Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MUS Greens

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

MUS Greens


Taas pukkaa vihreää ja Make Up Storea. Pahoitteluni siitä että olen viime aikoina esitellyt aika yksipuolisesti Make Up Storen luomivärejä, mutta homma on nyt mennyt niin että olen kotona meikatessa ehtinyt tehdä vain ripsaripostauksen kaltaisia nudemeikkejä, ja töissä olen sitten värien kaipuussani tarttunut MUSiin. Töissä kuvatut meikit ovat näitä ikävän kelmeän sävyisiä kuvia, mutta ei voi mitään...


Levitin koko luomelle hohtavanvihreää (Cybershadow) Paradisea, luomivakoon jännän vihreää City Junglea (en oikein osaa kuvailla tätä sävyä mutta tykkään siitä hirmuisesti) ja ulkonurkkaan kirkkaan turkoosia Aquariusta. Kulmaluulle laitoin kellanvaaleaa Holidayta. Yläluomen rajasin kahdella eri kynällä; sisemmän osan ruohonvihreällä Green Cardilla ja ulomman osan metallisella tummanvihreällä Duchessilla. Alaluomen sisärajauksen tein vaaleankeltaisella Vanilla-kynällä. Toimii hyvin vihertävissä ja oranssisissa meikeissä.




Kasvomeikin (josta ei ole kuvaa) tein Diorin Nude-meikkivoiteella, Laveran puuterilla ja Make Up Storen poskipunalla Lust. Odotukset Nudea kohtaan olivat korkealla, onhan kyseessä sentään Diorin myydyin meikkivoide. Nuden nimi kokonaisuudessaan kuuluu Natural Glow Hydrating Makeup, ja minun kohdallani "natural glow" tarkoitti ikävä kyllä lievästi hikisen näköistä ihoa. Kun mies tuli hakemaan minua töistä, sain kuulla spontaanin kommentin meikistäni; "Mitä sun kasvoille on tapahtunut? Sun iho näyttää vanhentuneen 30 vuotta!" Katsoin tarkemmin peiliin ja huomasin mitä mies tarkoitti; Nuden pinta oli muuttunut työpäivän aikana niin, että se sai ihoni näyttämään kuivalta ja ohuelta ja moninkertaisti kaikki juonteeni. En ole kieltämättä koskaan näyttänyt yhtä ryppyiseltä! Lisäksi leuassani ja poskessani kukki seuraavana päivänä pieni armeija näppyjä. Olen jo aiemmilla meikkivoidekokeiluillani huomannut, että mineraalipohjaan tottunut ihoni reagoi varsin negatiivisesti perinteisiin meikkivoiteisiin. Ikävä juttu, mutta kokeilut jatkuvat uteliaisuuden ja paremman asiakaspalvelun nimissä! :)


Aiheesta toiseen, haluan esitellä pari hyvää sivellintä joita tykkään käyttää töissä asiakasmeikeissä (ja itsellänikin).


Cliniquen parivaljakko Eye Shadow Brush ja Eye Contour Brush (kummatkin 21,60€) ovat tosi hyviä siveltimiä nimenomaan luomivakoon. Eye Shadow Brush on kooltaan MACin 239:n luokkaa, mutta paksumpi, enemmän fluffy. (Välillä on tosi vaikea löytää hyviä suomennoksia enkunkielisten vakiintuneiden termien tilalle...) Tällä saa banaanivarjostuksen tosi nätisti luomivakoon. Mä tykkään ehdottomasti käyttää luomivakotyöskentelyssä tällaisia hieman pienempiä siveltimiä, ja pienemmällä tarkoitan nyt pienempää kuin MAC 217 tai 222/224, joiden harjakset vievät värin paljon laajemmalle alueelle.

Vieläkin pienempisilmäiselle sopii Clinique Eye Contour Brush, jonka pyöristetty pää on kuin tehty luomivaolle. Tällä saa sävyn laitettua tosi tarkasti. Cliniquen siveltimet ovat tosi pehmeitä ja harjakset nappaavat pigmenttiä erinomaisen hyvin.

Tässä vielä verrokkikuva sormien kera, että hahmotatte sivellinten koon.




Loppuun vielä kuva uudesta meikkipöydästäni, jonne meikit ovat juuri kuvanottohetkellä muuttamassa. Meikkipöytä on mulle tietysti tosi tärkeä osa uudessa kämpässä, ja olisin halunnut tyylikkään ja laadukkaan pöydän joka näyttää siistiltä ja jonka laatikoihin kaikki meikkini mahtuvat. No, jouduin sitten kuitenkin tinkimään haaveestani, sillä usean viikon etsimisen jälkeen emme löytäneet toiveitani vastaavaa ja pieneen, alle metrin levyiseen koloon mahtuvaa pöytää. Päädyin sitten Ikean Vinstraan, joka sekin saattaa osoittautua liian leveäksi kun kaide tulee paikoilleen. On tämä kuitenkin huikea parannus edelliseen meikki"pöytääni" verrattuna! :) Pöydälle on vielä tulossa kunnon peili ja valot (luonnonvalosta joudun myös luopumaan), ja odotan jo kovasti että pääsen vihkimään uuden meikkausnurkkani käyttöön.

Tunnisteet: , , ,

13 kommenttia:

Anonymous Suvi kirjoitti...

Onpas kaunis tuo sun uusi meikkipöytäsi. Ja aivan ihana tuoli myös. Voi teidän asunnosta tulee varmasti niin viihtyisä!

10. maaliskuuta 2010 klo 7.13  
Blogger milipili kirjoitti...

Oikeaa pöytää on niiiin vaikea löytää. Mullakin on klaffipöytä joka on muuten hyvä, mutta jos klaffi(?) on alhaalla jää kaikki ne meikit jotka ovat laatikossa piiloon aka käyttämättä.
Vielä kun löytäis kunnon peilin.

Ihana vihreä meikki btw.

10. maaliskuuta 2010 klo 8.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo Diorin Nude-meikkivoiteen kokeilusi vastasi täysin omaa kokemustani. Suurin odotuksin tuota meikkivoidetta kokeilin ja onneksi älysin vaatia kosmetiikkamyyjältä tuotetta pikkupurnukkaan testausta varten, muuten olisi tullut hukkaostos. Minulla meikkivoide vaikutti alkuun tosi hyvältä ja levittyi kivasti, mutta jo parissa tunnissa iho näytti huonolta, juonteet erottui tosi hyvin ja pintakaan ei ollut enää kaunis. Ehkä talvi-ihoni saattoi olla hiukan kuiva ja siitä tuo pinnan nopea huonoksi meneminen, mutta tuo juonteiden korostuminen ja kuvailemasi 'hikinen' lookki saivat minutkin varmistumaan, ettei tuote ollutkaan minulle luotu.

Sen sijaan saman Nude-sarjan peitevoidetuubi on loitokamaa!

Onko sinulla suosituksia kuivahkon ihon meikkivoiteeksi, haluaisin jotain kosteuttavaa, mutta ohutta, ei kovin peittävää.

10. maaliskuuta 2010 klo 9.25  
Blogger Bompula kirjoitti...

Oijoi, taas näyttää kivalle.. ^^ Harmi kun on itse niin tumpelo ettei vaan osaa.. :D

10. maaliskuuta 2010 klo 10.13  
Blogger Kirsikkatomaatti kirjoitti...

Hei, mulla olisi pienimuotoinen ongelma johon sulla on luultavasti hyvä ratkaisu. Mä meikkaan tänä keväänä mun valmistujais- ja yojuhlameikin ite, ja luomivärien valinnassa en osaa päättää. Eli mulla on vihreät silmät, vaaleat hiukset ja mekko tulee olemaan limen vihreä, jossa on sitten luonnonvaaleeta. Persikka mulla kävi mielessä, mutta olisko sellasta sopivaa luomiväri-duoa että se väri olisi sopivan hempeä tämmöseen kevätjuhlaan. Jos osaat auttaa niin kiitokset etukäteen! :)

10. maaliskuuta 2010 klo 16.51  
Blogger Sanni kirjoitti...

Suvi - toivon mukaan asunto olisi viihtyisä ennen kesää... kyllä voi pienenkin kämpän laitto mennä hitaasti! *huokaus*

milipili - mäkin harkitsin klaffipöytää hyvän säilytystilan vuoksi, mutta koska tunnen itseni ja tiedän että pöydällä lojuu koko ajan meikkejä en vaan jaksaisi olla siirtelemässä niitä koko ajan pois tieltä että saisi pöydän kannen auki... :p

Anonyymi - meikkivoidekokeiluni ovat vasta niin alussa, että näin perstuntumalta (eli oman kokemuksen kautta) en osaa suositella hyvää kevyttä mutta kosteuttavaa meikkivoidetta. MUTTA, alalla varmaan suositeltaisiin (ja näin mäkin tekisin myyntitilanteessa) esim. Cliniquen Supermoisture- tai Clarinsin True Radiance -meikkivoidetta. Diorin edustaja sanoi Èclat Satinin olevan heidän kosteuttavin meikkivoiteensa. Oletko kokeillut vielä sitä?

Bompula - enpäs usko että olet mikään tumpelo :)

Kirsikkatomaatti - mulle tuli heti mieleen yksi Kicksin viimeisimmän asiakaslehden meikeistä! Siinä on tosi kaunis, yksinkertainen meikki jossa koko luomelle on levitetty persikkaa ja alaluomen ulkonurkkaan limenvihreää. Onko sun kaupungissa Kicksiä? Käy pyytämässä sieltä lehti niin näet mitä tarkoitan.

Lehdessä sanotaan että meikkiin on käytetty Make Up Storen Cybershadow Bloom -sävyä ja Cliniquen Keylime Pie'ta (mikä ei tietenkään välttämättä pidä paikkaansa vaan MUS ja Clinique ovat maksaneet tästä maininnasta), mutta Bloom on kyllä tosi nätti persikka ja Keylime Pie ihan toimiva haalea limenvihreä.

IsaDoralla oli ennen kiva limenvihreä kahdessakin duossa (lime-vaaleanpunainen ja tummempi lime-turkoosi) mutta mä muistelen että ne on hiljattain jääneet pois valikoimasta. Persikka-lime-duoa ei ole varmaan millään mun tuntemalla meikkimerkillä. Parhaimmat sävyt löytäisit varmaan mineraalimeikeistä jos voit tilata netistä. Esim. Pure Luxelta kivat sävyt voisi olla Apricot ja Sprout.

10. maaliskuuta 2010 klo 19.35  
Blogger Nea kirjoitti...

Ihana meikkipöytä!

Tuo City Jungle on aivan ihana ja meikki kuin yleensäkin eli upea! <3

10. maaliskuuta 2010 klo 19.35  
Blogger Kirsikkatomaatti kirjoitti...

Kicksiä ei täältä löydy, mutta täytyy varmaan tuolta Pure Luxelta tilata nuo jollen muualta satu löytämään sopivia, ei ole ainakaan pahat hinnat sampleille :)

10. maaliskuuta 2010 klo 22.35  
Blogger milipili kirjoitti...

Isadoran uudessa kokoelmassa on tuo limenvihreä/pinkki duo.

11. maaliskuuta 2010 klo 11.49  
Blogger Sanni kirjoitti...

milipili - tarkoitatko sitä mattaa duoa? Eikös siinä ole minttu ja vaaleanpunainen?

11. maaliskuuta 2010 klo 13.41  
Blogger milipili kirjoitti...

Musta se näytti ihan limenvihreältä, nooh nää on taas niit mitä silmä näyttää. Olin joskus ostanut alesta tollaisen duon ja samalle näytti tääkin. Matasta en osaa sanoa, en testannut.

11. maaliskuuta 2010 klo 17.37  
Blogger Läpi lasien kirjoitti...

Ompas mukava vihreä meikki =)

Tuota kampauspöytää olen himotellut jo pidempään..Tällähetkellä kosmetiikka vie yhdestä kaapista 4 isoa hyllyä puhumattakaan sitten wc:n kaapista+korista..

Mutta koska mulla on todella huono näkö,niin en tiedä pystyisinkö kuitenkaan meikkipöydällä kunnolla meikkaamaan(ei ainakaan mikäli kampauspöydässä on oma kiinteä peili) Sillä mulla pitää olla lähes nokka peilissä kiinni jos haluaa nähdä mihin meikkejä sutii ;)

Voinko lisätä sinut blogilistalleni?

12. maaliskuuta 2010 klo 17.16  
Blogger Sanni kirjoitti...

Läpi lasien - en mäkään osaa meikata jos en saa työnnettyä pärstää ihan peiliin kiinni, kiinteät pöytään kiinnitetyt peilit ei siis sovi. Siksi jätin Vinstran mukana tulevan peilin kokonaan asentamatta, mun mielestä se on myöskin aika ruma.

Toki saat lisätä mut listallesi. :) Kivoja silmälasimeikkejä sinulla. Mullakin on muuten lasit. Eivät tosin kovin suurilla vahvuuksilla, enkä miellä että meikkini mitenkään katoavat lasien taakse.

12. maaliskuuta 2010 klo 20.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu