ole vielä toistaiseksi saanut aikaiseksi yhtäkään julkkis-meikkiä, jospa niidenkin aika tulisi joskus.... :)

Kiva kuulla että olet saanut blogista iloa ja hyötyä! :)

25. helmikuuta 2010 klo 17.33  
Blogger Hanna kirjoitti...

Tosi upea sävy tuo Sunrise ja hieno meikki! Mietin dupea MACilta, muttei tullut ainakaan vakiovalikoimasta mieleen mitään ihan vastaavaa. Harmi sinänsä.

25. helmikuuta 2010 klo 19.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu