Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tutorial: siniharmaa iltameikki

torstai 26. marraskuuta 2009

Tutorial: siniharmaa iltameikki


Cat Eye -tyylinen meikki on aina varma valinta iltamenoihin. Tässä nopea tutorial tummasta kissansilmämeikistä harmaalla, harmaanruskealla ja tummansinisellä toteutettuna. Olisin mielelläni tehnyt silmiin sopivan kasvomeikinkin mutta mies huusi vieressä kello kädessä että "Meidän piti lähtee jo 10 minuuttia sitten!!" joten jäi sitten loppumeikki tekemättä. (Olimme lähdössa katsomaan yhtä asuntoa ja myöhästyimme taas mun meikkailujen takia... Arvatkaa oliko mahtava olo ilmestyä näyttöön tummassa silmämeikissä ja kasvot kiiltävinä...)



Käytin meikkiin uutta suosikkiani Santen 06-trioa ja Diorin ihanaa Bleu Denim -viisikkoa.

Tarvitset:
* Hohtavan vaaleanharmaan luomivärin
* Tumman harmaanruskean luomivärin
* Runsaspigmenttisen tummansinisen luomivärin
* Valkoisen / vaalean luomivärin
* Tummanharmaan tai tummansinisen kynän



1. Levitä pohjustetulle luomelle hohtavaa vaaleanharmaata / nougatharmaata ja rajaa yläluomi tummanharmaalla tai tummansinisellä kynällä. Rajaus tulee peittymään sinisen luomivärin alle, mutta se on hyvä tehdä sillä luomiväri tarttuu paremmin kynän jättämälle vahamaiselle pinnalle.


2. Levitä luomen ulkonurkkaan harmaanruskeaa luomiväriä siipimäiseen muotoon kuvan osoittamalla tavalla. Ota varjostuksen suunnaksi kulmakarvojen loppupää.


3. Levitä alaluomelle pienellä siveltimellä tummansinistä luomiväriä niin, että se yhtyy harmaanruskean varjostuksen reunaan.


4. Levitä tummansinistä vielä pienemmällä siveltimellä yläluomelle kynärajauksen päälle. Anna ylä- ja alaluomen sinisten yhdistyä niin että ne mukailevat harmaanruskean varjostuksen reunaa.


5. Lisää kulmaluulle vaalea / kuulaan valkoinen highlighter-sävy. Häivytä tällä sävyllä harmaanruskean yläreunaa.


6. Lisää alaluomen sisänurkkaan joko valkoista tai violettiin taittavaa vaaleansinistä, ja tee sisärajaus joko tummansinisellä tai tummanharmaalla kynällä. (Näköjään mulla oli jo maskaraakin tässä vaiheessa...)


7. Ripsaroi. Valmis.


Yhdistäisin näin tummiin silmiin kylmän nudehuulipunan ja kiillon, ja hyvin kuulasta vaaleanpunaista poskipunaa. Poskipäille sopivat runsaat hohtavat korostukset.

P.S. Irtoripsiopastusta on pyydelty useampaankin otteeseen, mutta koska en ole millään lailla hyvä tekoripsien kanssa, heitän tähän Marlenan selkeän videotutoriaalin tekoripsien kiinnityksestä. Jospa tästä olisi apua ainakin sille kysyjälle jolla on huomenna pikkujoulut. :)






P.S. 2. On muuten mielenkiintoista miten eri tavalla lukijat saattavat nähdä mun meikkejä. Esim. tämä siniharmaa ei ilmeisesti herättänyt kummemmin ihastusta, vaikka se minusta oli aivan upea! ^_^ Kun taas sitten esim. tämä keltavihreä tai tämä keltaoranssi jotka olivat minusta vähän köykäisiä, olivatkin kovasti lukijoiden mieleen. Jännä juttu!

Tunnisteet: , , ,

22 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olisit nyt mielummin poistanut noi silmämeikit kun lähtenyt ulos tollasilla mörkösilmillä mutta iho kiiltäen ja tuskin hirveän tasavärisenä ei ainakaan kuvissa näytä...

27. marraskuuta 2009 klo 9.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! voisitko tehdä kajal (mielellään kaikkia erilaisia, kynä,geeli,neste yms.)tutorialin? semmoisen, mikä sopii isoille ja pyöreille silmille, kun netistä löytää enimmäkseen vain pienemmille silmille tarkoitettuja. jos kerkeet/haluat niin olis tosi kiva. :)

kiitos!

27. marraskuuta 2009 klo 16.09  
Blogger Sanni kirjoitti...

Ano 1 - vähän vaikea oli ehtiä poistamaan kun oltiin jo myöhässä.

Ano 2 - erilaisista silmänrajauksista olen jo tehnyt kolme eri postausta, löytyy tunnisteella 'silmän rajaus'. Isoille ja pyöreille silmille tekisin tumman sisärajauksen ja muuten ulkonurkkapainotteisen rajauksen. En vetäisi rajaustuotetta ollenkaan luomen keskelle tai sisänurkkaan vaan alottaisin mahdollisimman läheltä ulkonurkkaa, ja vetäisin vaikka fishtail-rajauksen tai kissamaisen rajauksen joka pidentäisi silmän muotoa.

27. marraskuuta 2009 klo 18.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en ymmärrä miten sinulla voi olla noin kamalat kulmakarvat -pelkät viivat, vaikka olet alan ammattilainen (vai oletko edes?)

27. marraskuuta 2009 klo 18.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kokeiltiin vastaavanlaista meikkiä koulussa joskus ja todettiin että kaikille ei valitettavasti sovi tuo, että "suljetaan ympyrä" vetämällä luomivärit/rajaukset kulmakarvojen päähän kiinni..

mutta ihan jees meikki. ei mun henk. koht. lemppari kuitenkaan.

Hoksaatko kuvasta, että toisen silmän meikki on hieman erilainen? Mulla ainakin pistää silmään.
t.purple

27. marraskuuta 2009 klo 19.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no en tiiä, pitempään tuijottelin niin ei siinä enää mitään ollutkaan. kumma juttu :) ensikatsomalla näytti että jokin tökkii. sori. tosi hyvä sinä oot meikkaamaan ;)

t.purple

27. marraskuuta 2009 klo 19.28  
Anonymous Kissanminttu kirjoitti...

Höpön pöpön, jätä ihan omaan arvoonsa ensimmäisen anonyymin kaltaiset kommentit. :P

Aivan Mieltsin Upee meikki! Sain tästä just takuuvarman iltameikin, nyt pitää vaan harjoitella ahkerasti - onneksi pikkujoulukausi on kohdalla ;)

Käytät niin ihanasti aina mielikuvitusta meikeissäsi ja ehdottomasti parasta on se, että mulla on tismalleen saman muotoiset silmät kuin sulla! Kerrankin voi kopioida jonkun meikkibloggarin tekemiä upeuksia niin että ne oikeesti muistuttaa alkuperäistä eikä jää vain haaveeksi ^_^

27. marraskuuta 2009 klo 21.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihme jengiä...

Hyvä meikki, tykkään tästä värityksestä!

28. marraskuuta 2009 klo 3.36  
Blogger Tanja kirjoitti...

Aivan upea meikki!!!!Pakko testata...

28. marraskuuta 2009 klo 11.00  
Blogger Mai kirjoitti...

Vau, mä tykkään tästä! Jotenkin kauhean elegantti ja hillitty, mutta silti löytyy särmää. Tummansininen sopii sulle kyllä hirmu hyvin :)

28. marraskuuta 2009 klo 14.54  
Blogger Beauty Babe kirjoitti...

Mun mielestä tämä on tosi kaunis iltameikki! :) Pitääkin yhdistää harmaata ja sinistä jossain meikissä itsekin, tulee turhan harvoin yhdistettyä niitä vaikka ovat erinomainen yhdistelmä.

28. marraskuuta 2009 klo 14.58  
Anonymous Charming Nails kirjoitti...

Omg noita kommentteja...meitä on moneen junaan. Minusta meikki on upea ja itselläni ei ikinä tule samanlaista meikkiä kumpaankin silmään.

28. marraskuuta 2009 klo 16.21  
Blogger Sanni kirjoitti...

Kissanminttu - kiitos kommentistasi! On muuten tosiaan helpompi soveltaa meikkikuvien meikkejä jos omat silmät on saman muotoiset. :) Mä en esim. osaa tehdä meikkejä yhtään niinkuin vaikka Charming Nails, kun meillä on niin eri malliset silmät.

Tanja, BB, Sagu ja Anonyymi - mukava kuulla että joku muukin kuin mä tykkäsi tästä meikistä! :)

Purple - Joo, ei toki missään nimessä kaikille sovi että vedetään varjostus kulmakarvaan kiinni. Kissamaiset varjostukset voi tehdä just sen mittaisina miten ne omalle silmän muodolle sopii. Varjostuksen _suunta_ on kulmakarvan loppupää, mutta siihen karvaan saakka ei tietenkään tarvitse väriä vetää.

Mitä tuohon toisen silmän meikin erilaisuuteen tulee, niin mun vasen silmäluomi on oikeaa paljon suurempi, ja varjostukset tulee sille puolelle melkein pakostakin laajempina.

Viimeisin anonyymi - no kuule en minäkään ymmärrä, mutta geenit on geenit. Saan kai syyttää ihan iskää ja äitiä että antoivat mulle tollaset kulmakarvat. Ja ei, en tod ole alan ammattilainen. Jos osaisin, niin varmasti taiteilisin itselleni ubeet kulmakarvat!

28. marraskuuta 2009 klo 16.36  
Blogger Sanni kirjoitti...

CN - joo, en mäkään ole koskaan saanut kumpaankin silmään täysin symmetristä meikkiä.

28. marraskuuta 2009 klo 16.47  
Blogger milipili kirjoitti...

Kenenkään naama ei ole samanlainen kummallakin puolella, se on fakta, näin ollen silmätkin ovat erilaiset.

Mistä nää alan ammattilainen jutut tulee, nyt on ollu melkein joka postauksen jälkeen tollasia kommentteja?

Etkös sää pysty valkkaamaan näitä kommentteja, en edes viitsisi laittaa näitä idioottiviestejä tänne.

Hieno meikki, btw.

28. marraskuuta 2009 klo 17.12  
Blogger Sanni kirjoitti...

milipili - kyllä mä voin valita mitkä kommentit julkaistaan, mutta periaatteena on että kaikki julkaistaan. En mä ole mitenkään arvostelun yläpuolella joten julkaisen toki negatiivissävytteiset tai arvostelevatkin kommentit. Omahan on kommentoijan häpeä jos ei osaa esittää kritiikkiä rakentavassa muodossa. :)

28. marraskuuta 2009 klo 17.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi elegantti meikki, kuten joku jo aiemmin sanoi. Itse en vaan osaa käyttää noin tummaa silmämeikkiä juhlissakaan.

Josta tuli mieleen, kertoisitko, mikä oikeastaan on smoky eye? Ovat myös usein todella tummia sävyiltään. Postaustoive olisikin melko nude smoky päiväkäyttöön, vai meneekö siinä idea koko "sumusta"?
/Peppi

28. marraskuuta 2009 klo 20.27  
Blogger Sanni kirjoitti...

Peppi - mun mielestä smoky-meikki on aina suhteellisen tumma. Itse miellän perus-smokyn sellaiseksi sumuiseksi meikiksi jossa koko silmä on ympäröity utuisin rajoin. Jos pelkästään yläluomella on tummaa ja alaluomi paljas, ei se mun mielestä ole smoky eye. Ja luulisin että tämä on ihan yleinen käsitys.

Nudea smokya mun on vähän vaikea ajatella. Kuten sanoit, siinä menisi idea siitä savuisuudesta. Nudehan tarkoittaa aikalailla ihonväristä, ja sellainen meikki ei juurikaan edes erotu silmistä.

28. marraskuuta 2009 klo 21.30  
Blogger Charming Nails kirjoitti...

Ja mä en osaa meikata kuten sinä. Yritin eilen tehdä eyelinerrajauksen ihan sisänurkasta asti kuten aiemmassa pikkujoulumeikissäsi. Mutta mulla se vaan ei tule esiin koska se jää kokonaan piiloon. Ja en pysty laittamaan luomivärejä kuten sinä tai kuten mili esim. Secret charm meikissä. Jokaisen silmät on niin erilaiset.

29. marraskuuta 2009 klo 8.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkään sun meikkityylistä,mutta ois kiva nähdä koko naamakuva eikä vaan puolet naamasta tai silmät : P sun iho näyttää aika kuivalta, ja kuivalla iholla kaikki meikit näyttää aika huonoilta: /

12. joulukuuta 2009 klo 0.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania meikkejä täältä löytyi, kun aloin etsiä iltameikkiä vanhojen tansseihin :) ja tuo tummansininen/harmaa on juuri oikean värinen! itselleni ei sovi noin suipot luomivärirajat, mutta jos hieman pyöristää niin eiköhän tuon pohjalta saa jotain aikaan, kun olit vielä laittanu niin hyvin selosteet että miten tehdään :) oli myös ilo lukea tätä blogia!

2. helmikuuta 2010 klo 21.10  
Anonymous Helen kirjoitti...

Tämä on aivan upea meikki, tosi kaunis! Oot kyllä aivan loistava meikkaaja :>

21. helmikuuta 2010 klo 14.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu